Ce parfumuri va plac (6)
Raspunsuri - Pagina 7
danamiha spune:
Fetelor, cum sunt parfumurile de la:
- Van Cleef & Arpels - First
- Viktor & Rolf - Flowerbomb
mcm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Voua vi se intampla acest lucru? Adica sa iti placa parfumul la prima testare si dupa un timp sa ti se para banal? |
Da, mie mi se intampla si din acest motiv testez un parfum de 5 ori inainte de al cumpara si imi fac 5 impresii despre el.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
dana_iulia spune:
Iti multumesc si aici danamiha pentru raspunsul pe PM. Eu va citeam de mult, insa nu indrazneam sa scriu. Nu dispun de buget larg in ce priveste parfumurile, asa ca cumparaturile sunt cam la 4 luni sau poate mai mult. Sincer nici nu stiu cam ce mirosuri imi plac, unele imi spun ca parfumurile de care vorbesc sunt dulci. Mie nu mi se par dulci, dar nici fresh. Sa va dau exemple: Tomorrow de la Avon, Emporio Elle de la Armani, Premier jour de la Nina Rici si acum am o pata mare de tot pe Maroussia de la Slava Zaitsev. Cel din urma a fost candva pe piata romaneasca, prin anii 93-94, l-am avut atunci, acum doar in afara. A si Magie noire de la Lancom e pe gustul meu.
Cam asta imi e jena sa cer sa testez alte parfumuri in magazine, la noi la Galati au impresia ca consuma pe tine cam mult daca tot nu vrei sa cumperi, si fac fete fete...
Deci acum sunt chitita pe Maroussia. Daca stie cineva pe unde il gasesc, in afara de site-uri straine, ca il gasii... pup.
psj spune:
mie imi place authentic maroussia, mai am vreo 10ml :) dintr-o sticla pe care am primit-o acum 6 ani. Maroussia e cel rosu, nu? Nici nu stiu cum miroase, al meu e cel verde, a stat vreo 4 ani aruncat, ma si mir ca mai miroase la fel.
Maroussia sa stii ca au pe strawberrynet, e vreo 100 de ron sticla de 100ml.
Strawberrynet trimit si la noi, asa in ro nu cred ca il gasesti pe nicaieri.
Asta rosu e mai de seara, cam a ce miroase? Ca al meu e de vara, miroase a buruieni :p
Acum parca as vrea un parfum de vara, ati mirosit escale a portofino de la dior? Oricum nu mi-l iau, ca a trecut vara, poate la anu' daca o mai fi, am inteles ca e editie limitata.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cristina1974 spune:
Da, eu am Escale a Portofino, l-am cumparat de curand. Miroase a lamaie, mie, una, imi place foarte mult. Si chiar daca e EDT, sa stiti ca persista foarte mult. Eu de curand m-am intors din vacanta, dintr-un loc unde lejer erau peste 40 de grade, si vreau sa spun ca acest parfum a facut fata cu brio.
Si da, e editie limitata.Cel putin asa spun ei.
dana_iulia spune:
Da psj de Maroussia rosu spuneam. Imi aduc aminte ca prin anii 90+ exista si cel verde, insa la momentul cand eu am cumparat asta rosu mia placut fff mult. Ma intrebi de miros, e romantic, cald, multi spun dulce. Pe vreamea aia il tineam de placinte ca sa spun asa, cand mergeam cu iubitul la plimbare, desi acum parca imi pare rau ca l-am folosit pe iubitul ala. Mai am fff putin in sticla, si ma dau doar de Paste si Craciun... ai dreptate mirosul nu e alterat deloc.
Imi aduc aminte ca primul parfum cumparat avea sticla rosie, iar acel rosu nu se curata ca la cea de a doua stica, adica vreau sa spun ca la asta sare rosul parca ar fi data sticla cu oja. Si asta, saritul culorii, e de cand l-am cumparat, nu acum dupa ani si ani.
Multumesc de strawberry insa am inteles ca au ceva taxe de transport te vaia o pauzaste si la posta... nu stiu ce sa zic, dar cred ca am sa incerc candva. Voi ce mai stiti de achizitiile de parfumuri de la strawberry?
psj spune:
Nu e nicio taxa la posta, eu am cumparat de mai multe ori. Are siteul o suprataxa de 10% la parfumuri.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Mirtha spune:
Buna fetelor .
Va urmaresc de ceva timp si m-am gandit ca poate vreuna dintre voi a facut comanda si de pe acest site :www.parfumeria.ro sau acestawww.esente.ro - Edit?
Daca aveti ceva info. m-ar interesa. Inca nu m-am decis daca voi achizitiona de pe site-ul esentedelux sau alte site-uri.Ma documentez.
Multumesc.
Mirtha 30+ Eva
manon spune:
am folosit o vreme "first" si il recomand (dar nu pentru vara). e un parfum cu distinctie, mai "coconos" as zice, nu e pentru pustoaice. are ceva elegant, de pudra fina fara sa fie chiar un parfum greu. chiar si dupa ani buni imi amintesc cu placere de el si stiu ca l-am preferat urmatorului van cleef, cred ca "trust", nu sunt sigura...rezista bine si pe haine si pe piele (ma rog, depinde si de ph-ul persoanei).
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Fetelor, cum sunt parfumurile de la: - Van Cleef & Arpels - First - Viktor & Rolf - Flowerbomb |
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui manon am folosit o vreme "first" si il recomand (dar nu pentru vara). e un parfum cu distinctie, mai "coconos" as zice, nu e pentru pustoaice. are ceva elegant, de pudra fina fara sa fie chiar un parfum greu. chiar si dupa ani buni imi amintesc cu placere de el si stiu ca l-am preferat urmatorului van cleef, cred ca "trust", nu sunt sigura...rezista bine si pe haine si pe piele (ma rog, depinde si de ph-ul persoanei).
|