Elimina acest pericol din casa ta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Din partea mea nu a fost un comentariu rautacios deloc.

M-am uitat de multe ori la poza reclamei si nu am reusit sa imi formez o idee despre ceea ce reprezinta. Si mi-am exprimat nedumerirea.
Dupa ce mi s-a explicat ce inseamna, mi-am exrimat o parere despre poza si am sugerat schimbarea ei.

Se platesc bani frumosi in alte parti pentru opinia publica vis a vis de marketing tools si parerile posibililor consumatori se iau cit se poate de serios...

Eu de exemplu m-as uita la poza in nedumerire si nu as intelege cum sa raportez la nevoile mele de consumator o fetita cu un dop in gura vazuta printr-un geam spart...

Repet, nu este spus cu rautate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai_G spune:

Va multumim pentru sugestii. Rolul bannerului este sa atraga atentia si sa primeasca clickuri ceea ce pana acum a facut cu destul de mult succes . Asta nu inseamna desigur ca nu vom testa si alte variante.

Ne-ar fi utile si sugestii despre continutul site-ului (www.cameo.ro)- de exemplu daca aveti intrebari suplimentare despre produse/servicii, al caror raspuns nu il gasiti acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai_G spune:

Pana pe 30 septembrie avem 25% reducere la manopera pentru instalare folii solare. Relatii suplimentare la 021 22 44 088.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu sper sa veniti si in Arad,ma intereseaza si pe mine asa ceva.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si noi am fost copii, daca putem evita sau premedita ceva e foarte bine. Important este sa fie copilul satatos si noi la fel. Eu sunt fericita ca nu le tin in casa si nu au ajuns sau nu vor ajunge niciodata in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza2003 spune:

Subscriu si eu la ceea ce s-a scris mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

a folosit cineva folia respectiva? m-ar interesa niste pareri.multumesc

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput