O fapta buna ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

MA bucur nespus de mult ca ati fost de acord cu propunerea mea, FORMULA -AS, insa acum sper sa si rezolvam ceva: Eu voi trimite un e-mail la redactia revistei si vom afla cum stau lucrurile.
Sunteti de acord??
Numai bine, Madi & Antonia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Dragii mei, ce idee minunata...
eu sunt contabil, ma ofer sa va ajut, nu am cont dar asta se poate rezolva, zic eu, nu ramane decat sa fac rost de 100 $ cu care sa deschid contul...pot lua legatura si cu cineva de la formula-as, nu vad nic o problema in asta...timp nu prea am(adica nu am deloc dar strecor asta pentru ca intotdeauna mi-am dorit sa fac ceva ptr. cineva(intre timp mi-am realizat aceasta dorinta, dar intotdeauna mi-am dorit sa pot face mai mult)...eu lucrez si in domeniu, am uitat sa va spun, chiar cu relatiile firmei la care lucrez cu banci externe si interne...deci astept un semn de la voi...
parerea mea este sa deschidem un cont aici, in Romania, unde toata lumea poate trimite bani, usd sau eur(ideea sa starnga in afara bani nu este buna ptr ca odata se percep comisioane pentru plata in contul din Germania, de exemplu, si pe urma alte comisioane pentru transferul banilor in Romania(si pot sa va asigur ca nu sunt deloc mici(comisioanele adica)...deci fiecare poate face plata direct in contul din Romania in valuta respectiva, si eu propun ca banca ori BCR ori RAIFFEISEN BANK(sunt mai deschisi)..
astept un semn de la voi la roxana.lilea@polyinvest.ro sau la tel.0745.05.29.21

Roxana L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami1977 spune:

Eu sunt de acord cu Roxana mai ales ca o si cunosc si este o fata de nota 10 in care am toata increderea.
si sper sa fie si restul de acord cu ea.
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Deci...

RoxanaL este contabil si va strange banii. Personal am incredere in ea si o sa trimit bani fara nici o remuscare. Cine din romania o poate ajuta pe Roxana cu suta de dolari? Evident acesti bani devenind donatie.... Eventual poate va cuplati mai multi sa o strangeti daca 100$ este un efort prea mare. Daca nu reusiti sa puneti cap la cap banii in urmatoarele 5 zile gasesc eu o solutie.

In ceea ce priveste comisionul bancar este adevarat ca este destul de mare. O optiune ar fi - pentru cei din strainatate - ca un prieten sa plateasca cash in romania si voi sa va achitati fata de el prin alte metode (cineva care merge in Romania etc.). Pentru unii insa o astfel de logistica este comlicata si prefera deci sa plateasca comisionul bancar!


madi23 ai mana libera sa iei contact cu FormulaAs. Ceea ce te rog este sa ne trimiti noua acel mail inainte de a lua contact cu ei. Am vrea sa vedem ce scrie in el.

La treaba oameni buni!

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna spune:

Roxana o sa-ti trimit eu 1.000.000 lei pentru deschiderea contului.Ramane sa ma contactezi la nicclaude27@yahoo.com sa-mi spui cum sa ii trimit.

Miruna si bebe Nicolas
Sper sa aveti intotdeauna loc in viata voastra pentru inca un prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Super Roxana!
Avand in vedere ca problema contului este deja rezolvata, nu mai are rost sa trimt mail la Formula-As. Acum trebuie sa vedem cum facem mai departe.
Miruna a dat deja START-ul, FELICITARI MIRUNANumai bine, Madi & ANtonia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Eu cred ca ori ramane valabila ideea cu Formula As ori cautam noi alte solutii. Eu am deschis un subiect "Cazuri disperate" , propun sa il completeze si altii care au auzit de astfel de cazuri, si "comitetul" sa hotarasca apoi destinatia fondurilor

quote:
Originally posted by madi23

Super Roxana!
Avand in vedere ca problema contului este deja rezolvata, nu mai are rost sa trimt mail la Formula-As. Acum trebuie sa vedem cum facem mai departe.
Miruna a dat deja START-ul, FELICITARI MIRUNANumai bine, Madi & ANtonia NicoleMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by ariadne

da, intr-adevar lipsa de idei este motivul "tacerii" noastre.
ok, eu m-am tot gandit la acest subiect si vin cu o propunere care realmente nu stiu ce sanse are.
pt.fetele din Ro., gasiti familii cu probleme materiale si luati legatura cu ei.
pt.fetele din Ge., ce spuneti daca am pune mana de la mana , atat cat isi permite fiecare si am face pachete cu lucruri pt.copii, jucarii de care ne tot lovim prin casa si chiar cateva dulciuri?
transportul este o problema, are cineva posibilitatea sa faca asta in decembrie ???
daca nu, m-am gandit la Eurolines( agentia Touring) , este firma de transporturi internationala, au buss-uri care merg regulat in Ro., pretul este de 1EUR /kg, poate reusim sa stabilim un pret si mai rezonabil cu ei.
personal trimit regulat pachete in Ro. si am fost intotdeauna multumita de serviciile lor.
din pacate aceasta este singura idee pe care o am momentan...
deci?

ari&celine


Ari, ideea e f buna si subscriu. As putea re-lua legatura cu persoane din Iasi (din pacate numai de acolo stiu eu, pt ca de acolo vin) si ei sa gaseasca familii care au nevoie de ajutor. Am mai facut asta si am incredere in ei. Deci fara escrocherii. Bun, asta e inceputul. Si daca tot am ajuns la fapte concrete putem spune ca am vazut niste jucarii la PLUS f faine cu 5 euro/buc, i-am luat Andrei si ii plac. Sunt din lemn si frumos colorate. Sa vedem daca mai apare careva pe aici. La cap. "haine mici"inca nu am ajuns pt ca abia am venit si am adus doar strictul necesar. DAR: super idee!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

perfect tina!
am raspuns si la celalalt subiect deschis de tine.
"Desprecopii" ce spun de asta?
dar celelalte fete?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Vrem si noi numarul de cont sau atributii in acesta privinta!
Nu vom reusi sa punem foarte mult, dar putin cite putin se va aduna.

Mergi la inceput