Ce parfumuri va plac (6)
Raspunsuri - Pagina 6
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Abisa M-am indragostit de Cinema de la Yves Saint Laurent. |
Si mie imi place si intentionez sa-l cumpar. E persistent? E foarte dulce, cum ti se pare?
Carrye spune:
Dana, da este foarte dulce, nu l-am folosit deloc in vara asta, insa este si persistent. Chiar, mi-ai amintit de el :)
danamiha spune:
Carrye, ti-ai comandat Angel? Eu mi-am comandat Allure Sensuelle, stiu ca iti place mult acest parfum
Nu mai retin, tu folosesti Crystal noir EDP? Daca da, e persistent? L-am mirosit si mi-a placut.
Stiti cum e 24 Faubourg Perfume - Hermes?
Carrye spune:
Nu, scumpa, astept sa vina tipul ala la mama sa mi-l ia ea de ziua mea, acum pe 15. Da, am Allure Sensuelle, e puternic, dar cand se lasa mirosul e demential! Acum mi s-a pus pata pe Allure dar nu stiu ce sa aleg intre EDT si EDP. Ma ajuta cineva?
Nu folosesc Cristal, stii ca am scris ca nu l-am luat din cauza capacului dubios :p Dar si mie mi-a placut tare mult cum miroase.
Cat despre Hermes nu il stiu, in schimb am mirosit unul in Sephora de curand care a aparut de curand si mirosea a iarba...bleah! Nu mi-a placut deloc. Am mirosit Poeme, ca ma innebunesti cu el si...da! Intr-adevar, este intr-un mare fel, dar mai astept ca al meu e in urma rau din cauza mea...:p
danamiha spune:
Carrye esti o scumpa ca te gandesti si la iubitul tau, sa-ti spun cate parfumuri are sotul meu? Unul singur si il foloseste impreuna cu fiul nostru care are aproape 8 ani. Mi-a spus ca-i va ajunge pana la pensie, deci iti dai seama ce pasionat e, dar nu e nici o problema, doar ma are pe mine, ajutorul potrvit Mi-as fi dorit un sot pasionat de parfumuri, dar asta e, are multe alte calitati si cum nu le putem avea pe toate...ma consolez cu un parfum
Acum imi amintesc ca nu ai luat Versace pentru ca e incomod cu el in poseta.
Eu am Allure EDP si imi place, nu stiu cum e EDT, dar nu preferam noi mereu varianta EDP?asta in cazul in care mirosurile nu difera.
Poeme il folosesc mai mult in anotimpurile reci pt ca mi se pare prea puternic vara, dar nu e o regula generala, stii tu...
Imi doresc sa studiez cateva parfumuri Guerlain mai vechi, dar asta cand voi merge la Cluj. Pentru moment pe lista e trecut si Addict-Dior, l-ai testat? Stiu ca nu iti plac parfumurile Dior cu exceptia lui J'adore, daca nu ma insel. Sunt curioasa daca iti place.
Carrye spune:
Eee, daca ai sti ca mi-a trebuit mult timp sa pretuiesc un barbat pentru ce este si nu pentru cate parfumuri are pe raft in dulap...am fost asa naiva si ma lasam influentata de toate lucrurile superficiale. Bine ca mi-a venit mintea la cap!
Trecand la oile noastre, intr-adevar, mirosurile difera in sensul ca EDP e mai puternic, evident, decat EDT, insa, ai dreptate, am sa optez pentru EDP ca oricum vine frigul pana apuc eu sa il achizitionez.
Da, si mie mi se pare ca Poeme e mai pentru anotimpurile reci, insa cateodata, cand e rece afara, sau merg la munte, mai atentez si la parfumurile de vreme rece, imi sunt prea dragi.
Nu am mirosit Adict dar am sa intru cand am ocazia si am sa il miros.
Camelia spune:
Carrye, daca vrei sa-ti iei Allure, te sfatuiesc sa alegi EDP.Mie mi se pare ca miroase diferit fata de EDT.Nu e doar mai persistent, e si mult mai placut, in vreme ce EDT are un miros mai ascutit, mai intepator.Cel putin mie asa mi se pare.Allure e preferatul meu.De cand l-am descoperit, n-am mai putut renunta la el.Pur si simplu nu mai suport altceva.Am si alte parfumuri dar fac ce fac si tot la Allure revin.Am ajuns la parerea ca acest parfum creaza dependenta . Asa ca ai grija!
Carrye spune:
Hahaha! Merci, esti o scumpa! Da, asa voi face, voi alege EDP, oricum vreau sa va spun ca am 2 cartoane pe noptiera unul cu EDP si celalalt cu EDT si miroase cand stau in pat de innebunesc....abia astept sa il am!
Am dat cu Lolita pe mana ca mi-a dat o tipa o mostra si vad ca persista bine. Uff, si asta trebuie sa il cumpar.
clyo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Carrye, ti-ai comandat Angel? Eu mi-am comandat Allure Sensuelle, stiu ca iti place mult acest parfum Nu mai retin, tu folosesti Crystal noir EDP? Daca da, e persistent? L-am mirosit si mi-a placut. Stiti cum e 24 Faubourg Perfume - Hermes? |
tu nu citesti ce scriu io????
io am Crystal noir dar EDT care, din pacate, nu e f persistent.
parfumul miroase super bine.
Allure am EDT dar e persistent
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui clyo
tu nu citesti ce scriu io???? io am Crystal noir dar EDT care, din pacate, nu e f persistent. parfumul miroase super bine. Allure am EDT dar e persistent |
Ba da, citesc tot, chiar te urmaresc...la subiectul cu vacanta in Turcia
Stiu ca ai Crystal, doar am fost consultantul tau in domeniu inainte de a cumpara sotul tau parfumul, dar stiam ca ai EDT, iar eu eram curioasa de EDP
Azi am testat:
-Le Baiser du Dragon-Cartier pt a treia oara si nu e pt pielea mea, nu merge...
- Addict-Dior e placut, fin, dulceag, dar nu ca si Hypnotic Poison, e un dulce mai discret, e OK, dar nu tin sa-l mai cumpar.
- Cinema-Y.S.Laurent, e placut, dar nu m-a impresionat ca si prima data.
Voua vi se intampla acest lucru? Adica sa iti placa parfumul la prima testare si dupa un timp sa ti se para banal?