Sotul plecat putin din tara
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
subscriu la ce a spus iren...si eu eram terminata cand pleca sotul in delegatii in strainatate dar...acum nu zic ca abia astept sa plece dar nici rau nu mai imi este...merg la cumparaturi,nu mai pun mana pe nimic,decat inaintwe sa vina el cu cateva ore:):):)si ..sa stii ca face bine o pauza ....mai ales daca vine si cu ceva frumos la fata lui
Lauraa spune:
Unde ai umblat mamico dulce?Ai fost si tu in delegatie? Era cat pe ci sa te dau disparuta pe forum.
Laura
Iris2002 spune:
Sorana draga,
te inteleg si sper sa treaca usor zilele astea.. si eu sunt de azi singura, o sa rideti, pentru trei zile doar, dar tot imi e dor si urit.. o sa am socrii in vizita diseara si maine o prietena, iar ziua imi e ocupata la munca (noroc ca e aglomerat si pot sa fac ore suplimentare)...
Cu mincarea, daca nu e el nu are cine sa imi gateasca, asa ca o sa am un meniu mai simplu (paine cu ceva salata...) La noi sotul meu gateste.
Poate ai o carte buna, sau iesi la plimbare cu bebe, sau chemi la o cafea prietenele pentru care ai avut mai putin timp recent...
parpalak spune:
Sau stai mai mult pe forum - uite, la generale sint 41 de pagini de subiecte! :)
Sanatate la bebei si mamici.
sorana spune:
Merci fetelor.
Iris, nici eu nu gatesc :). Dar nu mor de foame, imi gateste ... tata.
Parpalak - am scris mai multe mesaje decat in ultimul an :)
Mamico dulce - daca nu vine, il trimit inapoi sa-mi aduca :)
bb Monica si Sorana
dyana spune:
Stiti ce as face eu? As suna-o pe prietena mea cea mai buna din facultate, si as merge cu ea la Cinemateca, asa cum faceam de obicei.
M-as gandi la el, bineanteles.
As sta si pe la mama.
Si as sta foarte mult pe Stadionul Steaua unde as juca tenis la perete, ca mi-e rusine sa joc altfel...
Iris2002 spune:
Diana, esti o draguta...
Insa prietena mea cea mai buna din facultate e in Italia...prietena mea de suflet e in Australia...si prietenele de aici sunt toate la distanta, (nu mare, dar de, daca lucreaza maine, nu pot sa le iau la film pina la 1 noaptea, nu?)insa o alta prietena vine in seara asta la un pahar de...vorba...
Sorana, tu cum te mai descurci? Eu am dormit foarte prost, m-am trezit la fiecare ora, intindeam mainile sa il caut, dar nu era...si la 6 fara un sfert a sunat dragul de el sa ma trezeasca (e ora la care ma trezesc eu de obicei)...
Katink spune:
Sorana gata planurile pentru week-end? Unde mergi cu Monica ? Sau poate iesiti toti trei la o inghetata/prajitura , merita daca zici ca si gateste tatal tau
Katink
sorana spune:
Hi, Hi
Bineinteles ca iesim "ca intre fete".
Tata e lenes si totdeauna refuza invitatiile in oras
Dar o sa mai incerc o data.
Iris - eu m-am invelit intr-o seara. Liviu e cald si cred ca m-am obisnuit sa-mi tina de cald. Si eu intind mainile spre el cand ma scol.
He-hei Dyana, ce vremuri .....
Dar eu vin de la serviciu si ma ia Monica in primire. La cinemateca nici nu se pune problema, cred ca nici de-o
In loc de tenis, alergare dupa Monica e ok?
Din pacate mama nu mai e cu noi.
Nici nu a apucat sa-si vada nepoata.
Dar viata merge inainte.
Merci inc-o data de incurajari.
bb Monica si Sorana
dyana spune:
quote:
Originally posted by sorana
Hi, Hi
Bineinteles ca iesim "ca intre fete".
Tata e lenes si totdeauna refuza invitatiile in oras
Dar o sa mai incerc o data.
Iris - eu m-am invelit intr-o seara. Liviu e cald si cred ca m-am obisnuit sa-mi tina de cald. Si eu intind mainile spre el cand ma scol.
He-hei Dyana, ce vremuri .....
Dar eu vin de la serviciu si ma ia Monica in primire. La cinemateca nici nu se pune problema, cred ca nici de-o
In loc de tenis, alergare dupa Monica e ok?
Din pacate mama nu mai e cu noi.
Nici nu a apucat sa-si vada nepoata.
Dar viata merge inainte.
Merci inc-o data de incurajari.
bb Monica si Sorana
Vorbesc serios, cu prima ocazie cand va pleca sotul meu, ma duc cu Anca la Cinemateca. Are si ea un baietel, dar facem noi intr-un fel...
Imi pare rau ca mama ta nu mai e... Doamne ce rau imi pare. O sa va povestesc cum a fost cand prietena mea cea mai buna si-a pierdut mama.
...
Deocamdata , mama e o parte foarte importanta in viata mea si sa traiasca 100 de ani !
Ce sa mai zic, va iubesc pe toate si e timp pentru multe lucruri frumoase in viata asta...
Sorana, iesi intre fete si traieste orice clipa cu cea mai mare bucurie, iubitul tau e pus bine deoparte!
Diana