Pierce-urile

Pierce-urile | Autor: alexis26

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Acu vreo 3 saptamani mi s-a pus pata ca vreau pierce in limba... Pana atunci m-am considerat un om cu scaun la cap si gandire logica... Se pare ca m-am inselat in privinta mea, a firii mele si a ceea ce vreau...
Nush sincer ce mi-a venit, oricum, acum ca il am, nu ma simt nici implinita, nici satisfacuta... Si daca stau bine sa ma gandesc s-ar putea sa-mi mai pun cateva...
Stiu ca suna stupid, dar personal consider ca acesta este un comportament adolescentin. Nu mi se pare chiar normal ca la aproape 30 de ani sa faci asa ceva
Mai sunt si altii ca mine???
Sa fie criza varstei mijlocii???

Va pup pe toate si pe toti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexis26

Buna seara,

Acu vreo 3 saptamani mi s-a pus pata ca vreau pierce in limba... Pana atunci m-am considerat un om cu scaun la cap si gandire logica... Se pare ca m-am inselat in privinta mea, a firii mele si a ceea ce vreau...
Nush sincer ce mi-a venit, oricum, acum ca il am, nu ma simt nici implinita, nici satisfacuta... Si daca stau bine sa ma gandesc s-ar putea sa-mi mai pun cateva...
Stiu ca suna stupid, dar personal consider ca acesta este un comportament adolescentin. Nu mi se pare chiar normal ca la aproape 30 de ani sa faci asa ceva

Nu stiu de piercinguri..si criza de 30 ani...dar pot sa-ti spun despre tatuaje.....cam la aceeasi varsta (la 33 de ani)..

Sper ca te-am lamurit (bustean)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mi se pare normal , sa-ti vina sa aduci o schimbare , imi pare rau sa nu simti nimic schimba datorita piercing-ului

Si unde mai ai de gand sa-ti pui?

si eu ca si mama_lui Alex,mai degragba mi-as face un tatoo, desi sigur cand ma voi vedea la 5 min de al face o sa fug. Piercing-rile pur si siplu imi displac. nu mi-as face nici sa ma platesti!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvi spune:

La 15-16 ani am vrut sa ma umplu cu pierce-uri . Jur ca daca parintii mi-ar fi dat voie , acuma as fi aratat aiurea de tot...
Sunt sigura ca era din cauza varstei ... am avut norocul ca mi-am facut doar un pierce in spranceana , care nu mi s-a infectat , si cand l-am scos s-a vazut putin locul , dupa 2 saptamani nu s-a mai vazut deloc , dar am un nod ramas acolo .
La urechi am avut 9 pierce-uri ( daca se pune ca pierce gaura facuta in ureche ) , iar acuma mi-a ramas doar unul singur , mi se pare sexy :D .
Toate locurile in care am avut gaura, mi-a ramas nod , la fel ca la spranceana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexis26

Buna seara,

Io

Mi-am pus in buric la 33 de ani, dar nu din cauza crizei ci din cauza ca mi-am dorit dintotdeauna si acum a fost momentul ;) O sa-mi fac si un tatuaj in max un an.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvi spune:

te simti bine ? eu una nu m-am simtit mai implinita ci mai mult mandra ca am putut sa fac asta, pentru ca dupa cum ziceam , a fost din cauza varstei.
Doare in buric ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catheryne spune:

ha ha
sper sa nu nimeresc si eu ca musca-n lapte. Eu pe la 15 ani m-am gandit cum mi-ar sta tatuata pe maini si spate . am renuntat rapid la ideea de-a-mi face si cel mai mic tatuaj, ca nu-mi doresc ca pe la 60 de ani sa vina nepoteii: buni buni, ne lasi si pe noi sa-ti vedem fluturasu' de pe san? [:D)
Cat despre pierceuri, nu imi plac, mi se par de prost gust. In limba mi se pare incomod, iar cei de pe fata parca sunt niste negi. Chiar ieri am vazut o fata si avea un pierce negru deasupra buzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yvi

te simti bine ? eu una nu m-am simtit mai implinita ci mai mult mandra ca am putut sa fac asta, pentru ca dupa cum ziceam , a fost din cauza varstei.
Doare in buric ?

haha...nu te poti simti implinita datorita unui piercing...pur si simplu mi l-am dorit si l-am facut, imi place f mult si atat. Nu m-am simtit nici mandra si nici in vreun alt fel, daca vrei...e ca si cum ti-ai dorit o masina si o ai...asa ceva.
Nu doare cand ti-l pune decat f putin, iar dupa aia trebe ingrijit ca sa nu se infecteze.
Nu mi se pare nici de prost gust, mai ales ca nu-l vede nimeni decat la plaja...iar la 60 de ani o sa fie tot acolo unde e, pentru ca oricum la varsta aia nu mai conteaza :D

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu mi-am dorit din adolescenta un tatuaj si a "trebuit" sa devin sotie si mamica ca sa imi indeplinesc dorinta!!! intr-adevar ma simt mai bine cu el.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu vreau de ceva vreme sa imi fac un tatuaj, dar nu e de acord barbatu' , asa ca deocamdata imi pun pofta in cui. De piercing inca nu l-am intrebat ce parere are, cred ca am sa il intreb doar dupa ce mi-l fac.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

teodora, eu "l-am cerut" cadou de ziua mea.. tatuajul.

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput