Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu cred ca redoutzii ma ucid incet si sigur!
am dat inrr-o zi comanda special pentru niste pantalonasi la fata dar mai aled pentru asta:
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131980&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2

acum imi apare pe bon d'achat ca nu mai era disponibil.Sa-i toti dracii daca nu ma calca rau pe nervi!11!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

unde apare bon d achat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Eu cred ca redoutzii ma ucid incet si sigur!
am dat inrr-o zi comanda special pentru niste pantalonasi la fata dar mai aled pentru asta:
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131980&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2

acum imi apare pe bon d'achat ca nu mai era disponibil.Sa-i toti dracii daca nu ma calca rau pe nervi!11!!!

Monikka

vacanta Moeciu 2008

MOnica, vezi ca ala, in buna traditie Okaou, este mai mic decat marimea indicata. Eu i-am luat Marei 86 si ii e cam stramt acum, in conditiile in care celelalte hainute pe care le poarta acum sunt 81. Si e cam grosut.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

buna dimineata!

bon d'achat imi apare in suivi -inmes ramboursementeste pentru ultima comanda .

Am inteles ,deci trebuie sa-l iau mai mare .Nu ma deranja ca e gros,era frumos ,dar ....este epuise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata!
Azi dau eu cafeaua
Feli, referitor la termometrul ala, care sincer sa-ti spun nu stiu cum arata dar, eu am un termometru de-ala electronic cu forma clasica(cu baterie de-aia de ceas) si, dupa ce-mi iau temperatura, il resetez (oricum raman in memorie nu's cate masuratori) si ramane asa cu afisajul pe ecran. Doar ca, are o teaca in care, daca-l bagi, se inchide (de fapt are un butonas care, daca sta apasat dispare afisajul). Poate si al tau are vreun buton d-asta. Daca nu, poate e ca la calculatoarele de birou Canon (alea de calculat) care au o celula fotoelectrica si daca-l bagi in sertar se inchide.
Nah, mi-am dat si eu cu parerea, nu ma injura daca nu-i asa.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

La multi ani!
Pentru toti sarbatoritii de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

La noi in Moldova se sarbatoreste Sf.Maria (onomastica) pe 8 septembrie, pe principiul ca e ciudat sa sarbatoresti ziua numelui de "adormirea Maicii Domnului" si mai potrivit de "nasterea...", dar stiu ca in Muntenia si Dobrogea se sarbatoreste azi, asa ca, daca avem Marii printre noi: aniversare placuta!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Da, ai dreptate
Stiu multe persoane care sarbatoresc astazi si in septembrie

Mergi la inceput

Astazi am mai gasit un bon d'achats cu data de 13.07 este la comanda din 28.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

neatza.va zic si eu ce stiu de la mama,ca e sf.Maria a mortilor,adica se comemoreaza si mai stiu eu ce slujbe se citesc pe la biserici pt persoanele care au avut acest nume si nu mai sunt printre noi..la noi in casa niciodata nu s-a sarbatorit ziua de azi ca zi onomastica...

daviditza

Mergi la inceput