Shoppaholicele Redouto-masochiste (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc din suflet anne 16
intrebarea mea e :daca e jucarie sau adevarat?

Va mai stresez 2 secunde.Acum cateva zile am vazut pe la voi sosita in coleta o fusta de vreo 6-7 euro parca cu niste buzunare laterale si ceva snurulete legate la buzunare. nu o mao gasesc si caut de vreo 20 de minute ,parca a intrat in pamant acea postare.Daca este in zona fata care a primit-o ,o rog mult sa-mi puna si mie link.

Va sarut pe toate ,mai forez pe LR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Graviduta eu la BCR am card, ia comision intre 2 si 3 lei... dar nu am avut sume mai mari de 100 euro. Si euro la ei are un curs destul de apropiat de BNR.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

intre timp la noi s-a schimbat modificarea, ca sa zic asa, se impune cezariana din cauza pozitiei pelvine a lui bebe si a circularei de cordon, placenta e cam "batrana"...ma rog luni o sa merg la un nou control pana atunci incerc sa nu ma mai gandesc aiurea

Nushu, si eu ma uitam ieri la semnatura ta, ce repede a trecut timpul...cu shoppingul asta, trece numaidecat Si io am avut dubla circulara de cordon si uite-ma acum, golesc LR . Multa sanatate la bebel si odihneste-te cat mai poti. Si eu am aceeasi conceptie: nicio vacanta fara Mara, dar sa stii ca e posibil sa ti-o mai schimbi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

asa e trece rpd timpul cand faci shopping mai ales pe redoute

sincer m-am saturat de odihna si de stat in casa de aia abia astept sa vina bebe sa am si eu ocupatie

monika eu am luat www.laredoute.fr/vente-jupe-en-lin-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131096&documentid=207608&single=false&categoryid=31522160" target="_blank"> fusta asta si a mai pus cineva link la www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton.aspx?productid=324113721&documentid=207608&single=true&categoryid=31522160" target="_blank">asta ...poate e vreuna din astea?

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Monica, aceasta?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle-femme.aspx?productid=324130945&documentid=207608&single=false&categoryid=31522848

mie la acest cod 22551 imi da cadou 6 cesti ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana
La 23159/22594 saltea 160x200 este din aceea gonflabila

Mergi la inceput

Graviduta, eu am card visa electron de la B.Transilvania si am internet banking(abonament de 25 ron), ii sun si imi transfera din contul curent in cel de card ce suma vreau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Monica, aceasta?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle-femme.aspx?productid=324130945&documentid=207608&single=false&categoryid=31522848

mie la acest cod 22551 imi da cadou 6 cesti ar trebui totusi sa ne raspunda Ralucadiana

anne ce conditii are codul 23159?ca eu am produse reduse in cos si zice ca nu-i aplicable

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nushulica,anne16 multumewc pentru link-uri.

Fusta postata de anne este dar n-am stiut eu s-o descriu prea bine.Multumesc si va

Nushu cand vine bebe vei fi ocupa fulltime,asa ca ocupa-ti tot timpul pe care-l ai pentru tine,fiindca tot timpul ce va veni va fi pentru bebe.
sa cresteti mari si sanatosi si nastere usoara iti doresc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Nushulica,anne16 multumewc pentru link-uri.

Fusta postata de anne este dar n-am stiut eu s-o descriu prea bine.Multumesc si va

Nushu cand vine bebe vei fi ocupa fulltime,asa ca ocupa-ti tot timpul pe care-l ai pentru tine,fiindca tot timpul ce va veni va fi pentru bebe.
sa cresteti mari si sanatosi si nastere usoara iti doresc.

Monikka

vacanta Moeciu 2008

multumim frumos!!!

ma duc sa devorez vreo 3 kile de struguri daca tot ziceti toate sa ma ocup de mine pana vine bebe

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui anne16

anne ce conditii are codul 23159?ca eu am produse reduse in cos si zice ca nu-i aplicable

Eu am luat o lenjerie. 22594- mi-a dat o saltea+ 6 cesti cadou, asa scrie pe comanda

Mergi la inceput

Incercati 23027 pt saltea. Am incercat pe un set de sosete cu pret verde si merge

Mergi la inceput