Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu am observat ca parfumurile rezista mai mult pe perioada nopti, dimineata inca mai simt parfumul, dar ziua daup cateva ore parca nici nu m-am dat
Exista o explicatie?

si...cand va parfumati va parfumati si mainile, mi sa spus ca asa s-ar face (dosul palmei)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Cum ne parfumam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Carrye, vrei sa zici ca daca dai 500ron persista mai mult?

Nu-s Carrye, da' raspund. Parfumurile bune au in compozitie esente care nu's deloc ieftine. De aici preturile ridicate, diferentele intre Edt, EdP si Parfum. Excludem adaosurile pentru imagine, publicitate, ambalaj.

, ajungem la aceeasi concluzie: daca nu dai pe Angel 500 ron, inseamna ca e apa de ploaie...

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:

Carrye, vrei sa zici ca daca dai 500ron persista mai mult?

Nu-s Carrye, da' raspund. Parfumurile bune au in compozitie esente care nu's deloc ieftine. De aici preturile ridicate, diferentele intre Edt, EdP si Parfum. Excludem adaosurile pentru imagine, publicitate, ambalaj.

, ajungem la aceeasi concluzie: daca nu dai pe Angel 500 ron, inseamna ca e apa de ploaie...

Carmen, Iustin & Teodor

Eu am dat 325 ron si nu e apa de ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dar 125 lei totusi nu vi se pare extrem de ieftin? Care ar trebui sa fie pretul de productie ca ei sa aiba profit si eu sa ma bucur de parfumul original? La asta m-am referit, e clar ca ma doare sufletul sa dau 500 lei pe Angel, insa prefer calitatea. Iubitul meu e sceptic rau si de asta v-am intrebat...sper ca n-am suparat pe nimeni insa mi se pare prea mare diferenta de pret.

Mergi la inceput

Care de aici e 125 lei? Vorbesc de Angel, 100 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Scumpa, imi cer scuze, nu stiu ce calcule am facut insa ma refeream la cel de 98$ plus aia 12$ ajung la 110 ceea ce inseamna aproximativ 250 lei insa tot mi se pare foarte ieftin. Dar daca voi spuneti ca este ok, o sa il comand. V-as intreba cam cat dureaza pana ajunge, pentru ca vreau sa il am de ziua mea pe 15 august (mi-l plateste mama :P).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nici eu nu am incredere in toate site-urile astea cu parfumuri, nici in cei care "aduc" parfumuri de pe nu stiu unde. Eu am luat o teapa prima si ultima data. De atunci cumpar doar din magazin, rar de la noi, mai mult din afara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Carmen, Dana va multumesc ca v-ati interesat pentru mine. Si daca tot mi-ati indicat un site, va rog faceti pomana completa si explicati-mi cum pot sa comand de pe site-ul asta. Am mai descoperit unul din parfumurile care imi plac si mai e si la reducere!!!!!!!!!!!
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am descoperit Vera Wang si imi place la nebunie!

Mergi la inceput