Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)
Raspunsuri - Pagina 19
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 A@S reducerile nu se termina niciodata pe LR. Perioadele de soldari, da (ultima tocmai s-a terminat pe 2.08). Produsele disponibile sunt cele care, dupa alegerea marimii si culorii au dedesubt mesajul "disponible immediatement". Cele care nu sunt disponibile au mesaje de genul: "disponible sous x semaines". cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
deci daca vreau compleul asta e ok,e pe stoc deocamdata
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-fille-t-shirt-et-pantacourt-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324132126&documentid=207608&single=false&categoryid=49492908
dar daca vreau asta
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
ancka spune:
Am primit pe mail codul 50423 cu cadou TASSE ET SOUS TASSE-fara alta reducere. L-ati primit vreuna(la cadou ma refer)? Cum e?
Anca
miki68 spune:
Pai, depinde: pt. fetite de 6 luni produsul e epuizat, restul sunt disponibile pana la 4 ani, care e disponibil peste 12 saptamani.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Pai, Clau, eu zic sa faci o vizita la posta (adica, sotul, ca parca comandai cu livrare la op-ul de care apartine firma la care lucreaza el). E aproape o sapt. de cand am primit comanda din 11.07 si, ma gandesc ca sapt. asta tre sa primesc cea din 17.07.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lizzy spune:
a venit cda din 21.07 !!!! ceea ce va doresc si voua!!!
acum m-au sunat de la posta ca am un sac mare, fara factura... iar a fost sigilat la bucuresti dupa ce cutia a fost deteriorata... deseara vad ce e in el si daca mai gasesc link-uri revin cu impresii.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ella_74 spune:
Madau,
bine ai revenit!
vazut poze cu mandra ta; frumusica foc, dar tu unde erai la concepere? harb de oala sparta, ca si al meu seamana cu mine nu
, mamica de David (24.04.2007)
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 a venit cda din 21.07 !!!! ceea ce va doresc si voua!!! acum m-au sunat de la posta ca am un sac mare, fara factura... iar a fost sigilat la bucuresti dupa ce cutia a fost deteriorata... deseara vad ce e in el si daca mai gasesc link-uri revin cu impresii. Marc 1+ si Ianis 3+ Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc Mananc deci slabesc |
Oare vin comenzile de la sfarsitul lunii??????
carolinah spune:
Mi-a venit in sfarsit comanda din 7.07, cu o cutie rupta ca vai de lume.
Mai astept de pe 17.07, 18.07 si 5.08.
Laura T spune:
Mi-a sosit vineri comanda din 18.07 (pentru care am primit reaviz, desi aviz nu am avut), mai am unul singur de sosit, din 1.08.