Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Scrieti va rog eu frumos, montre noir si nu transcrieti fonetic. Arata ciudat. Cel putin pt.mine. Cat priveste sacoul din link-ul de mai sus, e clar: e 100% poliester. Ca o fi frumos sau urat, tot poliester ramane.

EDIT: danet link-ul pus de tine nu functioneaza nicicum.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Scrieti va rog eu frumos, montre noir si nu transcrieti fonetic. Arata ciudat. Cel putin pt.mine. Cat priveste sacoul din link-ul de mai sus, e clar: e 100% poliester. Ca o fi frumos sau urat, tot poliester ramane.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Raportez si eu prima mea comanda, doamne ajuta, tineti-mi si mie pumnii sa ajunga De doua sapt. ma tot invart, studiez problema... acu ce-o fi o fi. Destui bani...oricum... vad ca deja i-au papat de pe card, am primit acum si mail de confirmare. Acum tre sa uit de ele vreo 2-3 sapt, dupa care sa incep sa intreb la oficiul postal deci.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

"35971- cadou montre noar(habar nu am ce este)"= ceas negru

personal am un fisier pe desktop, in care obisnuiesc sa dau copy-paste la ce se posteaza (referitor la coduri). habar n-am de la cine am preluat de ex. linia respectiva cu "montre noar (habar nu am ce este)" de fapt io chiar stiu ce e ala

acum ma uit pe postare si vad si expresia " nu ma intrebati cat si in ce conditii ca nu am avut rabdare sa citesc ca sunt la job " - care de asemenea nu-mi apartine direct, cineva a scris-o cand a postat nu'sh care cod.

ma rog, nu aveam timp sa editez frumos codurile pt d-na corbiana, asa ca am dat copy-paste la exact cum le copiasem si io de-a lungul ultimelor 2 saptamani

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

corbioana, bine ai venit in club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:
citat din mesajul lui anne16

"35971- cadou montre noar(habar nu am ce este)"= ceas negru

personal am un fisier pe desktop, in care obisnuiesc sa dau copy-paste la ce se posteaza (referitor la coduri). habar n-am de la cine am preluat de ex. linia respectiva cu "montre noar (habar nu am ce este)" de fapt io chiar stiu ce e ala

acum ma uit pe postare si vad si expresia " nu ma intrebati cat si in ce conditii ca nu am avut rabdare sa citesc ca sunt la job " - care de asemenea nu-mi apartine direct, cineva a scris-o cand a postat nu'sh care cod.

ma rog, nu aveam timp sa editez frumos codurile pt d-na corbiana, asa ca am dat copy-paste la exact cum le copiasem si io de-a lungul ultimelor 2 saptamani

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Stai linistita , ca mi-am dat seama ca l-ai copiat la repezeala
Am vazut si eu codurile in capitolul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

cristina d.

multzam de opinia pt sacou. si eu i-am spus la fel colegei mele... eram doar curioasa daca l-a si luat careva pe aici

de acord cu scrierea corecta , dar chiar nu am avut timp sa corectez pt colega noastra de forum toate postarile copiate acolo...

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

sa nu credeti ca se pun silicoane doar la
http://www.laredoute.fr/vente-culotte-galbante.aspx?productid=324135851&documentid=201208&categoryid=49216942
Culotte avec prothèses 100% silicone amovibles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salutare, am primit comanda din 21 iulie pe 20 august. Asteptare usoara, nu pun link la ce-am primit ca sunt produse ce s-au mai vazut aici...nimic nou.
O zi buna

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput