Pierce-urile
Raspunsuri - Pagina 2
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi teodora, eu "l-am cerut" cadou de ziua mea.. tatuajul. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 |
Si eu l-am cerut cadou. De ziua mea, de mos, de iepuras, de 8 martie dar inca n-am reusit sa-l obtin. Mai incerc.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
alexis26 spune:
Credeam ca sunt singura... Ma bucur sa aflu ca nu e asha. Oricum pierce-ul din limba l-am pus destul de sus, asa ca mai am loc pentru inca unul :))!!
Si la tatuaj mi-ar sta buzitza, dar probema fundamentala cu ele e ca nu se dau jos cand te saturi de ele... Poate ajung si acolo
Va pup pe toate si mai vorbim de nebunii si chestii iesite din tipare!
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexis26 Credeam ca sunt singura... Ma bucur sa aflu ca nu e asha. Oricum pierce-ul din limba l-am pus destul de sus, asa ca mai am loc pentru inca unul :))!! Si la tatuaj mi-ar sta buzitza, dar probema fundamentala cu ele e ca nu se dau jos cand te saturi de ele... Poate ajung si acolo Va pup pe toate si mai vorbim de nebunii si chestii iesite din tipare! |
Am uitat..vedeti..eu mai am si 3 gaurele intr-o ureche...din tinerete...dar de vreo 10 ani am renuntat la cele in plus..
Tatuajul il am de aproape 1 an (e pe fund/noada, sub linia celui mai mic chilot..nu se vede decat..stiti voi cand...)..si uit de el cu saptamanile...dar si cand imi amintesc, ma bucur ca am facut-o.
Tatuajul zic eu, este important sa il faci intr-o zona pe care nu o vezi prea des..sa nu te plictisesti de el..sau sa-ti vina alte idei..
Ceea ce este nasol la pirceinguri e fapul ca atunci cand renunti la ele, pe zona respectiva ramane un soi de "nodulet"..asa ca..aveti grija pe unde le faceti...inelul se scoate, dar "noduletzul" ramane...
cristina1974 spune:
Si eu am ceva dragutz in buric.....si mai am si un tatuaj, intr-un loc unde nu se prea vede.
Ma simt foarte bine cu ele, si nici nu-mi trece prin cap sa scap de ele.
Ce-i drept, m-am oprit, nu imi mai trebuie altele, insa nu renunt la ceea ce am deja.
Indra spune:
La 18 ani un mic tatuaj, la 20 si ceva al doilea mic tatuaj, la 25 un pierce in buric.... si acum pe la 30 nu numai ca nu-mi pare rau dar parca mi-ar mai place inca un al treilea mic tatuaj pe glezne.... doar ca la o tinuta sobra, o intilnire scortoasa, niste priviri atintite pe piciorul meu parca nu mi-ar suride....
Cele 2 tatuaje sunt ascunse bine
dianocica spune:
da, ramane un mic punct de la cercel, dar tatuajul....votez pt cercei, am si eu o gramada, pe unii i-am scos, i-am pus dinnou...de tatuaj nu mai pot scapa :(((. ma rog...as putea...dar e prea complicat :((
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.