Ce faceti pe timp ploios?

Ce faceti pe timp ploios? | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Vremea este asa cum este si stam in casa cam mult . Ce activitati aveti, cum va petreceti timpul, cum impletiti activitatile voastre cu ale copiilor?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

as numara bani,da n-am... as... da' ma doare burtica ..scuze,era o gluma,SCUZE INCA O DATA!

Citesc,cand am timp, ma uit la tv si bobinez in nestire -si degeaba - ma joc pe PC si ... ah,acum as dormi cu tot cu pat !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

No, si eu as numara, dar la cati am , termin repede...
Si eu ma uit la TV.
Si ma cert cu fii- mea ca face dezordine.
Si ma plictisesc.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sunt fericita ca stau in casa si citesc.
Exult ca nu trebuie sa ma mai duc in parc cate 2-3 ore si stau intepenita pe-o banca.

Si ma joc piticot, scrabble si nu te supara frate.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

De astazi pana duminica la Sala Radio este targul Gaudeamus de carte scolara. Avand in vedere conditiile meteo, cred ca ne vom indrepta pasii inspre acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Citim, pictam (cu copii), dormim obligatoriu la pranz, facem placinte...

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Avind in vedere ca vremea de aici este mai mult umeda, noi iesim afara in fiecare zi , no matter what! Echipate corespunzator, ci gecute de fish si caucioace in picioare, ne jucam de mama focului in gradina, ne distram prin baltoace si facem si ture citeodata cu bicicleta! De ce nu? Daca ar fi dupa soare...am sta numai in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

O reteta care ne vine tuturor ca o manusa pe timp ploios.....mergem la un hipermarket cu jocuri de copii si impuscam trei iepuri:
- plozii sunt fericiti ca topaie pe tobogan, in bile, etc.
- sotzu e fericit ca savureaza o bere si un teveu fara sa-l zapaceasca plozii si nevasta;
- si eu sunt la fel de fericita ca savurez un ''shcoping''(asa zice fetitza mea) fara sa ma zapaceasca sotu si copiii; e posibil doar sa ma invart printre rafturi, dar mi-e tare bine.

Uneori mergem in vizita la prieteni sau vine ei....adultii presteaza un wist, un rentz si copiii se joaca incantati ca nu le zice nimeni sa nu exagereze cu dezordinea.

Cand nici o varianta de mai sus nu e posibila ne facem de lucru prin camere(de numarat banii, vorba lui Grodear, terminam repede...copii avem...)...sau cand nu suntem frinti de oboseala(in cazul asta fiecare are program liber-ales) suntem inscrisi(eu si sotu) din oficiu la piticot, sus-jos, nu te supara frate, piramida, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu stau si ma intreb care timp? De unde aveti timp de plictiseala? Eu sunt la serviciu ca e ploaie sau ca e soare, iar cand sunt acasa ma mir ce sa fac mai repede, de unde timp de plictiseala si de jucat carti ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Anda, probabil ca au copii mai mici, acum vreo 2-3 ani si eu ma gindeam cum imi petrec timpul cu cel mic prin casa daca ploua. Intre timp am revenit la intrebarea ta "care timp?". Adica si daca ploua, ninge, e atit de mult de munca si ziua trece as arepede ca vremea nici nu mai conteaza. Prin urmare, bucurati-va fetelor ca nu aveti ce face cind ploua :) (asta daca nu sinteti casnice si timpul liber e mult mai mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ba, eu de cand stau acasa cu bebica mea am constatat ca...la serviciu, oricat era de greu si de multa treaba, aceasta treaba tot se termina...daca stai acasa treburile nu se termina niciodata
Si eu am inteles la fel, ca intrebarea se adreseaza celor cu copii mici.
Fetita mea are 7 luni, asa ca, in privinta ei, e si nu e mai usor cand ploua. E usor pt ca inca doarme mult. dar cand se scoala se plictiseste f repede, barem afara sta cuminte in carut si soarbe din ochi totul in jur; daca merge carutul, pt ea nu e nici o problema. asa, in casa, trebuie sa ma maimutaresc cat pot ca sa o distrez. asta e, daca nu traim in Hawaii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput