Puscariasii mananca mai bine ca pensionarii
Puscariasii mananca mai bine ca pensionarii
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=214267
NO COMMENT!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Raspunsuri
buli spune:
articolul e aiurea, nici nu merita citat.
sistemul de pensii e prost si nu exista protectie sociala pe masura realitatii.
pe de alta parte, puscariasii sint oameni si au drepturi. stind in inchisoare isi ispasesc pedeapsa pentru ce au facut.
comparatia asta e cam stupida dupa parerea mea
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli articolul e aiurea, nici nu merita citat. sistemul de pensii e prost si nu exista protectie sociala pe masura realitatii. pe de alta parte, puscariasii sint oameni si au drepturi. stind in inchisoare isi ispasesc pedeapsa pentru ce au facut. comparatia asta e cam stupida dupa parerea mea www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
e o stare de fapt. Ti se pare normal ca un puscarias -egal ca-si ispaseste pedeapsa- sa beneficieze de un meniu atat de bun? Pensionarii totusi au muncit:o viata !
Mi se pare tare aiurea,stii?! In randul puscariasilor sunt cei condamnati ptr viol ,incest,crime... tu i-ai da sa manance atat de bine?!
ps- cred ca iau avertisment
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mirela.d spune:
Din pacate este foarte adevarat ca puscariasii mananca mai bine decat pensionarii. Ma refer la majoritate nu la exceptii.
Nu stiu cate au vazut conditiile din inchisorile din Romania sau au avut ocazia sa vorbeasaca cu cineva care a a facut puscarie. Eu nu am vazut o inchisoare din interior din pacate (cred ca va dati seama ca nu as fi vrut sa o vad ca detinut sau ca viziztator al cuiva din inchisoare ci ca un om curios) dar am avut ocazia sa vorbesc cu un baiat care facuse puscarie pentru furt. Singur recunostea ca statea toata ziua degeaba, manca bine, fuma mai putin decat afara, nu mai bea atat de mult cat bea inainte. Si desi avea posibilitatea sa munceasca pentru a-si scurta pedeapsa, a refuzat. Eu am ramas siderata cand am aflat ca are dreptul de a refuza munca. Avea televizor. Ce sa mai zic. Cand a iesit din inchisoare arata mai bine decat atunci cand a intrat.
Precizez ca era inchis la Colibasi. Am inteles ca sunt inchisori cu conditii si mai bune.
Stiu ca cel mai de pret bun (dupa sanatate) este libertatea dar asta nu inseamna sa le oferim restul pe tava. Sa stiti ca inchisorile sunt tinute din banii statului. Iar statul este platit de noi. Trageti concluzia!
grodear spune:
Concluzia este ca mi se ridica parul in cap de ceea ce citesc! Cum adica?
Nu tin pensionarii in brate, pentru ca nu am nici un motiv, dar chiar asa, dupa o viata de munca sa te intrebi zi de zi ce vei manca maine si cu ce platesti intretinerea, iar cei care fac tot felul de fapte, care mai de care mai condamnabile sa o duca in felul acesta?
Ma rog,.... ce ti- e si cu drepturile omului...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
buli spune:
eu am vazut inchisorile din Ro in interior. cu tot cu cei care le populeaza.
si am si pensionari in familie.
imi sustin afirmatia anterioara, ca articolul e stupid, completind ca nu putem repara o nedreptate facind altele. tratindu-i pe oamenii aia subuman nu se rezolva problemele pensionarilor.
ar fi ca si cum ai spune ca ce le-a trebuit unora acceletator atomic, de ce n-au hranit copiii din Africa.
tipul asta de articole arata o judecata simplista si care deturneaza atentia de la problemele adevarate si de la posibilelel solutii.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
gabriella1 spune:
Buli,iti respect parerea,a mea a alta.N-am zis ca articolul e unul dintre cele mai bune care s-au scris vreo data pe marginea acestei teme.N-am zis nici ca puscariasii ar trebui infometati... corect,isi ispasesc pedeapsa, da ' tot ma apuca nervii cand stiu ca unii dintre ei sunt acolo nu ptr faptul ca au furat gaina vecinului sau catralioanele macelarului din colt pe motiv ca nu avea cu ce sa-si trimita copii la scoala.
Dupa ce a omorat sau a violat ,iti mai vine sa-ti platesti taxele la stat ca sa aiba "bietul" ce manca?! Mie una, nu!
Gabriela
viviana spune:
Prost articol.
Este genul de articol care asmute o categorie sociala asupra altei categorii sociale. Asta pentru cine pica in cursa.
A fost scris ca sa fie scris si comentat pe la colturi "ai auzit draga!"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
tibiuta spune:
De drepturile omului nu ai auzit? crezi ca in tarile democratice le da la criminali mazare si la cleptomani rata ve varza? pare injust dar, sunt tratati dpdv al meniului egal,ca altfel ,o mai i-au altii peste coada.
Comparatia cu ce mananca un pensionar,sa ne mai slabeasca astia ca m-am saturat,dar un tanar care munceste 16 ore pe zi ala nu se intreaba cum isi plateste intretinerea ,si daca mai are copii cum se descurca cu ALOCATIA?? macar pensionarii si-au trait tineretea in alte vremuri,nu aveau stresul locului de munca ,al chiriei etc.Desigur nu generalizez,dar am mai multa compasiune pt. unul de 30 de ani care mananca de 3 lei pe zi (oare ce?ca tb sa aiba forta de munca)si ii da copilului de 4 lei/zi.+haine +etc ce-i mai trebuie ca sa creasca mare