Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui Elena.2006

Fetele care ati primt plaidul, cam ce dimensiuni are aproximativ?

Elena M.&Adrian Atit de mare

1.73/1.32 m.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

da, da, confirm

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Hello

A cumparat cineva lenjerie pt pat bebe?
Ma intereseaza mai ales aparatoare pt pat de lemn, gen feretti - daca stiti....

N-am reusit sa gasesc pe site ceva interesant....

PS. Am vazut ca v-ati cumparat foarte multe lenjerie de pat mare. Materialul e de calitate? Bumbac finutz?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor! am ridicat si eu azi coletul din 24iulie in care eu am avut doar 3 produse restul pt o prietena

am luat:

www.laredoute.fr/vente-pantacourt-femme-la-redoute-creation-entrejambe-62-cm.aspx?productid=324132412&documentid=207608&single=false&categoryid=22904855" target="_blank">pantalon super faini in cu vascoza material culoare super cu o cusatura pe lateral vizibila(miki ca la pantalonii tai de azi) nu stiu cum vin pe mine ca nu intra...deocamdata

www.laredoute.fr/vente-cardigan-maille-femme-active-wear.aspx?productid=324133064&documentid=207608&single=false&categoryid=31520028" target="_blank"> cardigan pe rosu, super fain si asta grosutz merge de toamna tarzie chiar iarna

www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324133266&documentid=207608&single=false&categoryid=31522059" target="_blank">rochie in pt care trebuie sa-i multumesc ellei ca a scris aici ca-i faina si am luat-o si eu chiar este...singura mea pb e ca am luat 38 cat iau de obicei si ma incape si acum cu 17kile in plus si burtoi de 110cm ce ma fac eu vara viitoare??

cadou pledul maro-bej pe care il stiti frumos dar mic mi-ar mai trebui 1 sa avem fiecare pledul lui sa nu ne certam noaptea ca nu ne ajunge

acum astept comanda din 30iulie...oare cand vine??am sanse saptamana asta teoretic, avand in vedere ca azi au venit colete din 29(miki), dar practic....cu LR nu stii la ce sa te astepti

pot sa va zic si din produsele prietenei ca le-a desfacut/probat de fata cu mine

www.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-lisse-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324135390&documentid=207608&single=false&categoryid=22907225" target="_blank">balerini pe bleu metalise super culoarea dar prea decupati in fata ti se vad degetele efectiv...nu-i recomand deloc

www.laredoute.fr/vente-robe-de-plage-femme-essentiels.aspx?productid=324133412&documentid=207608&single=false&categoryid=31522059" target="_blank">rokie plaja din bumbac grosutz nu transparent cum sunt tricourile alea ieftine, ok

www.laredoute.fr/vente-blouson-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324133159&documentid=207608&single=false&categoryid=22906255" target="_blank">geaca superba!!! pe bej !dar nu mai este masura mea ca mi-as lua si eu ...atentie la marime eu port 38 si am probat-o si eu (mar 44) si imi era aproape buna, adik daca mi-as comanda as lua 40 sau chiar 42

www.laredoute.fr/vente-robe-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324135249&documentid=207608&single=false&categoryid=31522059" target="_blank"> rokie frumoasa dar atentie materialul e cu elastan si se muleaza (adik scoate suncile, daca sunt)

ce mai stiti de claudia??ca n-o mai vad sa apara pe aici

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nushu, Clau e la Eforie. Alea care le-ai aratat tu erau din coletul Baseascai? Geaca aia cat e de groasa? Si eu care port la geci 44 cat sa-mi iau? 48?

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:

Nushu, Clau e la Eforie. Alea care le-ai aratat tu erau din coletul Baseascai? Geaca aia cat e de groasa? Si eu care port la geci 44 cat sa-mi iau? 48?

cristina d.

nee...nu baseasca baseasca daca e aia care o "suspectez" eu e tot vecina cu mine dar nu prea tinem legatura

pai geaca e subtirica de vara tarzie, seara...daca porti 44 ia-ti 46 ca te vazui io ca esti slabutza prietena mea e mai plinuta

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Mersi nushu! parca m-as baga si eu la una dore, ca neagra nu-mi place.

cristina d.

Mergi la inceput

vreau si eu o parere de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3457982&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sacoul asta...l-a luat cineva?sau poate va dati seama mai bine ca mine cum se aseaza...vad ca e scurtutz si trendy as lua si pantalonii ca sa-mi fac costum...dar noisette ce culoare mai e si asta ca eu din poza vad un bej spre roziu

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:

Mersi nushu! parca m-as baga si eu la una dore, ca neagra nu-mi place.

cristina d.

ia-o cu incredere! sincer e f frumoasa

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Mey, sa raspund si lui anka-san: deci... lenjeriile de pat pe care le-am luat noi (cam aceleasi) sunt de calitate buna (eu am si de anul trecut), rezista bine la spalat, dar nu sunt dintr-un bumbac foarte fin (nici nu mi-as fi dorit sa fie asa). Panza e destul de deasa (adica, mult mai deasa decat cele din comertul romanesc), nu intra la apa, culorile sunt frumoase. Despre lenjeria de bb nu stiu nimic.

cristina d.

Mergi la inceput