Bebelusi desfigurati
Raspunsuri - Pagina 8
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Acest subiect se transforma ca multe altele de pe acest forum in a descrie detaliat mizeria care ne inconjoara si a incerca sa anihilam pe oricine spune ca totusi lucurile nu stau chiar asa...sau nu peste tot. |
Cine incearca sa te anihileze? Ai avut o experienta placuta, norocul tau. De ce incerci sa inchizi gura celor care au suferit si vor sa-si strige durerea? De ce crezi ca sunt asa animate subiectele astea? Pentru ca oamenii SUFERA si pentru ca nimic nu se schimba. La ce ajuta sa bagam mizeria sub covor? Sa pretindem ca totul e bine si frumos?
bird70 spune:
citat din mesajul lui anisiap am facut tromboflebita si aveam picioru mai mare cu 4 cm adica mai gros si rosu lucios ...compresele erau cica sa mi desumfle piciorul |
Eu am ramas fara cuvinte . Comprese cu cloramina...mi se pare ireal .
natynic spune:
Uite Bird cam la ce foloseste cloramina: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1035
Nu ca s-ar dezumfla picioarele cu ea, asta e o aberatie totala, de acord; dar, asa, din gama "cum, in Romania folositi spirt???"
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tzitziri spune:
Nu Bird...si cu asta promit ca termin aici!
Nu cred ca toti oamenii sunt animati de povestile astea pentru ca sufera.Nu toti.Suntem balcanici si suntem animati de senzational...de aia are OTV-ul atata succes....Sau CanCan, Libertatea si altele asemenea.Ne place sa ne punem poalele in cap si sa ne dam de ceasul mortii.Ne place sa aratam la tv toate mojiciile cu minori violati, cu crime din gelozie si cu doctori pe care sa ii calcam in picioare.Diferenta la medici e ca ii punem pe toti la un loc...nu doar pe aia care merita!
Romanii sunt animati cand in piata publica se iau la bataie doi indivizi...ca le place spectacolul.Sunt animati de episodul 1000 din serialul "Elodia" de la Otv pentru ca le place sa isi dea cu parerea.Sunt animati cand e sa dea cu pietre...si nu mai stiu sa discearna intre cine merita si cine nu.
Prematurii aia de care doctori au fost salvati?Nu de cei de la Giulesti?Nu de asistentele de acolo au fost ingrijiti pana sa faca asistenta respectiva ce a facut???Cat reprezinta acea asistenta ca procent din personalul medical care si-a dat interesul pentru ca acei prematuri sa traiasca?
Apropo de suferinta...mergi la Sufletul credintei sa vezi acolo doua mamici cu bebei morti unul la nastere si altul la o luna dupa.Care nu fac subiect la Generale sa le planga lumea de mila.Acolo e suferinta autentica....nu la persoane care stau de pe margine si chibiteaza la un subiect de genul asta si isi aduc aminte de ce au patit si ele in spitalele romanesti.
E ultimul mesaj pe care il mai scriu aici...cine a priceput ce am avut de zis a priceput.Cine nu va continua sa dea in continuare in medicii de aici ca tot unitar.
36+
bebe David
Lucrusoare bebe David
dodo spune:
citat din mesajul lui tzitziri Apropo de suferinta...mergi la Sufletul credintei sa vezi acolo doua mamici cu bebei morti unul la nastere si altul la o luna dupa.Care nu fac subiect la Generale sa le planga lumea de mila.Acolo e suferinta autentica....nu la persoane care stau de pe margine si chibiteaza la un subiect de genul asta si isi aduc aminte de ce au patit si ele in spitalele romanesti.E ultimul mesaj pe care il mai scriu aici...cine a priceput ce am avut de zis a priceput.Cine nu va continua sa dea in continuare in medicii de aici ca tot unitar. |
Serios?? Sta lumea sa chibitzeze? Da tu o raita si citeste povestea Florii de Cires, daca esti rezistenta, ca pe mine m-a impresionat la lacrimi prin ce a trecut biata mamica, are o esenta de-o seama cu a mea, sau povestea sosonelei, a lui Kay, si pe urma vino tu sa ne freci ridichea ca ce avem cu unii medici, de ce ne luam de ei! Sau mai bine nu citi, ai rabdare sa nasti intii, sa nu zici pe urma ca ai avut vreo problema din cauza noastra ca nu vrem sa mai ascundem gunoiul sub pres, vorba lui Bird70, si ii tot luam la forfecat pe cei in halata albe care isi bat joc in ultimul hal de oamenii aflati in suferinta!
anisiap spune:
citat din mesajul lui natynic Uite Bird cam la ce foloseste cloramina: http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1035 Nu ca s-ar dezumfla picioarele cu ea, asta e o aberatie totala, de acord; dar, asa, din gama "cum, in Romania folositi spirt???" Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
sigur am fost eu alergica la ea mi am afectat si organele genitale ca m au infasurat ca pe mumie plus mancarimi oricum doctorul din franta a zis stilat" a fost un pic cam dur tratamentul ...."si" pt ce antibiotice e periculos "....sau poate am avut noroc si zile
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
anda141 spune:
Imi pare rau ca trebuie sa contrazic unele persoane , insa medicii si asistentele nu au voie sa greseasca. Nu sunt croitori sa cumpere alta stofa. Daca nu sunt capabili sa se lase de meserie inainte sa "faca greseli". Cunosc bine tot ce trebuie sa faca un cadru medical, am scoala in domeniu insa nu practic. Ni s-a explicat foarte clar ca nu avem voie sa facem greseli, asa ca nu le mai tineti partea ca au gresit, nu era doar una acolo, erau mai multe. Cu atat mai rau, Dumnezeu sa ne pazeasca .
natynic spune:
Exista oameni care nu pot gresi?... Sau, nu au voie? Cine nu le da voie? Cine hotaraste care oameni au voie sa greseasca si care nu au voie niciodata?
Pai, atunci e o utopie sa devii cadru medical adevarat...
Naty
miereamara spune:
Natynic, oricine poate gresi. Dar este important ca cineva sa raspunda pt acea greseala, sa se ia niste masuri concrete....nu numai asa de ochii lumii, 10% din salariu...este jignitor, o insulta la adresa parintilor si a copiilor.
Bineinteles ca s-au adus exemple negative din alte tari, ca la astfel de subiecte in loc sa ne uitam in ograda noastra, aratam ca se poate si la altii. Dar nu s-a mentionat care au fost sumele platite ca despagubire pt greselile respective (cazul din Indiana, dc nu ma insel), cati oamenii au fost dati afara si cator cadre medicale li s-a retras dreptul de practica. De ce nu se intampla asa ceva si la noi?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
natynic spune:
Da, Miereamara, de acord!! Reciteste de la inceput ce am scris, asta am afirmat constant, ca pt greseala asta trebuie o pedeapsa, respectiv o plata mult mult mai mare...
Apropo, nu inteleg de ce nu se da pe nici un post/agentie de stiri numele respectivelor. Ca doar nu e secret medical, e culpa medicala...
M-am enervat insa vazand cat de aiurea deviaza subiectul si nu inteleg cum e posibil sa ajungem la asemenea afirmatii...categoria profesionala X nu are voie sa greseasca...aa, facuta de cineva care zice ca are pregatire in domeniu dar nu practica. Dar atunci ce face? Nu exact ce spunea Tzitziri? Chibiteaza?...
Naty