FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Denisa intra acum in cabinet! sa-i tinem pumnii!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Exact la asta ma gandeam Laura... Si ma rugam pentru ea si pentru noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

D-zeu sa-i ajute lui Denisa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oana,oricum Ancar iti da de facut analize,iti face niste stimulari si abia apoi urmeaza FIV.La noi a durat din Septembrie pana in Aprile.La sfarsitul lui Aprile am inceput tratamentul pt FIV.
Si eu tot in martie vreau sa fac.Dupa ce imi ies analizele maa duc la el.
La noi luna Martie este cu noroc!Atunci a fost de 3 Martie.

Te pupic,

Gabi.

Mergi la inceput

Raluca,in ce sens se odihnesc ovarele inainte de stimulare in state?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am facut fetelor ET.Este destul de dureros.Acum trebuie sa fiu cuminte.,cu toate ca nu m-a lasat deloc acolo sa stau in pat si am facut 50 de km pana acasa.Poate nu s-o fi dus deja

Mergi la inceput

Denisa,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Sa ne dai vestea cea mare!...............

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

anca, si tu poti sa stii cind e hiperstimulare: valorile hormonilor sunt fff mari, dar mari rau de tot, ovarele se maresc f tare; oricum,sunt 3 tipuri de hiperstim.: usoara, moderata si severa; cu primele 2 tipuri e ok, la hiperstim severa te interneaza in spital si te tin sub observatie pt ca e destul de periculoasa; dar procentul pt al 3-lea tip e fff mic;eu una nu am auzit de vreau caz pina acum; si, in general, foarte putine paciente se hiperstimuleaza; explicatia la mine a fost ca ovarele mele nu pot fi controlate: la o doza mica nu reactionceaza, la o doza un pic mai mare innnebunesc; de cite ori am fost internata, eu am fost singura cu hiperstimulare; asa ca nu te speria si nu-ti mai bate capul cu asta; in plus, daca esti hiperstimulata, dr au f mare grija de tine;chiar nu e ceva de speriat, te asigur sincer.
si un sfat: retine doar ce e de bine de pe forum si uita problemele, pt ca altfel risti ca in timpul tratam. sa fii f stresata ca ti s-ar putea intimpla una sau alta;daca vei fi calma si increzatoare in reusita, procentul de reusita va creste considerabil..

Mergi la inceput

Denisa, pe mine m-au tinut o ora acolo dupa ET si nu m-au lasat sa plec in acea zi acasa.Mi-au zis ca pt linistirea uterului trebuie sa mai raman in Bucuresti o noapte.La mine erau 350 km.Sa stai intinsa chiar si in masina cu picioarele in sus.Nu rade,eu asa am astat cat mai mult posibil.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Denisa, sa-ti ajute Dumnezeu.Acum relaxeaza-te si odihneste-te! Nu fa efort. Sa auzim de bine!

Laura

Mergi la inceput