Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)
Raspunsuri - Pagina 10
Bratu Monica spune:
Multumesc din suflet anne 16
intrebarea mea e :daca e jucarie sau adevarat?
Va mai stresez 2 secunde.Acum cateva zile am vazut pe la voi sosita in coleta o fusta de vreo 6-7 euro parca cu niste buzunare laterale si ceva snurulete legate la buzunare. nu o mao gasesc si caut de vreo 20 de minute ,parca a intrat in pamant acea postare.Daca este in zona fata care a primit-o ,o rog mult sa-mi puna si mie link.
Va sarut pe toate ,mai forez pe LR!
Ioana13 spune:
Graviduta eu la BCR am card, ia comision intre 2 si 3 lei... dar nu am avut sume mai mari de 100 euro. Si euro la ei are un curs destul de apropiat de BNR.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Nushu, si eu ma uitam ieri la semnatura ta, ce repede a trecut timpul...cu shoppingul asta, trece numaidecat Si io am avut dubla circulara de cordon si uite-ma acum, golesc LR . Multa sanatate la bebel si odihneste-te cat mai poti. Si eu am aceeasi conceptie: nicio vacanta fara Mara, dar sa stii ca e posibil sa ti-o mai schimbi. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
asa e trece rpd timpul cand faci shopping mai ales pe redoute
sincer m-am saturat de odihna si de stat in casa de aia abia astept sa vina bebe sa am si eu ocupatie
monika eu am luat www.laredoute.fr/vente-jupe-en-lin-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131096&documentid=207608&single=false&categoryid=31522160" target="_blank"> fusta asta si a mai pus cineva link la www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton.aspx?productid=324113721&documentid=207608&single=true&categoryid=31522160" target="_blank">asta ...poate e vreuna din astea?
34+ DAVID-MIHAI
anne16 spune:
Monica, aceasta?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle-femme.aspx?productid=324130945&documentid=207608&single=false&categoryid=31522848
mie la acest cod 22551 imi da cadou 6 cesti ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana
La 23159/22594 saltea 160x200 este din aceea gonflabila
anne16 spune:
Graviduta, eu am card visa electron de la B.Transilvania si am internet banking(abonament de 25 ron), ii sun si imi transfera din contul curent in cel de card ce suma vreau.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Monica, aceasta? http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle-femme.aspx?productid=324130945&documentid=207608&single=false&categoryid=31522848 mie la acest cod 22551 imi da cadou 6 cesti ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana La 23159/22594 saltea 160x200 este din aceea gonflabila |
anne ce conditii are codul 23159?ca eu am produse reduse in cos si zice ca nu-i aplicable
34+ DAVID-MIHAI
Bratu Monica spune:
Nushulica,anne16 multumewc pentru link-uri.
Fusta postata de anne este dar n-am stiut eu s-o descriu prea bine.Multumesc si va
Nushu cand vine bebe vei fi ocupa fulltime,asa ca ocupa-ti tot timpul pe care-l ai pentru tine,fiindca tot timpul ce va veni va fi pentru bebe.
sa cresteti mari si sanatosi si nastere usoara iti doresc.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica Nushulica,anne16 multumewc pentru link-uri. Fusta postata de anne este dar n-am stiut eu s-o descriu prea bine.Multumesc si va Nushu cand vine bebe vei fi ocupa fulltime,asa ca ocupa-ti tot timpul pe care-l ai pentru tine,fiindca tot timpul ce va veni va fi pentru bebe. sa cresteti mari si sanatosi si nastere usoara iti doresc. Monikka vacanta Moeciu 2008 |
multumim frumos!!!
ma duc sa devorez vreo 3 kile de struguri daca tot ziceti toate sa ma ocup de mine pana vine bebe
34+ DAVID-MIHAI
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
anne ce conditii are codul 23159?ca eu am produse reduse in cos si zice ca nu-i aplicable |
Eu am luat o lenjerie. 22594- mi-a dat o saltea+ 6 cesti cadou, asa scrie pe comanda