ceva naturist pentru scaune multe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Am uitat sa-ti zic de ECOFLORINA.-fermenti lactici naturali care repara flora digestiva.Intereseaza-te daca poti da la bb mic.Daca da,incearca,sigur o sa-i faca bine.Oricum,eu zic sa nu lasi asa prea mult timp,noi am patit-o cu "org elimina","fiec. cu metabolismul lui",etc.Flora intestinala a ramas afectata dupa enterocolita si nu intotd.se reface singura,trebuie ajutata.Fa testul cu caca sunt curioasa daca-i asa cum banuiesc,spune-mi si mie ce observi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu am patit la fel cu fetita cea mica, si pe la 4-5 luni si pe la 1 an-1 an si o luna, ambele dati dupa vaccinul antipolio. Am aflat ca asta ar fi cauza. A durat de fiecare data cam o luna.

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 4 luni) si Ramona (1 an + 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by romana_74

Andra incearca cu BONNISAN ca poate are efect! Oricum nu e medicament si mi se pare atre bun pentru tot felul de probleme digestive...noi cu el am scapat de colici si avem un apetit de...mama mama!

ROMANA&BB MATEI

Si eu am folosit pt.Bogdanel Bonnisan si a fost mult mai bine,n-a avut nici un efect advers.

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

quote:
Originally posted by Vistiana

ECOFLORINA.-fermenti lactici naturali care repara flora digestiva.Intereseaza-te daca poti da la bb mic.Daca da,incearca,sigur o sa-i faca bine.

Vistiana, te rog frumos, daca mai ai cumva prospectul de la Ecoflorina, spune-mi si mie ce compozitie are. Eu stiam de Enterolactil, care cica era f. bun si se putea da si la nou-nascuti. Dar care se facea la fabrica de lapte din Militari, care a fost demolata (probabil din grija partidului). Cred ca si bebitei mele de 3 luni i-ar prinde f. bine si tocmai sunt in cautarea a ceva de genul asta. Daca mai stie si altcineva ceva, orice informatie este mai mult decat binevenita. Multumiri anticipate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Din pacate nu mai am prospectul desi la noi in casa sticlutele de Ecofl.sunt prezente permanent.Sunt fabricata in Franta,contin:fermenti lactici vii,nu au efecte adverse si din cate -mi amintesc nu se mentioneaza varsta la care pot fi date.Dar se gasesc in general in farmacii si e mai bine sa vrezi sa te asiguri.(1cutie are 7 flaconase-bun la gust-si costa apr.230 mii lei)
Pt.bb mai mare>3 ani,poti sa te interesezi si de astronauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Initial creeata de andra32

copilasul nostru la 2 saptamini de la debutul diareei inca are 5/6 scaune pe zi, normale din punct de vedere al consistentei dar totusi sunt prea multe. are cineva o soluitie naturista?

multumesc
andra

Draga andra, mai naturist decat mucilagiu de orez nu cred ca exista.
Fierbi doua-trei linguri de orez in putina apa, cat sa acopere orezul, mai adaugi apa pe percurs, pana se transforma apa aia intr-o chestie scarboasa ( ca si numele). Ii dai scarbosenia cu lingurita. Efectele nu apar chiar imediat, dar apar sigur.
Trebuie apoi sa ai grija ce ii dai sa manance, evita cartofii, merele, rosiile, chestiile care fermenteaza in burtica. Exista si in supermarketuri si farmacii un suc de morcovi cu apa de orez.
Sanatate maxima!
pupi,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra32 spune:

noua ne-a fost recomandat la 5 luni. se administreaza 1/3 dintr-o sticluta de 10 ml odata pe zi si pare a avea efect.

papa

quote:
Originally posted by talexia

quote:
Originally posted by Vistiana

ECOFLORINA.-fermenti lactici naturali care repara flora digestiva.Intereseaza-te daca poti da la bb mic.Daca da,incearca,sigur o sa-i faca bine.

Vistiana, te rog frumos, daca mai ai cumva prospectul de la Ecoflorina, spune-mi si mie ce compozitie are. Eu stiam de Enterolactil, care cica era f. bun si se putea da si la nou-nascuti. Dar care se facea la fabrica de lapte din Militari, care a fost demolata (probabil din grija partidului). Cred ca si bebitei mele de 3 luni i-ar prinde f. bine si tocmai sunt in cautarea a ceva de genul asta. Daca mai stie si altcineva ceva, orice informatie este mai mult decat binevenita. Multumiri anticipate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si eu as zice ca Nadina, cu grija sa nu treceti in partea cealalta si sa se constipe!. Numai ca "chestia scarboasa" poate fi amestecata cu apa si din ea se prepara lapte sau, daca papa la san, ceai. Eu i-am dat Monicai numai in caz de diaree, ea are in mod normal 4 scaune pe zi (la 10 luni), inainte avea si 8!

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput