Ce faceti pe timp ploios?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fix acelasi lucru pe care il fac si cand e soare: citesc si ma joc cu copilul, eventual gatesc.

pentru cei care se plictisesc (mai exista si asa ceva, plictiseala???) mai merg activitati de genul: facut ordine in dulapuri, rearanjat mobila, povestit cu prietenii la telefon si, evident...forumul DC

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

as fi vrut sa raspund si eu la niste afirmatii...dar mai bine ma abtin...si asa am "mamaliga"...uite ca imi musc limba!

dar hai sa raspund mai bine autoarei...pt noi e cam greu de stat in casa pe timp urat, caci amandoi copiii sunt obisnuiti sa petreaca mult timp afara...dar daca chiar nu se poate iesi, dupa ce imi termin treaba programata pe ziua respectiva ,am noroc ca mi-am facut un oarecare program si termin relativ repede...deoarece la noi se mentine curatenia (pe care mi-o fac singura sau ma ajuta sotul la unele treburi), eventual se face ceva dezordine prin jucarii, dar astea se strang repede, mai ales ca alexutza este obisnuita sa stranga in urma ei..., cu gatitul nu am mare bataie de cap, pt ca sotul meu este vegetarian, iar noi am inceput, fara a avea motivele lui, sa ne adaptam stilului si sa mancam usor, asa ca fac rapid o mancarica simpla, dar buuuuna (ma laud si eu) si in timp ce se fierbe, coace, etc nu stau sa suflu in foc...ci fac o salata, ceva, dupa desrturi nu se omoara nimeni, asa ca nu-mi bat capul...iar daca chiar arde, avem o cofe excelenta langa noi..., masina spala si fara sa fac eu dansul ploii langa ea...,cam asta referitor la capitolul gospodareala...
cat timp copii dorm eu forumesc, cam prea des in ultimul timp..., citesc, e una din marile mele pasiuni, cam la 2-3 luni ma vopsesc, uneori ma mai joc de-a cosmetica (nu frecventez saloanele pt asa ceva..., ma descurc excelent si singura si fac si economie), cand se trezesc copiii ne jucam impreuna, daca e si tati, cu atat mai bine, ca iese distractia mai faina...am noroc ca am o fire jucausa si nu e nevoie de prea mult efort ca sa-mi iasa...alex ma ajuta excelent la intretinerea amuzamentului lui teo, ea adora sa fie topaita de tati (noroc ca vine destul de devreme acasa, in jur de 17.30 si chiar daca e obosit nu refuza o partida de chitaiala cu fiica-sa si cu "regele iepurash" ...uitati-va la poze, albumul alex si teo, ultima pagina si veti vedea despre ce vb. :))) distractie garantata!!! sau jucam jocul culorilor, un joc inventat de noi cu piesele de la remmy, sau facem puzzle, ne uitam la dvd-uri..., apoi seara, papa, ora colgate si a baitei, copiii la nani si noi...la ce reusim, in functie de dispozitie...
logic, ca nu ne iese reteta mereu! mai apar si rateuri...sau variatii (mers intr-o vizita, la bunici, la magazin, ...)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Noi pictam-daca afara e prea urat (vant, furtuna, ploua cu galeata). Sau facem prajiturele, gogosi- ceva cu coca- ca la ai mei le place sa modeleze. Cateodata insiram margele (paste fainoase sau nasturi- depinde de imaginatie), ne jucam de-a v-ati ascunselea sau le arat clipuri haioase si cartoons pe You-Tube. Mai gasim si dansuri pentru copii si tzopaim impreuna .

Daca ploia s-a oprit le pun cizme de cauciuc si le dau drumul sa zburde prin balti . Se distreaza la nebunie. Mai ales cand vin sa-mi arate galetile pline de rame si melci pe care-i gasesc prin curte. Nu mi-e frica ca racesc ca aici iarna nu coboara sub 15 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Internet, citim si tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

eu in timpul saptamanii sunt la servici, fie ca-i vreme urata sau frumoasa. Bebe este la daycare, si e fericita ca este cu alti copilasi, si se joaca.
Daca vremea urata pica in weekend, citim povesti (Isabela incearca sa pape cartea ), ne jucam cu mormanul de jucarii, ii place sa se joace la calculator.
Inainte de a o avea pe Isabella, pe vreme ploioasa citeam o carte sau vizionam un film impreuna cu sotul. Uneori mai ne vizitam cu prietenii. Acuma tot timpul liber pe care il avem este ocupat de ea. Incercam sa compensam faptul ca nu stam cu ea prea mult.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

doamne,ce nu m-as duce la servici cand ploua afara!Da' n-am de ales

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

fac curat in debara! Ca toata vara n-am fost in stare!!!!!!!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Nu am s-o uit niciodata pe Cosmina Pasarin cand a spus " mereu am urat toamna,anotimpul ploios si intunecat,dar de cand sunt cu George Vintila,de fapt am vazut ca toamna e chiar frumoasa,important e sa ai de ce sa te bucuri"
Eu mare dreptate ii dau,trebuie sa cauti acele lucruri care te fac fericit,indiferent de soare sau ploaie.

Dar asa cum a zis si Dana,aici vremea nu e foarte stralucita si atunci ne invatam si noi dupa danezi sa iesim afara indiferent de ploaie sau soare.Cismulite de cauciuc,costumase de ploaie si se poate merge oriunde,asta in caz ca nu e vreo ploaie prea tare.Sau daca e prea urat de ex in weekend,mergem in magazine unde sunt locuri de joaca si eu pot sa-mi clatesc ochii prin magazine.
E adevarat ca timpul mai innorat imi da o stare mai aiurea dar fac acelasi lucruri ca atunci cand e vreme buna.

Asa ca lasati numaratul banilor ca si asa nu va ies la socoteala si iesiti la aer curat

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Am citit ce ati scris si mi-au mai venit si mie cateva idei... de asta de fapt mai intru pe forum, cand sunt in pana de idei culeg ceva de p'aci..

Fie-mea de 1 an, care inca e o mare fricoasa si nu vrea sa merga fara sa ii dau un deget, e foarte agitata... daca nu iesim afara, e destul de nasol.

Cand stam in casa ne jucam cu monede (atenta sa nu bage mana in gura cat ne jucam), cu elastice de bani, cu sticle de plastic, lingurite, orice nu e o jucarie... daca ii dau o jucarie se uita la ea 3 min apoi trece iar la stcloantele ei de plastic

E buna ideea cu pastele.... ca sa mai fac si eu treaba in bucatarie... nu sta in premergat, nici nu stiu daca a stat in total 20 de ore de cand l-am luat, nu sta in scaunel decat max 15 min, nu mancam decat daca avem o preocupare, ce mai.... ma exespereaza cate o data...norocul ei ca o iubesc si cand vad ce frumoasa e.... si desteapta.... ma mai laud si eu ca sa ma incurajez singura...
Cu tati ne jucam cand mami are treaba, sau cand nu e obosit de la serv...

In rest, eu nu pot sa fac nimic daca nu are cine sa stea cu ea. Abia reusesc sa gatesc cate ceva, ce sa mai zic de placinte.... insa cel mai tare mi-as dori o soacra (mama fiind f departe), care sa gatesca, sa faca placinte, sa miroasa a ceva bun in casa, ca atunci cand eram eu mica... tin minte ca afara era frig, mama ne punea sa sa dormim dupa - masa, iar cand ne trezeam, afara era seara bine, in bucatarie era aprinsa lumina, si miroasea asa de frumooooos... mereu facea cate ceva pana ne trezeam, chair daca erau numai mere coapte cu scortisoara... sufar din cazuza asta

Ada, mamica fericita de Amalia Elena

http://community.webshots.com/user/anghelada

Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

stam in casa azi ca asa frig e afara si nu se mai opreste ploaia...brrrrr! ne uitam la tv, povestim, ne jucam. poate mai tarziu mergem in vizita.

naomi 23.11.07

Mergi la inceput