copii nascuti in sept.-oct. 2001...sper ca sint
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
lilach spune:
Laura in schimb sta destul de cuminte si se uita la televizor,desenam ,ne jucam cu lego,citim si ascultam muzica cu ursuletul "pooh"si in fiecare zi...Alo ...O-zone.
Afara iesim doar seara "mami a'de afa'a" fiindca e foarte cald.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
mai exist si eu... Silvia Teodora, sau Thea, sau Tora, dupa cum ii vine mamei sa ma alinte... sint nascuta pe 22 septembrie 1997. sint inalta, 1,25 dar nu prea maninc. Apoi in ultimul timp cam cochetez cu raspunsurile obraznice, insa mami lupta aprig pentru a si apara "teritoriul" si "integritatea". sint un copil f inteligent, dar mami spune uneori ca sint brinza buna in burduf de ciine si asta pentru ca vrea sa reusesc intotdeauna, iar cind nu mi iese miscarea abandonez, mami spune ca nu am tenacitate si ca ar trebui sa invat ca uneori pot sa si pierd... cam neplacut
dar o iubesc muuuuuulttt pe mami si ea pe mine.. sintem prietene si vorbim mult, despre orice.. mami imi are raspuns pentru orice
rindurile de mai sus nu le am scris eu... ci mami, bineinteles!
mihaelas spune:
Iata ca a venit si prima zi de "gadanitza"... A fost super bine, nu am plans deloc.... ne-am jucat cu copiii.. problema e ca nu mananca acolo nimika, ci doar acasa cand ajunge.... La cei 2 ani si o luna ai ei mi-a povestit cum s-a jucat cu copiii, ca a dat-o afara ca nu a mancat, ca a dormit. Ii parea rau ca nu a intrebat-o si pe ea daca stie vreo poezie, dar a promis ca azi va zice poezia cu Tica Tica Tica.
Ce mai stim noi sa facem? Stim poezii, cantece, cum o keama pe mami, pe mamaia si pe tataia, intrebam in permanenta DE CE? UNDE E? CE FACE? etc etc.... Ea face totul in casa: spala vase, sterge cu mopul pe jos, se imbraca, se dezbraca... |Aseara, dupa gradinitza, a adormit singura. Isi alege singura hainele cu care vrea sa se imbrace... si le asorteaza... nu ma intebati cum.
Gata ptr azi, revin maine cu date despre gradimitza. de fapt... cresa.
palmyrah2002 spune:
Mihnea Bogdan - 24 septembrie 2001 la 0 h si 5 minute.
Acum are 13,5 kg ,cam 86 cm si este un jucaus fara pereche.Cristina si Mihnea
lilach spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Mihnea Bogdan - 24 septembrie 2001 la 0 h si 5 minute.
Acum are 13,5 kg ,cam 86 cm si este un jucaus fara pereche.Cristina si Mihnea
Bun venit!Cristina si Mihnea
![](floare.gif)
ella& laura,andrei,andra
lilach spune:
Ce va fac puiutii? Deja au cu totii 2 ani...cred ca va surprind cu ceva nou in fiecare zi...
Laura a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine,face progrese fantastice...si unde mai pui ca daca este intrebata afara in ebraica raspunde si ea ce stie...si tot in ebraica...deci in capusorul ei se inregistreaza si aceasta limba.
Ne jucam in fiecare zi in parc...deocamdata,inca un pic si vin ploile asa ca nu vom putea iesi zilnic.
De doua saptamini doarme in patul mare,asa cum spune ea...ca si Andei si Anda ...si mami si tati...Ii place foarte mult,cred ca se simte si ea mare.
In urma cu doa saptamini am fost cu ea sa ii faca vaccin si nici macar un sunet nu a scos,statea si se uita la asistenta cum o inteapa in piciorus.Are 94 de cm si 13,5 kg.
Va astept sa povestiti ce au facut puiutii vostri in ultimul timp.La toate mamicile si puiutii lor.
ella& laura,andrei,andra
danielac spune:
Diana face si ea progrese privind vorbitul. Are foarte multe cuvinte noi in fiecare zi. Chiar daca le mai stalceste.
Canta si danseaza ca la gradinita si mai ales a invatat sa faca gimnastica de inviorare.
Zice doua poezii simple dupa repetitie si e tare mandra.
Oricum progresele sunt evidente si mai ales ii place la cresa si ii place de doamne foarte mult!
Lilach, ce vaccin ati facut? la noi se face urmatorul la 2 ani si jumatate! Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
bubutzu spune:
Buna fetelor!
Mihai nu a implinit inca 2 ani(e nascut pe 27 noiembrie):dar stim doua poiezioare simple(aceasta ii place lui mult:"fiecare pui are mama lui/si eu tot asa am mamica mea");numaram pana la 5 bine, dupa care pana la 10 repeta dupa mine;recunoaste culoarea verde si cea rosie(stie si alte culori dar nu le recunoaste din multime);ne"zapaceste"cu intrebari:"ce-i aia?"(cand nu e multumit de raspuns sau ii place cum suna noul cuvant....repeta intrebarea)si "a cu-i e?","ce ai adus Miai?"(adica ce i-ai adus lui Mihai),"are voie Miai"?
strabunica ii spune:"Mihai voda,pui boboc" si el riposteaza"nuuuu mamaia Maioaa,Miai Ubanu"(de la Mihai Hrubaru)
-as povesti o saptamana despre el....da nu vreau sa va plictisesc.
Lilach ce vaccin i-ai facut Laurei,ca noua ne-a zis ca la 2 ani jumate urmeaza un vaccinde la Cristina si bb Mihai
lilach spune:
A facut Mavrix...Hepattitis A Vaccine.
ella& laura,andrei,andra
palmyrah2002 spune:
Pai Mihnea de unde nu spunea mai nimic,de cind a implinit 2 ani ii turuie guritza ca o morisca.
In fiecare zi are progrese uimitoare,acum invata culorile(deja le stie pe cele de baza),incearca sa manince singur(mami nu,Minea,Minea-adica sa nu-i dau eu,sa pape singur),se foloseste foarte bine de ambele pe miini si este campion la catarat.
Se cocoatza in cele mai inaccesibile locuri si ne "provoaca palpitatzii".
Are 13,5 kg,dar 90 cm si doarme cu mami si tati.
A dormit singurel de la 1 an pina la 1 an si 8 luni,dar fiindca "patutzul i-a ramas mic",s-a mutat cu noi.Probabil va fi greu sa-l obisnuiesc sa doarma singurel,dar am sa va povestesc cind voi incepe actiunea.
Mai asteptam vesti de la celelalte mamici si sper sa actualizam in fiecare luna subiectul!!
Pupicei si multa sanatate tuturor!!Cristina si Mihnea
PS.Uitasem..s-a facut un lingusitor fara pereche>Stie sa se foloseasca de noi:de cite ori vrea ceva,ne pupa si ne draganeste ca sa obtina tot ce vrea.
Plus ca se uita dupa "tete goane"-fete goale din videoclipurile de pe Atomic si daca il strigi nu-ti raspunde,fiind foarte ocupatin acel moment.