Celule stem insuficiente sau recoltare gresita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Saptamana asta am vazut la tv dar nu de la inceput o emisiune unde vb de recoltare de celule stem parca din tesutul nazal al pacientului si inserarea lui direct in zona medulara afectata. Zicea in concluzie ca s-ar putea ca descoperirea asta sa revolutioneze tot ce s-a descoperit pana acum despre celulele stem

Aida, sa ma ierti daca-ti pun o intrebare cretina, rogu-te! Ati incercat pt Emma solutia cu transplantul de celule stem chiar de la ea sau de la voi? M-am bucurat sa citesc ca Emma s-a simtit mai in putere. Nu-mi vine sa cred cum de repede trece timpul, deja bb2 are 15 saptamani, acusi esti la jumatatea drumului:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Emma a fost autotransplantata (celule stem recoltate de la ea). Stiu la ce te gandesti ca de ce nu am facut la recadere si transplant cu donator .
Eh , din pacate nu e chiar asa usor. La tumorile solide nu se face cu donator. Nici ei nu stiu de ce niciodata nu reuseste si are niste efecte groaznice. Au zis ca au incercat cateva si s-au ingrozit ei ... , dar cu donator merge foarte bine si pentru limfom hodgkin - asta am vazut cu ochii mei si sunt multe reusite de obicei de la auto ... Pai sa ii faca si un transpant cu donator a fost primul nostru gand cand a facut recadere dupa auto ...

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput