MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

criss gabi bine ai venit printre noi
dupa ce termina fetele de raportat simodific te pun si pe tine pe listuta da vezi ca trebuie sa faci prezenta zilnic aici ... altfel ne suparam ..... suntem suparaciose foc

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Am inlocuit zaharul cu fructoza 1:1 mie nu-mi place asa de dulce poate mai trebuie fructoza.Si am fiert gemul mai mult....Am pus si conservant o idee mai mult.Anul trecut s-au mai stricat din gemurile cu fructoza.O perioada am facut doar gemuri din fructe de sezon asa putin si il tineam in borcan la frigider.Anul acesta am pu mai multe borcane ,mai vedem ce se alege de ele...zaharul leaga gemul mai bine.
Am pus gem si in caserole in frigider ,chiar sunt curioasa ce o sa iasa din el.
Eu nu mai gasesc gem de la Arovit care era mai accesibil iar cele straine sunt foarte scumpe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
meniul de azi:
md-lapte cu finn crisp
p-varza la cluj
c-5 prune si doua bucati de cioco neagra.

ps: gata, nu mai pot fara fructe. o sa incerc sa maninc cit mai putine, dar zilnic trec pe linga niste vii cu struguri parfumati si niste peri incredibili...asta e...sper sa nu iau proportii de la ele.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

crisstinuta, bine ai venit!
nu stiu sa-ti zic nimic de gemul cu fructoza, dar am vazut in supermaket ca se vinde ceva gelifiant impreuna cu fructoza....probabil ca sa se lege mai bine.
eu sint tot cu indulcitot artificial. stiu ca nu e sanatos, insa nu maninc decit o linguritza pe zi, la laptele cu cafea de dimineata.


Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Anca ,sper ca nu mie imi urezi bun venit...eu bantui pe aici de vreo doi ani jumate....
Da ,exista gelifiant mai folosesc la gemurile care lasa multa zeama si nu se leaga prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pe langa ce-am zis,la pranz mi-am luat si branza si cateva masline,acasa am mancat 2 banane si peste fript+cativa pufuleti si cateva seminte!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

m-am exprimat gresit...bine ai re-venit! ca nu mai scrisesesi demult. sau ma insel???? ups... nu esti suparici, nu?

si bine ai venit, chiar daca cu intirziere pt criss gabi!

stiam eu ca e un bine ai venit pe undeva, da' neuronu meu era in pauza.

Citat:
citat din mesajul lui crisstinuta

Anca ,sper ca nu mie imi urezi bun venit...eu bantui pe aici de vreo doi ani jumate....
Da ,exista gelifiant mai folosesc la gemurile care lasa multa zeama si nu se leaga prea bine.

Gabita (24.06.04) si mamica lui


Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

cristina, multumesc pentru reteta; se va regasi cu siguranta in meniul de saptamana asta, dupa ce o incerc pe cea de la andanii

nu stiu daca v-ati prins dar eu nu stiu sa gatesc (si n-am nici cel mai mic talent in domeniul asta, putinele mele incercari au fost comestibile dar nu denota creativitate sau macar un potential de dezvolatare ulterioara); de aceea va voi bate la cap cu diverse retete si va rog sa explicati ca la incepatori; nu am avut nevoie sa invat sa gatesc pentru ca mereu m-am alimentat de la altii: in facultate imi trimitea mama genti saptamanale cu mancare gatita, dupa aceea am stat cu o prietena si eram amandoua la cura si nu mancam nimic seara (si aratam foarte bine pe-atunci), apoi m-am mutat la casa mea si-mi gatea administratora...da...da...da...am stiut sa ma descurc mereu si acum gateste soacra mea ca prea o face bine!

partea pozitiva a nestiintei mele este ca voi invata sa gatesc direct monti, fara sa fiu corupta de idei din bucataria romaneasca! trebuia sa gasesc si o partepozitiva, nu?

cris gabi, bine ai venit si-ti doresc sa ajungi cat mai rapid la tinta!

anca, multumesc pentru felicitari si te astept sa ma ajungi din urma; sunt convinsa ca eu ma voi relaxa saptamana asta...

valentina, incepusei ziua foarte bine...nici finalul nu e foarte rau, desi pufuletii aia puteau lipsi de-acolo

eu astept sa culc copiii ca sa-mi mananc pepenele...am umblat azi cu 3 pepeni in portbagaj pana la birou si inapoi pentru ca n-am avut chef sa mi-i car ieri seara in casa...la fiecare pornire alergau pepeni prin tot portbagajul, se loveau de pereti dar au rezistat eroic tratamentului la care i-am supus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Micul dejun:iaurt cu crackers integrali...am gasit nesarati....
la prinz mai am varza de ieri, iar la cina...habar n-am, merg la cumparaturi azi, ca nu mai e nimic in casa, si vedem....

pupici si o zi fara ispite...


Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Azi am bagat doar o banana pana acum,as vrea doar fructe,da sa vedem!
Plec sa culeg via,ne auzim duminica,spor la slabit!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput