Elimina acest pericol din casa ta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihai_G spune:

Dl. Ciprian Ungureanu - 0740 099 085. Dansul va poate ajuta cu masuratori/instalare si va poate arata mostre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

foarte interesanta treaba asta! eu am pe hol(pe perete, prinsa in dibluri) o oglinda mare si un bebe de un an. chiar ma gandeam ce as putea sa fac cu oglinda pt ca mi-e foarte frica sa nu o loveasca cu ceva si sa o sparga. aveam de gand sa renunt la ea. e mare 1.80/60 cm. oare daca aplic pe ea folie, in caz de accident, il protejeaza pe bebe????????

Mihaela

Mergi la inceput

Da, folia creste rezistenta la spargere si retine cioburile in caz de spargere. V-am raspuns si la email cu oferta de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

atentie:
vandal - am anuntat ca acest topic este publicitar si ca vom sterge toate comentariile care nu au legatura cu acest topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Imi spune si mie cineva ce reprezinta poza din reclama? Este o fetita cu un dop in gura, cu mama linga ea, privite printr-un geam spart... Sau parca sint intr-un submarin ceva si fetita are un aparat de respirat in gura... Nu inteleg si pace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vandal, aceasta este cred o reclama platita, cum sunt si restul care apar pe site.

Happy_in_To, io zic ca e o suzi mai nashpa ce seamana cu un dop.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

O fetita cu o suzeta care seamana cu un dop. Daca va uitati cu atentie in jurul 'dopului' se vede si un disc transparent :)

Noutati: acum pe www.cameo.ro" target="_blank">http://www.cameo.ro gasiti si un calculator estimativ de preturi. Alegeti tipuld e folie dorit, completati numarul de geamuri si suprafata lor totala si veti vedea cat costa lucrarea cu tot cu folie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Aha... cam aiurea poza de reclama! Bineinteles, parerea mea neprofesionista... Poate totusi ii scoateti dopul ala din gura ca arata rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Aha... cam aiurea poza de reclama! Bineinteles, parerea mea neprofesionista... Poate totusi ii scoateti dopul ala din gura ca arata rau de tot!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu una chiar nu inteleg comentariile acestea rautacioase. Din cate vad eu este o reclama, cu siguranta platita (ca multe altele de pe site) care se adreseaza celor pe care ii intereseaza produsul respectiv.

Nu vad vreo solicitare de comentariu vis-a-vis de cum este realizat bannerul, mesajul etc.

Mergi la inceput