scrie gandul tau ascuns din clipa asta(3)
Raspunsuri - Pagina 15
ursuleata spune:
sa castig niste bani, am muncit pt ei si sper sa fie cati vreau eu
tiker
Mami de ursulet
Ellenuta spune:
gandurile ..
sa nu mai faca bebe scandal la culcare, sa adoarma devreme .. ca sa nu mai vin zombie la job.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Pardes spune:
M-am saturat de rutina zilnica de a face curatenie ! Am o leneeeeeeeee cand e vb de asta ! Ma apuca lenea subit !
andruskandu spune:
Sper din tot sufletul sa nu planga Andrei azi, pentru ca e prima oara cand il las cu altcineva decat mamy sau taty...
Cred ca mai degraba o sa plang eu
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anghelada Vreau un robot in casa care sa spele, sa calce si sa gatesca restul fac eu Ada, mamica fericita de Amalia Elena http://community.webshots.com/user/anghelada Cineva acolo sus ne iubeste. |
....sa intinda rufele, sa le ia de pe sarma, sa le puna impaturite in dulap, sa spele vasele si sa le puna la loc in ordine ... asta pe langa spalat calcat si gatit, da?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Pardes spune:
[quote]citat din mesajul lui mina
[quote]citat din mesajul lui anghelada
Vreau un robot in casa care sa spele, sa calce si sa gatesca
restul fac eu
Ca tare bine mai spune-ti acolo fetelor Subscriu !!
dalina2x2 spune:
Ce bine-ar fi fost sa mai fie duminica inca o zi!... nu vreau sa ma ridic din paaaaat!
Raluca_u spune:
Buna
eu as vrea sa treaca perioada de greturi sa ma pot bucura 100% de bebele mic si sa vina primavara.....
Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.