MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
cris-gabi spune:
Mi-am pus la umflat o cana de orez basmati. Data trecuta cand am facut am stat langa el 3 ore sa se fiarba.
Am in casa branza equisa, insa nu e buna ca are iaurt
La pranz ma gandeam sa pap un ou fiert si niste branza telemea.
Am luat furazolidon si am o mare greata. Bine macar ca acum nu mai am pofta de dulciuri.
Multumesc pentru sfaturi.
Eu imi fac painea in casa ( 50% tarate , 50% faina ) si nu prea cred ca este buna in asa ceva. In sfarsit vad eu cum ma descurc.
crisstinuta spune:
Sambata m-a apucat si pe mine disperarea si am inceput sa ma smiorcaiesc prin casa ca bine ca nu am mancat un fruct de o luna si n-am slabit absolut nimic....Sotul meu s-a uitat la mine de sus pana jos nici nu banuia ca sunt la dieta ( a vazut ca nu am mai copt paine integrala dar lui i-am cumparat neagra din comert,s-o fi gandit ca mi-e lene s-o mai fac)restul erau cam la fel prin frigider...
N-a comentat nimic dar s-a luat si s-a dus la piata si a cumparat 2kg de struguri minunati
si mi i-a pus in brate.Pe care i-am terminat pe toti in weekend....asa au fost de buni....nici daca venea cu un tort cu frisca....
Si ce credeti ....nu s-a miscat acul la cantar .Cred ca nu se misca nici daca venea cu tortul cu frisca si-l mancam...
Deci raman la 52kg si mai vad eu in ce directie o iau..
Androix spune:
salut
Inca sunt pe-aici dar mai mult pe langa gard ca suta la suta nu am tinut, dar azi am avut un soc cand m-am suit pe cantar. Cred ca e ziua de ieri ca am tinut post si din lipsa de mancare de post la cina am bagat un strugure si atat. Oricum sa vad eu ca se mantine minunea pana joi si o raportez. Si mi-am dat termen pana la 15 octombrie sa ajung la 80.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
valentinag spune:
La pranz chiftelute de pui cu castraveciori murati,acum pe seara un strugure si 2 linguri de ghiveci cu o ceapa de apa
Cris_gabi,detaliaza te rog reteta de paine,o faci la masina de paine?Eu imi cumpar de la brutarie,tanti aia zice ca e buna ca n-are zahar da io stiu...as incerca sa fac si eu!Aia normala imi iese bestial,da ce are in ea...
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anca.b spune:
neata!
cine imi tine companie la micul dejun? cafea cu lapte si o chifla neagra?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cris-gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Cris_gabi,detaliaza te rog reteta de paine,o faci la masina de paine?Eu imi cumpar de la brutarie,tanti aia zice ca e buna ca n-are zahar da io stiu...as incerca sa fac si eu!Aia normala imi iese bestial,da ce are in ea... |
Buna dimineata,
Azi imi este mai bine.
Valentina, eu painea o fac la masina de paine. Reteta este asta:
Paine integrala:
500g faina integrala
un cub de drojdie peroaspata
o lingura sare
o lingurita otet
400ml apa ( daca mai trebuie eu mai pun in functie de consistenta aluatului)
Paine cu tarate: aceeasi reteta numai ca in loc de 500g faina integrala pun 250g faina integrala si 250g tarate - atentie ca intra mai multa apa. Am inteles ca painea cu tarate este ok de mancat si cu grasimi.
Eu mananc 2-3 felii pe zi si imi ajunge 5-6 zile. Oricum este foarte comod cu masina de paine.
Ieri am mancat asa:
mic dejun: paine prajita
pranz: ou fiert, branza telemea, 2 felii de panie cu tarte, fritura de vitel la gratar
cina:neconforma ca deja ma sinteam mai bine - inghetata si placinta cu branza
Sper sa fiu cuminte azi ca deja cantarul arata cu 500g mai mult
jelimoni spune:
citat din mesajul lui anca.b salut. cred ca sint singura in we pe forum....asta e...desi sint dezamagita de programul meu saptaminal, macar am avut parte de o veste buna de dimineata: cintarul meu a aratat 80,0 kg!!!!! am reusit sa dau jos tot ce am luat in sarcina!!!!!! deci am toate sansele ca la raportul de saptamina viitoare sa zic si eu un "7", acolo... Anca si Stefan (13.01.2008) www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
anca felicitari!!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
Moni, , mercic!
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
citat din mesajul lui andanii BRAVOS ANCA ai slabit super bineeeee felicitarile mele mina la tine draga nu am modificat ... in plus nu avea sens ... cand depasesti greutatea din tabel schimbam da ? criss gabi , jelimoni .... scuzati-ma dar nu am gasit unde ati raportat datele voastre ca sa pot sa va pun in tabel ... nu stiu cum am omis .... mi le mai dati inca odata ???? pleaseeeee ANDANII In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma. cat am avut ... si ... cat mai am s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet |
nu cred ca ai omis...cred ca nu leam zis eu
cand am inceput monti aveam 58.5 kg, inaltime am 1.69, IMC 20.48
GREUTATEA DORITA 54KG, IAR ACUM AM 57!AM DAT JOS 1,5 KG
MULTUMESC CA MA TRECI SI PE MINE IN TABEL
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
prinzul: un iaurt milli cu 0,1%grasimi si doua lingurite de gem arovit de visine.
ar trebui sa-mi gatesc ceva mai consistent, dar mi-e o lene....asa ca o sa fac foamea azi...
Povestea Nasterii