Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

oricum LA MULTI ANI tuturor ce sarbatoresc astazi

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

La multi ani Mariutelor si din partea mea!

si eu tot bantui pe site dar mi se par scumpe acum. mai nasol e ca si oferta de toamna iarna e cam slabuta.

am dat de un rucsacel dragut pentru gradi:

http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-dos-enfant.aspx?productid=324117319&documentid=346108&single=true&categoryid=47909747

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !

Magarul meu a s-a cocosat, la propriu, cu comanda mea din 11 iulie, de 8.80 kg . Am gasit ieri avizul in cutia postala, si m-am infiintat la OP ca sa preiau ditai sacul - coletul, putin crapat, a fost pus in sac la Biroul de Schimb Bucuresti, dar din fericire n-a lipsit nimic.

Am mai aflat niste chestii interesante : coletele externe au termen de pastrare in OP 30 de zile , si nu 10 cum stiam noi [informatia asta merge pusa in Ghid ?]

V-am mai zis eu ca doamnele de la OP 74 sunt tare de treaba, nu le-am vazut o data bosumflate sau uracioase. Ba, mai mult, mi-au spus ca are cineva 3 colete LR dar este in CO (le anuntase si pe ele) dar nu e nicio problema timp de 30 de zile ! Asa ca, cele care ziceati ca vi s-a intors coletul in Franta, faceti o mica reclamatie la Diriginta OP-ului de care apartineti

In coletul pe care l-am luat aseara am avut lenjerii de pat si cadou nappe champagne : o fata de masa cu 6 servete mici. Servetele sunt frumoase, ca sunt din tesatura groasa, dar fata de masa e dintr-o tesatura subtire, seamana cu aceea pe care se fac goblenuri. Oricum, e aratoasa si nu incape indoiala ca mi-e utila

Spor la colete !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna, am intrat sa vad care mai e situatia cu coletele, pe la ce data s-a ajuns. Dezamagire mare, vad ca se vorbeste de comenzi din 11, eu astept de pe 25 si 30 iulie si inca unul din august. Mai am 3 sapatamani pana plec in concediu dar in ritmul asta incep sa ma tem ca n-o sa ma gaseasca coletele acasa. A primit cineva comenzi mai recente?

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

eu am primit comanda din 25 de joia trecuta. dar inca astept din 17 si din 30.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

S-au primit si de pe 23.07
Ce am observat ei pana le trimit au intarzieri de 12-15 zile si cat mai fac pe drum.....nu pot sa zic decat:offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

salut. Inca nu a venit coletul de pe 12.

Alinam tu poti inchide temrometrul acela de tampla? Eu nu, sub nicio forma, intra doar in stand by. Iar in instructiuni nu scrie nimic in sensul acesta, husbandul e deja nemultumit, cica e o ciudatenie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pai se inchide cum sa nu, hehhe eu nu vazusem ca are doua butoane si ma chinuiam sa il inchid ca tine, la mine tot sotul l-a butonat nu a observat nimik in neregula.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Dragele mele,

e prima oara cand dau o comanda si am nevoie de putin ajutor.
Ma intereseaza, daca stiti, cand se prelucreaza comanda, astazi fiind vineri. Mi-e teama sa nu se epuizeze produsele intre timp, ca si asa am pierdut o gramada pana m-am hotarat :)

A doua intrebare: stiti vreun cod valabil care sa mai reduca ceva? costurile de ambalare sau....

Multumesc mult,
Anka

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am primti si eu comanda din 11 iulie. Am trecut pe la posta si azi a sosit coletul.
La multi ani sarbatoritelor de azi!

Mergi la inceput