Moldovence de peste Prut????
Eu sunt din Chisinau, am facut facultatea la Iasi, de 5 ani stau in Bucuresti. Mai e cineva din Chisinau sau Moldova?
-
Raspunsuri
alinkav spune:
Si eu tot sunt de la Chisinau.
Locuiesc la Bucuresti de 8 ani, intre timp am terminat liceul, acum sunt la facultate.
In februarie m-am casatorit si acum astept un bebe.
Astept raspunsul tau ticka!!
Alina-30 sapt
ticka spune:
Deja suntem trei! Danza, alinkav si ticka! Super! incepusem sa cred ca nu mai e nimeni din Moldova pe site.
Si in Chisinau unde stateai? Eu am stat pe strada Pushchin si acum stau la Ciocana. Am absolvit liceul Gh. Asachi in '92.
Ce vei avea Alina, baiat sau fetitza? Ma bucur ca te-am gasit! pupici de la noi si sarcina cat mai usoara mai departe, ca abia acum incepe marea "aventura"!
-
Danza spune:
Io,io,io sunt din Chisinau, si spre deosebire de voi, eu tot aici stau
am facut facultatea de litere la A.I.Cuza - Iasi (italiana-franceza) - abs. 1999
In Chisinau am facut liceul Dante Aligheri (abs.1995)
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Danza spune:
Aaa, si mai era inca o Daniela din Chisinau cu nikc-ul Dancic, dar nu prea mai apare pe aici
Cu drag,
ticka spune:
IN SFARSIT.....Daca ai sti Danza de cand te astept
Eu n-ajung acasa decat odata sau de doua ori pe an. (serviciul asta...). si tare mi-e dor de Chisinau. Dar daca ma duc, nu ma mai simt in pielea mea, nu mai e orasul pe care-l cunosateam, ori de cate ori vin, vad schimbari.. dar tot drag mi-a ramas parcul Stefan cel Mare (mai ales in sambetele de toamna cand e plin de mirese)
,Padurea Ciocanei, vazuta toamna de la Rascanovca ( se mai numeste asa?), strazile late si pline de verdeata.....
Tare dor mai imi e....
te pup, cu drag Cristina
-
alinkav spune:
Salutare!
Eu am stat si mai "stau" la Chisinau la Botanica, langa Green Hills.
La Chisinau am terminat 9 clase, dupa care mama m-a adus la Bucuresti, unde am si ramas cu toata familia.
Intamlarea sortii vine, ca m-am maritat cu un baiat "aproape" de la noi, din Ucraina, el de altfel a terminat deja 2 facultati in Bucuresti.
Acum voi avea un baietel, pe care mi l-am dorit foarte mult, si de abia astept sa-l vad. Minunea trebuie sa vina cam la jumatatea lunii noiembrie. Si taticul de abia asteapta sa-l vada.
Peste cam doua saptamani jung si eu Chiinau, trebuie sa-mi schimb buletinul si pasaportul pe numele nou, si pe urma sa-mi schimb si aici legitimatia provizorie.
Deocamdata stau acasa, si am stat destul pana acum, ca era vacanta, dar de abia astept sa inceapa cursurile, macar un pic sa ma ocup cu ceva pana la nastere.
V-am pupat!!!!
alina-30 saptamani
Danza spune:
Imi pare rau, Cristina, ca am gasit subiectul atat de tarziu, de fapt mi-a dat Alba linkul, altfel nu cred ca-l mai vedeam...In perioada aia de fapt eram in concediu...
E frumos intr-adevar parcul Stefan cel Mare, mai ales in perioada aceasta. Si parcul Catedralei e la fel de frumos. Acum au amenajat acolo un parculet de distractii pt copii, sunt masinute din lemn, tobogane ff frumoase, un vaporas la fel de frumos, in fiece zi de vara e plin de mamici cu copilasi micutzi pe acolo.
In rest, schimbari peste schimbari, altele in bine, altele in rau (tinand cont de guvernul pe care il avem). Ne confruntam cu aceeasi mizerie pe care o stii si tu> nu este apa calda, oriunde ai intoarce capul se vorbeste numai rusa, mizerie pe strazi, preturi exagerate...
Denumirile de zone au ramas aceleasi, numai ca acum aceste zone sun mult mai frumoase, apar noi blocuri moderne, care mai dau un pic de culoare.
Cand mai vii pe aici, scrie-mi neaparat - poate reusim sa ne intalnim.
tie si Sandicai de la noi
Cu drag,
ticka spune:
Dana, da ziua orasului se mai face? stiu ca acum cativa ani era extrem de frumos. Cu vanzatori ambulanti, carciume in strada, se vindeau diverse chestii, seara erau dansuri si concerte in piata adunarii nationale... ce vremuri..
As vrea sa vin acasa pe la sf. lui octombrie, poate ne vedem atunci in parcul Catedralei, sa vedem si noi masinutele , sper sa prindem si vreme frumoasa.
Alexandra mea n-a fost decat de 3 ori in 2 ani (de cand lucrez eu) la bunici, dar s-a nascut la Chisinau. Cand venim stam doar 2-3 zile. Iar rusa e o enigma pentru ea, nu stie decat "lapte" "fetita" si "baietel" si mai stie si versurile de pe o caseta cu Zemfira, care le canta dar cu siguranta nu le intelege. Si are un accent....Nu stie sa spuna Svetlana si Moscvici. Spune Zvetlana si Mozgvici, e tare nostim. Tare as vrea sa stie si rusa.
Danutz al tau stie rusa? E mare, mai are putin si face 2 ani! ii pregatiti o petrecere? cu copii multi? Daca da o sa fie incantat, te asigur.
pupici de la noi!
-