Ce faceti pe timp ploios?
Raspunsuri - Pagina 3
michela09 spune:
Intotdeauna ploaia de toamna imi creeaza un sentiment de romantism, de relaxare, dar bineinteles ca de obicei sunt la serviciu si tanjesc sa fiu acasa, iar in putinele momente cand se intampla ac. lucru, imi place sa fac o baie relaxanta, cu putina spuma, cateva picaturi de ulei parfumat, ascultand cum ploua, ploua, ihmmmm...si deodata se deschide usa....si apare Andreea: ce faci mami aici fara mine? eu de ce nu pot sa intru cu tine in baie? nu mai iesi odata de acolo? .
Cel mai mult insa ne place sa pregatim impreuna ceva bun, gogosele sau o placintuta (Andreei ii place f. mult sa modeleze aluatul)sau sa o adorm in ritmul picaturilor de ploaie, citindu-i o poveste despre feti frumosi si ilene cosanzene...
Mihaela
dana d spune:
Mmmm, ce romantic! Mie imi place toamna si vremea rea. Imi place pentru ca devin melancolica si incep sa meditez la esenta vietii si parca simt mai clar trecerea timpului.
Mie dor de vremea cand avea si timp pentru asta, stateam acasa, faceam treaba daca vroiam si cand vroiam, daca aveam o dispozitie melancolica si daca mai si ploua afara, treaba putea sa astepte. Imi place sa fiu nevoita sa stau in casa, Ilinca isi gaseste usor ceva interesant de facut si nu ma mai bate la cap sa iesim afara pentru ca intelege ca nu se poate. Atunci e momentul meu, atunci pot sa-mi hranesc sufletul, ma uit la poze vechi si asta ma duce la visare si amintiri, sau citesc un roman de dragoste si asta tot pentru suflet e benefic. Daca nu am o dispozitie romantica ma joc la calculator sau trebaluiesc prin dulapuri. Imi place la nebunie sa scot si sa asez hainele celei mici, asa am mereu surprize, mai gasesc lucruri noi luate de mult si aproape ramase mici, e ca si cum as merge la shoping la mine in shifonier.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
carolinah spune:
Ce-mi place subiectul asta si ce-mi place cand ploua toamna, afara e rece si intunecat si la mine in casa e caldut si bine!!!
Cum fetele mele sunt marisoare acum si daca le lasi in pace se joaca impreuna ore in sir, mie imi place sa ma instalez intr-un fotoliu comod undeva in apropierea lor, cu o lampa alaturi si cu un pled pe picioare si sa citesc. Le aud pe fete asa pe fundal, citesc ceva ce-mi place si sunt fericita de nu mai pot!!!
Dar ca sa revin la raspunsul pe care probabil ca il voia initiatoarea, noi mereu am iesit afara si pe vreme mai proasta. Copiii au cizme de cauciuc si costume pt noroi (nu stiu cum sa le zic in romana, noi luam din Germania de la TCM si sunt dintr-un fel de cauciuc) si mergem in curte sau in parc daca e w/e.
Cand erau mai mici incercam sa le distram cu de toate, le citeam pana ma durea in gat, le lasam sa se uite la desene, plastilineam de numa-numa, ascultam povesti si cantece si cantam,/dansam etc etc etc. Dar acum gandind retrospectiv imi dau seama ce bine e sa ai copii mai marisori care se distreaza bine impreuna. Sigur ca si acum ma joc cu ele, dar mai mult le dau ideea si le lansez jocul, apoi le duce pe ele imaginatia mai departe.
ingridnen spune:
cand ploua...abia ca am timp pentru rezolvarea treburilor casnice "restante", pentru ca nu mai ies in parc cu copilu'
Noroc ca este Cristi mai marisor si se mai joaca si singur cu Lego, sau la calculator cu tati.
Romane, filme si alte cele ? Vorbiti de lucruri sfinte
Noroc ca merg zilnic 40 de minute cu metroul si asa mai apuc si eu sa citesc (carti intregi !)
Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni
catutza spune:
noi cand e urat afara mergem ori in vizita la prietene, ori la hipermarket ari la vreun loc de joaca...ori stam in casa si incerc sa ii atrag atentia si sa o tin ocupata ca sa nu vrea afara...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Tornada spune:
...hop-top in varful patului ...cu un ceai langa mine ...si o carte captivanta...si buna...sau daca sunt solicitari un fifa...