Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)
Raspunsuri - Pagina 13
alia_ro spune:
Pe mine aproape ca m-ai pacalit... numai ca la o simpla cautare pe google mi-am dat seama ca poate tu esti cea care vrea sa lanseze LR in Romania si acum testeaza piata...asta cu "Am scris "laredoute" in campul de adresa din browser (folosesc Mozilla) si a aparut pagina asta" e abureala pe fata. SI eu folosesc Mozilla si am facut la fel, numai ca m-a directionat pe www.laredoute.com, si curios... tarisoara noastra nu se afla printre ele... deci?
Suspicios este ca se cer date personale. Site-ul nu este inca lansat, dar ni se cere sa ne inscriem , completand printre alte date personale si CNP-ul.
http://good-times.webshots.com/photo/2968367470104058041ClwQff
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
anne16 spune:
Ce tot vorbiti pe aici? este adevarat? eu nu am gasit pe mozila nimic.
Grecia-Lefkada2008
nushulica spune:
hai ca mi-a fost tare bine azi cu voi aici am uitat si de arsuri si de picioare umflate si de dureri de oase si pe deasupra a trecut si ziua mai repede
dar...ma retrag incerc sa-mi fac norma de somn(cu toate ca dorm adunat max 4-5 ore pe noapte), noapte buna! si vedeti ce si cat comandati
36+ DAVID-MIHAI
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunajr Clau e pus ape shoping nu gluma...nimic nu mai zice...cotrobaie sa prinda tot Mama de Anca-Simona |
Am hranit copiii de seara, i-am bagat in cada si acusica ii culc. Revin.
Brigit spune:
eu sper sa fie o gluma buna a vreunui IT-ist care s-a plictisit in weekend
scriptul cu pricina nu e greu de facut, mai ales ca el contine si erori, cum ati azut doar in momentul in care ati incercat sa va inscrieti. Dificil mi se pare sa il urci pe domeniul laredoute.ro
cred ca o sa aflam mai devreme de noiembrie ce si cum, daca e o gluma scriptul cu pricina va fi dat jos de pe site si gata
April
Emma are nevoie de ajutor !
anne16 spune:
Eu astazi chiar vroiam sa fac o comanda pe LR pentru baiatul cel mare, niste tricouri cu maneca lunga.
Grecia-Lefkada2008
alexandrina spune:
Ioi ce-mi place. Am devenit brusc marea afacerista LR din Romania.
Domnii cu domeniul, doresc un procent micut ceva...
Am reincercat figura cu care am nimerit in site-ul cu pricina. Acum nu mai merge asa, imi incarca Google cu cautare dupa laredoute. Dar cine sa ma mai creada...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
kokiy spune:
Mai...eu cred ca-i una dintre voi care sa saturat de toale si acu' isi face site ...poate scapa de ele
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
ralucadiana spune:
[quote]citat din mesajul lui miki68
Eu zic sa incepem sa scriem "masiv" celor de la Vertbaudet, 3suisses, kiabi si sa-i pisam sa vanda si catre Ro
miki buna idee. o punem in aplicare?