Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai cred ca am scris deja ce cred. Nu stiu ce mai astepti de la mine. Trupe vor ramine in Irak mult si bine, indiferent cine vine la putere. Obama nu recunoaste asta.
Asa cum am mai spus si m-ai citat tu, in momentul asta Irak-ul e prada usoara pentru Iran sau Al Qaida de exemplu.
Trupele vor ramine acolo (sau o parte din ele) mult si bine. Din pacate asta e. Asa avem trupe in Germania, Japonia, Kosovo, Korea si pe unde o mai fi. Atita vreme cit ai mai mult de suferit daca pleci decit daca ramii - eu zic ca n-ai de ales.
Sper ca am explicat destul de clar acum.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Llaura, Obama m-a enervat ca nu a sarit la jugulara cand McCain a spus ca el ii iubeste pe veterani si ii va ajuta.
Seriooooooos??? Pai atunci de ce se tot opune extinderii GI Bill-ului?

O fi fost el veteran de razboi dar clar nu are nimic in comun cu ce se intampla acum. El a primit tot ajutorul posibil la intoarcere, vetaranii Iraq-ului primesc cold shoulder sau nici atat.Situatia e destul de nasoala pt veterani. Cei mai multi nu au nimic la intoarcere.Desi nu se recunoaste exista o rata de aprox 20% de sinucideri in randul veteranilor.Stire preluata de pe Democracy Now.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Llaura, Obama m-a enervat ca nu a sarit la jugulara cand McCain a spus ca el ii iubeste pe veterani si ii va ajuta.

"It is typical, but no less offensive that Senator Obama uses the Senate floor to take cheap shots at an opponent and easy advantage of an issue he has less than zero understanding of.
Let me say first in response to Senator Obama, running for President is different than serving as President. The office comes with responsibilities so serious that the occupant can't always take the politically easy route without hurting the country he is sworn to defend.
Unlike Senator Obama, my admiration, respect and deep gratitude for America's veterans is something more than a convenient campaign pledge." (McCain despre GI Bill)
Am vrut sa zic ca Obama nu stie ce e aia veteran, dar uite ca a zis-o McCain mai bine.

Mergi la inceput

Poate sa spuna ce vrea el, s-a opus si se tot opune extinderii GI Bill-ului.Actions speak louder than words my friend!

Mergi la inceput

PS.Nici Bush, nici Chenney nu stiu ce inseamna razboiul sau a fi veteran de razboi si totusi au invadat Iraq-ul.De cand trebuie sa fi vetaran ca sa sti cum sa rezolvi o situatie de criza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Interesanta seara ...
Cu mare atentie am urmarit totul si cu satisfactia faptului ca nu m-am inselat cind am hotarit sa votez cu McCain !

Asa cum spnea cineva mai devreme,Obama e un motivational speaker,nu un candidat serios,demn de luat in seama... caruia insa ii lipseste intelegerea lucrurilor,caruia ii scapa esenta,miezul problemelor.

Vorbeste bine,are fluenta (nu se poate contesta) dar mi-a lasat cumava un gust amar...doar atit ?? Ma asteptam la ceva mai bun, dupa cita reclama furibunda i s-a facut (nu doar pe acest forum).
Si unde e charisma ?
Clinton avea carisma ( tonomakul de George bush nu se pune,ala e din alt film).

Pe de alta parte,McCain a fost o surpriza placuta (stiam de el de ani buni,e f cunoscut in USA ca figura politica) si incurajatoare.Daca pina acum aveam cel mai mic dubiu,ei bine,acum nu mai am !
Omul stie ce face/zice ,chiar daca nu e un orator desavirsit.
Il duce mintea , e un lider puternic dar si flexibil in acelasi timp,abil politician.

Daca ati urmarit cu atentie finalul, cind McCain a parasit sala,toata lumea era cu ochii pe el si a fost aplaudat mult mai intens decit Obama.Ca sa se stie.

Nu am timp/energii sa incep sa comentez toate topicurile;nici nu ma pricep la toate.
Stiu doar ca McCain mi-a lasat o impresie categoric mai buna.
Experienta vorbeste si nu e totuna daca o ai sau nu...

Gafa imensa a lui Obama referitoare la atacarea Pakistanului (pe care a anuntat-o cu nonsalanta,de parca ar fi spus ca merge acolo in concediu),pe care el ar face-o intr-o clipire de oki ,m-a lasat masca !
McCain l-a pus la punct imediat ce ceva de genul, "lucrurile astea se fac,nu se spun..." dar era prea tirziu,porumbelul zburase...
Chiar daca se va ajunge la nedorita situatie de a intra in Pakistan,nu se dezvaluie asa ceva nici cu o secunda in avans,inainte de a fi un lucru stabilit.
Obama - intempestiv,necalculat...unde e pacifismul lui trimbitat (nu doar) aici cu multe surle ?!
In acest moment se pun tot felul de chestii in ecuatie dar sa speram ca nu va fi nevoie de asa ceva.

Parlamentul american e majoritar democrat (deci au o putere).

Si USA nu e dictatura nici monarhie absolutista.

Daca democratii doreau cu adevarat (si daca era necesar) sa bage betze in roate razboiului din Iraq,ar fi putut s-o faca,fratilor !
Dar s-au limitat doar la taierea fondurilor astfel incit bietii soldati merg azi la munca fara echipament corespunzator...

Motivatia (complexa) razboiului n-o vom afla/intelege in veci...

Asa ceva nu e accesibil omului de rind...
Ce putem face e doar sa chibitzam de pe margine,ca la un joc de puzzle,unde majoritatea pieselor lipsesc.
Da noi tot tesem scenarii...

In orice caz (motivatia) nu e una facila de genul "americanii s-au dus in Iraq pt petrol"...nu de alta,dar azi platesc benzina de 3 ori mai mult decit inainte de 2003 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In orice caz (motivatia) nu e una facila de genul "americanii s-au dus in Iraq pt petrol"...nu de alta,dar azi platesc benzina de 3 ori mai mult decit inainte de 2003 !

hi,hi,hi..pai nu s-au dus pt "noi"..ci pt "ei"...eu nu credeam ca mai exista cineva care sa creada ca "sistemului american" chiar ii pasa de marea majoritate..Daca i-ar fi pasat macar ar fi oferit asistenta gratuita copiilor de pina la 18 ani!

Mergi la inceput

"Gafa imensa a lui Obama referitoare la atacarea Pakistanului (pe care a anuntat-o cu nonsalanta,de parca ar fi spus ca merge acolo in concediu),pe care el ar face-o intr-o clipire de oki ,m-a lasat masca !
McCain l-a pus la punct imediat ce ceva de genul, "lucrurile astea se fac,nu se spun..." dar era prea tirziu,porumbelul zburase..."

Deci dupa parerea ta McCain e mai destept pt ca TACE SI FACE.Pai nu e acelasi lucru ca si cand SPUI ca faci?Sau pe la spate e ok?

Tot ii dati cu soldatii care merg in Iraq fara echipament...pai cine e frate de vina pt asta, Obama??
Dar ca McCain a refuzat sa ii ajute pe aceeasi soldati, pe care ii tot trimbitati, dupa ce vin din Iraq aia nu mai conteaza.Ei sunt importanti pt voi numai atata timp cat va protejeaza voua dosurile dupa aia, poate sa ii ia dracu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am urmarit cu interes subiectul.
gafa cu Pakistanul e imensa,dar cel mai important lucru, din tot discursul e ca - tara e in stare jalnica si el face mori de vant,exact ce vor sa auda americani la ora asta.....fara cuvinte.

Mergi la inceput

Pai Pumba cum sa nu fie asta important daca vrei sa fi independent la capitolul energie?
Si daca se va fora in Alaska, ceea ce sper din suflet sa nu se intample, nu exista atata petrol cat are nevoie USA in long run.

Fara suparare dar cei ce nu vad mai departe de petrol ca si sursa de energie sunt foarte small minded.Oare nu se intelege ca la un moment dat petrolul se va termina? Sau pt ca nu se va intampla in viata noastra nu conteaza?Nu conteaza ce lasam mai departe? Un mod de gandire foarte republican.

Anyway, gafa sau nu polurile spun ca Obama a castigat debate-ul.

Mergi la inceput