mamici de baietei ajutoor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

pai nu stiu ce fel de lamuriri suplimentare ma ivrei in plus fatza de ce s-a discutat pana acum. Probabil ai postat inainte sa citesti toate raspunsurile.
Alsa in apce copilul. Decalotatul nu e ca taierea unghiilor, e musai de facut. Nu e o metoda de igiena si nici nu scade riscul infectiilor la baietei. Ci e o practica prost inteleasa de unii.
Daca baietelul vostru se intampla sa faca o infectie la putzulica va garantez ca nu-i din cauza ca a ramas nedecalotat. Dar daca pt rezolvarea infectiei e nevoie de decalotare... asta e. Dar nu decalotati baieteii aiurea-n tramvai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Hai sa va zic si eu experienta noastra, ca nu ma pot abtine.
David al meu a fost decalotat, pur si simplu, fara sa ma intrebe cineva ceva sau sa mi se explice ceva, atat de catre doctorita neonatolog care venea din cand in cand cat si de doctorita medic pediatru de familie la care l-am inscris. Asa ca eu nu am avut de ales decat sa continui sa il decalotez la fiecare baie, tocmai pt a nu se prinde pielita inapoi si sa faca cine stie ce infectii. Asta pt ca i s-a prins o data si a trebuit sa o chem pe doctorita sa il decaloteze din nou si sa il curete pt ca eu nu am putut sa o fac. Norocul nostru a fost ca David nu a avut nici un fel de problema, nu a facut infectii si astfel totul s-a rezolvat ok pt noi pana la urma.
Problema a fost ca nici eu nu eram informata asupra acestui subiect, asa ca, normal, am mers pe mana doctoritelor care il urmareau pe David, logic, nu? doar se presupune ca ele stiu mai bine. Acum, insa nu as mai face la fel, daca as avea tot baietel, dar, cum o sa am fetita de data asta ... sa vedem ce alte probleme vom mai aparea.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput