Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 9
Graviduta spune:
Fetelor, din experienta voastra, care banca are cele mai bune conditii la platile online? Vreau sa-mi fac card pt LR (pana acum foloseam unul de la mariu). Eu am contul la BRD, dar parca stiam ca astia au comisioanele mai mari.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ANKA-iasi spune:
buna fetelor.am intrat sa va spun ca vineri am primit scrisorica din 27 august,ma mir si eu.........va pup
david
miki68 spune:
'neata
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
diotima spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ella_74
vezi ca shippingu e 25 de lire. Eu am primit 2 camasi TMLewin de la sor-mea care sta in LO , dupa care mi-am cumparat asta iarna din magazin, cel de pe Regent street cred, inca 2, cu butonii aferenti. Erau reduceri, am platit 25 de lire pe fiecare. Diotima are dreptate, sunt de calitate foarte foarte buna, nimic de zis, dar sunt cam lungi si manecile, indiferent de croiala nu sunt cambrate, ci cam largi si asta ma enerveaza cel mai tare. Si daca comanzi sa fii atenta fiindca alea cu butoni sunt fie pe manseta simpla , fie pe manseta dubla, iar la gulere la fel, unele sunt cu nasture, altele fara. au si costume, si-a luat frate-miu (tot din magazin); pica turnat, de exceptie lucratura. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
TU zici de camasi ca nu sunt cambrate? sau de maneci?
Iar shippingul este 17 lire, si vine acasa cu curierul.
alipiticot spune:
buna,
ma poate ajuta cineva?
Am incercat sa dau o comanda si nu vrea sa mearga cardul,am sa sun la banca,dar acum incerc din nou si i-mi apare numai american expres ca si card,nu pot baga alt tip ce card....ce am facut?
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alipiticot buna, ma poate ajuta cineva? Am incercat sa dau o comanda si nu vrea sa mearga cardul,am sa sun la banca,dar acum incerc din nou si i-mi apare numai american expres ca si card,nu pot baga alt tip ce card....ce am facut? Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006) poze noi |
Delogheaza-te si logheaza-te din nou.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
alipiticot spune:
multumesc frumos,am reusit!
Am dat o comanda dar as mai avea vreo doua de dat...oare sa le dau in aceiasi zi?
Eu am mai avut 2 comenzi la activ pana acum dar cu produse din link-uri date de voi,nimic nou.Acum vreau sa dau o comanda pt o pilota buna,antialergica dar au niste preturi...si nu pot astepta .
O duminica placuta!
Bratu Monica spune:
Ralucadiana
despre ce aparat foto vorbesti?
exista vreun cod pentru aparat foto?
te rog mult spune-mi si mie despre ce este vorba,daca se poate as vrea si codul,zic si saru-mana!
acus am venit de la tara si va citesc din urma dupa care intru sa mai caut si eu una alta,vineri am pus bani pe card,raportez toate coletele venite.