Elimina acest pericol din casa ta
Raspunsuri - Pagina 2
Mihai_G spune:
Dl. Ciprian Ungureanu - 0740 099 085. Dansul va poate ajuta cu masuratori/instalare si va poate arata mostre.
mychydutza spune:
foarte interesanta treaba asta! eu am pe hol(pe perete, prinsa in dibluri) o oglinda mare si un bebe de un an. chiar ma gandeam ce as putea sa fac cu oglinda pt ca mi-e foarte frica sa nu o loveasca cu ceva si sa o sparga. aveam de gand sa renunt la ea. e mare 1.80/60 cm. oare daca aplic pe ea folie, in caz de accident, il protejeaza pe bebe????????
Mihaela
Mihai_G spune:
Da, folia creste rezistenta la spargere si retine cioburile in caz de spargere. V-am raspuns si la email cu oferta de pret.
vandal spune:
atentie:
vandal - am anuntat ca acest topic este publicitar si ca vom sterge toate comentariile care nu au legatura cu acest topic.
Happy_in_TO spune:
Imi spune si mie cineva ce reprezinta poza din reclama? Este o fetita cu un dop in gura, cu mama linga ea, privite printr-un geam spart... Sau parca sint intr-un submarin ceva si fetita are un aparat de respirat in gura... Nu inteleg si pace...
szivarvany spune:
Vandal, aceasta este cred o reclama platita, cum sunt si restul care apar pe site.
Happy_in_To, io zic ca e o suzi mai nashpa ce seamana cu un dop.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Mihai_G spune:
O fetita cu o suzeta care seamana cu un dop. Daca va uitati cu atentie in jurul 'dopului' se vede si un disc transparent :)
Noutati: acum pe www.cameo.ro" target="_blank">http://www.cameo.ro gasiti si un calculator estimativ de preturi. Alegeti tipuld e folie dorit, completati numarul de geamuri si suprafata lor totala si veti vedea cat costa lucrarea cu tot cu folie.
Happy_in_TO spune:
Aha... cam aiurea poza de reclama! Bineinteles, parerea mea neprofesionista... Poate totusi ii scoateti dopul ala din gura ca arata rau de tot!
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Aha... cam aiurea poza de reclama! Bineinteles, parerea mea neprofesionista... Poate totusi ii scoateti dopul ala din gura ca arata rau de tot! |
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Val_ spune:
Eu una chiar nu inteleg comentariile acestea rautacioase. Din cate vad eu este o reclama, cu siguranta platita (ca multe altele de pe site) care se adreseaza celor pe care ii intereseaza produsul respectiv.
Nu vad vreo solicitare de comentariu vis-a-vis de cum este realizat bannerul, mesajul etc.