MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut.
cred ca sint singura in we pe forum....asta e...desi sint dezamagita de programul meu saptaminal, macar am avut parte de o veste buna de dimineata:
cintarul meu a aratat 80,0 kg!!!!!
am reusit sa dau jos tot ce am luat in sarcina!!!!!!
deci am toate sansele ca la raportul de saptamina viitoare sa zic si eu un "7", acolo...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anca, nu esti singura si eu bantui p'aici Felicitari ptr reusita !

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

ica, merci. sper sa ma mai tina ambitia, ca la mine se termina periodic...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am revenit ... nu ati fost prea harnicute in acest we ...

ma pun acuma sa modific tabelul ....5 raportari de scazut ... e bine .... incepe sa fie totusi activitate si sa am si eu de lucru mai mult (ma refer la modificat in tabel)

eu nu stiu cum fac dar in we asta mi-am cam facut de cap ... tot ce am slabit in 2 sapt acuma in doua zile am pus ... am papat iaurt de fructe (nu faceti ca mine ) si cioco (nepermisa normal) si peste care cred ca mult cantitativ pentru ca monti doar ... deci doar peste .... dar cred ca mult .... sunt si in prag de rusi .... deci putin deprimata ... ma vad grasa si urata dinou of ce incoerenta .... da se vede ca sunt deja stresata .

de azi sunt in concediu ... ma rog acassa stau ... incepe copilul scoala si stau cu el pana isi intra in normal cu programul de scoala .... atata joaca si desene peste vara trebe sa fiu putin paznic la .... nu tv , calc
.... ma bucur de zilele astea , sper sa imi revin si cu mancatul, e nasol ca am pofta de dulce cu rusii astia .... ma termina ciocolata pe mine ..... in fine cam asta e .... ce am pus peste we sper sa fie doar stomacul plin si nedusa inca la golit

va las .... merg la modificat ... ca mi-ati dat de lucru saptamana asta nu gluma

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

BRAVOS ANCA ai slabit super bineeeee felicitarile mele

mina la tine draga nu am modificat ... in plus nu avea sens ... cand depasesti greutatea din tabel schimbam da ?

criss gabi , jelimoni .... scuzati-ma dar nu am gasit unde ati raportat datele voastre ca sa pot sa va pun in tabel ... nu stiu cum am omis .... mi le mai dati inca odata ???? pleaseeeee

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Andanii, nu fi suparici!!! asa am patit si eu saptamina trecuta, inainte de rusi...acu au venit, m-am calmat, am inceput sa elimin din apa, desi nu m-am dezumflat...am o burta de zici ca sint gravida in 4 luni...asta e...mai sint doua-trei zile si trece.

de dimineata am inceput cu o cana de lapte si o chifla neagra.
la prinz nu am habar ce-o sa pap...cu atit mai mult la cina...
cert e ca ieri am mincat pizza...dar am reusit sa ma abtin de la dulce. asta e...am sarbatorit cele 80 de kile...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna dimineata,

In we asta am facut-o varza. Am papat multe dulciuri, sper ca de azi sa-mi revin.
Ieri am papat la pranz niste gratar de vitel si a fost cam in sange, drept consecinta m-a durut burta toata noaptea si alte alea.
Fetele, ce se poate manca Monti cand esti stricat la burta........?Chiar nu am imaginatie deloc. Acum pap paine prajita si atat..........

Andani, datele mele sunt:
data inceput: 1 septembrie
inaltime: 1.67
greutate la 1 septembrie : 80 kg
greutate tinta 65kg

Mergi la inceput

criss gabi te-am pus in listuta , sper sa fii activa si sa ai rezultatele scontate alaturi de noi .... mult succes

anca stiu stiu , da nu stiu cum naiba da parca sunt si la fata umflata .... grasa si urtaaaaa ... sunt groaznicaaaaa

ANDANII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris-gabi

Buna dimineata,

In we asta am facut-o varza. Am papat multe dulciuri, sper ca de azi sa-mi revin.
Ieri am papat la pranz niste gratar de vitel si a fost cam in sange, drept consecinta m-a durut burta toata noaptea si alte alea.
Fetele, ce se poate manca Monti cand esti stricat la burta........?Chiar nu am imaginatie deloc. Acum pap paine prajita si atat..........

Andani, datele mele sunt:
data inceput: 1 septembrie
inaltime: 1.67
greutate la 1 septembrie : 80 kg
greutate tinta 65kg

Cristina , mami de Alex si Adi

pai da paine prajita ... orez fiert .... ma rog nedecorticat , finn crisp , dinastea uscaciuni

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

'Neata!
Azi am inceput cu un suc de portocale si 2 felii de paine de secara!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput