Si totusi ... ce va face fericiti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Abisa spune:

pe mine ma fac fericita excursiile cu familia, cu cei mici si mari...nu conteaza neaparat unde ne ducem.
vara asta am fost in grecia ptr aprox. 10 zile.a fost superb!recomand tuturor! si cei mici s-au simtit excelent! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ce ma face fericita - clar,copilul meu,fara el nimik nu exista.Sunt fericita pt sotul meu,familiile noastre si sunt fericita pt ce reusesc sa fac in viata.Pe fiecare in parte il face fericit ceva anume,pe unii banii,pe altii o viata linistita....

Referitor la cum suntem noi romanii,e adevarat ca ni se potriveste verbul " a avea" dar nu inseamna ca e ceva rau.
Cand am descoperit sapunul dove,chiar de era scump mi-l cumparam ca-mi placea,asa e cand dai de "gust bun",nu te mai opresti.Si atunci cand unul vede ca e fain sa ai tv plasma,ca e fain sa ai o casa cat mai mare pt copii,ca e fain sa ai o masina super,e normal sa-si doreasca si sa incerce.Daca nu si-ar dori si nu l-ar face fericit,probabil ca nu ar mai incerca sa aiba.

Stiti ca s-a facut anul trecut un sondaj de catre un american," care sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant" si ar fi iesit danezii.
Iar ei sunt foarte mandrii de acel sondaj si incearca sa scunda adevarul.Pai toti injura taxele astea mari.Cand vezi un BMW ultimul tip,esti sigur ca proprietarul e super bogat.In DK sa ai o masina de lux,iti trebuie o groaza de bani.Un apartament nou si cu ceva metrii(70m2),e aproape imposibil sa-l ai daca,ca si cuplu ai salariu mai mic de 4000 euro fiecare.Dar ei sunt fericiti,se multumesc cu ce le ofera statul,asa romanii sunt fericiti cu cat isi fac mai mult.

Dar nu se generalizeaza,romania are multi locuitori si pe 100 persoane nu poti face sondajul respectiv.
Traind intr-o tara ca Olanda,unde simplitatea primeaza,vezi diferenta dintre tari.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si aici oamenii mi se par simpli. Rar aud pe cineva vorbind in dialectul nou aparut in Romania: Marci. Marci de blugi, marci de pantofi marci de ...orice. Pe mine asta ma socheaza.

Am o familie cunoscuta in Romania care castiga foarte bine. Bravo lor, insa cand vorbesti cu ei nu cunosc alt limbaj decat "Naturino, M&S, Next etc". Daca i-as spune ca M&S e doar un supermarket aici si Next un fel de Cocor acum ceva ani n-ar mai calca pe acolo. Ah si am uitat au rata la casa desi puteau plati integral de mult timp. Ma bucur pentru realizarile lor insa m-as bucura mai mult daca i-as vedea petrecand mai mult timp cu copiii lor, daca ar mai disparea din bone, si asta i-ar face fericiti mai presus de toate.

Eu sunt fericita cand sunt alaturi de familia mea, cand copiii rad fericiti si daca mai suntem si pe undeva in vacanta chiar ca nu-mi sterge nimeni ranjetul de fericire de pe fata.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Ma face fericita copilul, sotul, familia! Prietenii-stiu ca am prieteni adevarati-unii cu vile si masini, altii fara, unii cu n-spe scoli altii cu mai putine...mie imi sunt egali! Ma face fericita sa stiu ca am un loc de munca unde imi fac treaba cu placere, unde castig cat sa traiesc decent iar oamenii cu care vin in contact sunt multumiti! ma face fericita fatul ca am casa mea de care dispun cum vreau! Faptul ca pot calatori...si sunt multe! Citeam ca omul are 3 constante in viata:familia, munca si casa...fara una din astea nu ar putea fi implinit...asa ca daca ai toate astea pentru restul mai depinde de firea fiecaruia..

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eu ma recunosc, in mare, in portretul romanului schitat la inceput de subiect ... Sunt mereu in viteza, mereu agitata - de cele mai multe ori in gol, nu am rabdare, ma revolta multe dar nu fac nimic sa le schimb ... mea culpa. Si vreau, da' vreau la greu ... Vreau o masina cu aer conditionat, vreau casa cu curte doar a mea, vreau mobila mai frumoasa, vreau ... Pe de alta parte, imi fac din nou mea culpa, dar am impresia ca mereu fericirea imi scapa printre degete. Ca nu stiu sa pretuiesc ce am, si e pacat ... Ca vreau mereu ce nu am! Am avut un job super sretesant, cu un sef maniac, cu satistafctii care-mi pareau insinifiatnte. Si-mi doream un salar mai mare, un sef mai bun, o schimbare. Am avut parte de ea ... iar acum regret trepidatiile de odinioara.

Revenind la subiect. Sunt fericita cand:
1. Imi vad spidiusul darg si dulce si ii simt caldura.
2. Am 15 minute libere in care sa ma uit pe fereastra si sa admir pomii, iarba, florile, sa simt anotimpul
3. Imi imaginez calatorii in locurile pe care le visez: Toscana, provence, Irlanda
4. Imi face cineva un masaj
5. Ascult ploaia sau muzica clasica
6. Imi vad casa curata si tihnita
7. Iau un mic dejun delicios
8. Fac o baie cu arome si ingrediente speciale
9. Citesc dupa amiaza cateva pagini dintr-un roman asa cum imi plac mie
10. Stiu ca am facut un lucru bun.

Din pacate mai am un mare defect. Din experienta mea de viata am constatat ca totata fericirea se plateste, si orice bucurie e urmata de un declin ... din care cauza sunt predispusa la depresii si in cele mai frumoase clipe.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sa ma trezesc dimineata, sa ma uit la Alexei si sa il aud cum ma intreaba:Mami ai dormit? apoi sa il simt pe BB2 cum misca in burta si pe sotul meu ca se trezeste langa noi. Asta asa pe moment, mai sunt si alte lucruri care ma fac fericita.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Strict la intrebare:
Sanatatea de care ma bucur,posibilitatea de a-mi vedea si auzi copiii,de a-i tine in brate,de a avea grija de ei,sansa de a deschide ochii,de a vedea dimineata si de a parcurge iarasi inca o zi,indiferent ce-mi rezerva ea.
Tipatul fiecarui nou-nascut pe care il asist in drumul venirii lui in lumea noastra si zimbetul fiecarei mamici la auzul si vederea bebelusului.
Si cred ca ar mai fi...

Asa cum cred ca as avea mult mai multe de spus daca intrebarea ar fi fost pusa invers-Ce anume va face nefericiti?

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Pentru moment m-ar face fericita o saptamana de somn intreg noaptea . Apoi dupa ce mi-as reveni, voi fi mai mult decat fericita sa imi vad copilul cum creste, nu ca nu as fi fericita si acum, dar sunt cu ochii si mintea cam impaienjenite.

Inainte de bb, eram taaaaare fericita, as putea spune extaziata de excursiile montane.

Iar ca fericire nationala, m-as bucura mult ca romanii sa nu mai spuna "n-am stiut" si alte variante.

Deci fericirea e de mai multe feluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cea mai mare fericire a mea este dulceata mea de fetita, pe care o consider cel mai minunat cadou primit de la viata. Apoi, faptul ca sunt sanatoasa si ma pot ocupa de ea. Dragostea iarasi ma face fericita. A dragului meu sot, a familiei mele, armonia, o mana intinsa pentru a ajuta, bucuria celor din jur, o carte buna, un film bun, natura cu toate minunatiile ei...
Dintotdeauna am stiut sa apreciez micile bucurii ale vietii, fara de care viata ar fi mult prea searbada.

"Adeseori trecem pe langa fericire fara sa o vedem, fara sa o auzim, sau daca am vazut-o si auzit-o, trecem si nu o recunoastem." - Beethoven

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Off topic
Luna1: Daca i-as spune ca M&S e doar un supermarket aici si Next un fel de Cocor

Eu as zice sa nu le spui astfel de minciuni. Nu uita ca M&S este in primul rind renumit prin hainele pe care le vinde si nu neaparat prin mincare si atit hainele si mincare mi se par scumpe la ei (in special mincarea).
Cit despre Next un fel de cocor.... ce mai zici de Matalan atunci? Stii bine (sau ar trebui sa stii) ca Next-ul este destul de scump si apreciat aici, in lantul magazinelor cu haine de serie.

Mergi la inceput