Pierce-urile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

teodora, eu "l-am cerut" cadou de ziua mea.. tatuajul.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Si eu l-am cerut cadou. De ziua mea, de mos, de iepuras, de 8 martie dar inca n-am reusit sa-l obtin. Mai incerc.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

Credeam ca sunt singura... Ma bucur sa aflu ca nu e asha. Oricum pierce-ul din limba l-am pus destul de sus, asa ca mai am loc pentru inca unul :))!!
Si la tatuaj mi-ar sta buzitza, dar probema fundamentala cu ele e ca nu se dau jos cand te saturi de ele... Poate ajung si acolo
Va pup pe toate si mai vorbim de nebunii si chestii iesite din tipare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexis26

Credeam ca sunt singura... Ma bucur sa aflu ca nu e asha. Oricum pierce-ul din limba l-am pus destul de sus, asa ca mai am loc pentru inca unul :))!!
Si la tatuaj mi-ar sta buzitza, dar probema fundamentala cu ele e ca nu se dau jos cand te saturi de ele... Poate ajung si acolo
Va pup pe toate si mai vorbim de nebunii si chestii iesite din tipare!

Am uitat..vedeti..eu mai am si 3 gaurele intr-o ureche...din tinerete...dar de vreo 10 ani am renuntat la cele in plus..

Tatuajul il am de aproape 1 an (e pe fund/noada, sub linia celui mai mic chilot..nu se vede decat..stiti voi cand...)..si uit de el cu saptamanile...dar si cand imi amintesc, ma bucur ca am facut-o.
Tatuajul zic eu, este important sa il faci intr-o zona pe care nu o vezi prea des..sa nu te plictisesti de el..sau sa-ti vina alte idei..

Ceea ce este nasol la pirceinguri e fapul ca atunci cand renunti la ele, pe zona respectiva ramane un soi de "nodulet"..asa ca..aveti grija pe unde le faceti...inelul se scoate, dar "noduletzul" ramane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

Noh, ieri mi-am pus si in nas
Sper sa ma opresc totusi....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si eu am ceva dragutz in buric.....si mai am si un tatuaj, intr-un loc unde nu se prea vede.
Ma simt foarte bine cu ele, si nici nu-mi trece prin cap sa scap de ele.
Ce-i drept, m-am oprit, nu imi mai trebuie altele, insa nu renunt la ceea ce am deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

La 18 ani un mic tatuaj, la 20 si ceva al doilea mic tatuaj, la 25 un pierce in buric.... si acum pe la 30 nu numai ca nu-mi pare rau dar parca mi-ar mai place inca un al treilea mic tatuaj pe glezne.... doar ca la o tinuta sobra, o intilnire scortoasa, niste priviri atintite pe piciorul meu parca nu mi-ar suride....

Cele 2 tatuaje sunt ascunse bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

da, ramane un mic punct de la cercel, dar tatuajul....votez pt cercei, am si eu o gramada, pe unii i-am scos, i-am pus dinnou...de tatuaj nu mai pot scapa :(((. ma rog...as putea...dar e prea complicat :((

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput