MAMICI DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 4
sofiabebe spune:
Eu sunt cu Sofia de 1 an si 7 luni (deja), cunosc cativa colegi de forum si parc dar o intalnesc mai des pe sotia lui joxi cu Ana mica si superba. Noi iesim in jurul orei 11 pana pe la 12 jumate de obicei la leaganele multe care-i plac Sofiei sau la nisip. Ne puteti recunoaste dupa parul meu cret strans la spate, dupa fetita agitata si draguta si dupa strigatele disperate: "Sofia vino inapoi ca mama se supara si pleaaacaaa!!!". Mai iesim si seara (de-acum, din ce in ce mai des, probabil), dar dupa 6.
bebe
butterfly spune:
Si eu sunt din zona... stau la Valea Argesului iar cind e timp frumos ajung si in parc.
Sper ca din iulie voi veni mai des cu bebe mic si ne vom cunoaste. Sunt si citeva mamicutze de iulie-august aici, v-am depistat!
Poate imi spuneti si mie unde e pizzeria Azzuro sa pap si eu pizza bun!
Eventual PM ca sa nu ratez raspunsul!
Florina 27 ani 27(+) sapt cu puiutzul Teodor
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie
alinkav spune:
Si noi iesim in parc zilnic si ne intalnim cu mai multe mamici de pe forum.Noi de obicei suntem in parc de la ora 11 pana la 14. Dar can va fi mai cald vom iesi de 2 ori afara. Eu am carucior albastu inchis cu roti mari. Poate m-ati si vazut pe acolo!
Pupici!
alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava
Roxana77 spune:
Buna mamici din Dr.Taberei!
Si noi stam in Dr.Taberei ( mai perecis la Dr.Taberei 34). Ne plimbam foarte mult in parcul Moghiorosi, dar doar la sfarsit de saptamana pentru ca am inceput munca.
Am o fetita, care astazi a implinit 7 luni si m-as bucura daca ne-am cunoaste mai bine.
Ne recunosteti dupa pozele pe care le gasiti pe adresa de net de mai jos
Roxana si Maria
http://community.webshots.com/user/roxana77
Mirela Anca spune:
Ce bine ca v-am gasit .Si noi stam prin zona. Andreutza noi trecem zilnic pe la materna ,in drum spre parc. Daca este frumos mergem in Moghioros pe la ora 11 . Daca-i mai urit afara ne oprim in parculet la Indiana .Kjmami cum te recunosc? Am vazut pozele lui bb ,dar nu stiu daca o sa te recunosc dupa bb.Noi sintem mai marisori 1 an si 7 luni si daca este f frumos mergem la plimbare cu tricicleta.
Mirela si Cosmin
Rhama spune:
Buna mamicilor,si eu loc.in Dr.Tab.pe Compozitorilor(Drumetului)si l-a vara vin in Rom.cu bebicul meu.Eu loc.in cartier de 25 de ani,poate este pos.s-a cunosc pe vre-o mamica.Poate ne gasim in P.Moghioros cu bebici l-a plimbare.Pupici si
mamicaluitheo spune:
Saliu mamici si burtici.
Si noi locuim in Drumul Taberei in spate la Hard Rock.
O punem de intalneala in we urmator, in Moghioros, ce ziceti?
andreea mamica de theo si de florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
mamicaluitheo spune:
Si tot eu Roxana77 pe unde la 34? Trimite-mi pm si poate ne vedem dupa amiaza cu puii, numai ca ai mei sunt maricei,theo 5ani juma si florin 4.
pupici la vecinici
andreea
roxanica-mamica spune:
si noi ! si noi ! avem carucior bleu deschis , iar bb poarta palarioara bleu cu urechi ! ne plimbam in fiecare zi prin Moghioros ! Am fost ieri si azi si nu imi place ca se fac mici si in loc sa respiri aer curat mai rau te afumi ! sper ca in timpul saptamanii sa nu fie asa . ne-a recunoscut cineva ?
Roxana & Marc