Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)
Raspunsuri - Pagina 11
V@lly spune:
Buna dimineata
Stancutza nu imi amintesc sa mai fi zis cineva ca a cumparat acea lenjerie.Cand o sa o verifici te rog sa imi zici ce impresie ai despre material la prima vedere .Nu'i nicio graba
vl-ad spune:
quote:
citat din mesajul lui aissa
Neata!
Care-s conditiile lui 69507?? Am pus in cos si eu "escrimilla" de la le coq sportif dar nu mi-i reduce neam. Vl_ad parca spunea ca are adidasii aia in cos+tricoul de la adidas si reduce adidasii de la 39 la 22,4. EU am incercat doar cu adidasii, sau adidasii+alte produse, insa nu merge neam.
Cris
da Aissa mie imi reduce adidasii(de care sunt deadreptul indragostita)si tricoulDar am mai facut o alta combinatie care imi reduce adidasi la 19.16 E ,am scos tricoul si am pus acesti balerini
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8943214&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=50&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
pe care ii reduce la 9.83 E
Conditiile sunt acelea pe care le-a spus Feli
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
miki68 spune:
Monica, cred ca e vorba de gentuta aia mica NY (oferta era de sac "le coq sportif" sau gentuta asta).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Buna dimineata....fara aviz se pare ca in Buc ma garii astia nu se descurca neam cu traficul
Bratu Monica spune:
se pare ca magarii n-au nimerit nici orasul meu!
Chiar nu-mi mai vine sa dau nici o comanda!
Monikka
addya spune:
daaa, e gentuta NY, am primit-o eu, nu merita 6 eur.
purtabila la piata, mica si plasticoasa rau.
e cam 1/2 dintr-o coala A4.
anca_27 spune:
Diana, nu e nici o problema.
20+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
camelia_daniela spune:
Neatza!
Nici la mine n-a ajuns magarushul! Offffff ....
Astept colete din 3.07, 14.07 (asta e plecat abia pe 24, asa ca nu cred ca ajunge prea curand) si 21.07!
Nu-mi vine sa mai dau nicio comanda!
Apropo' eu am o comanda in pregatire cu codul aspiratorului. Ne ziceti si noua ceva despre acest aspirator???? Pleaseeeeeeeeeee!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Raluca_u spune:
Buna
aseara am primit aspiratorul si e chiar ok. e micut dar merge bine. eu am aspirator de vreo 5 ani care are 2200 w dar sincer facand proba aseara cu asta trage mai bine desi e mai mic. ce imi place mie e faptul ca nu are sac.
per ansamblu luand in calcul ca a fost 15 euro cu tot cu taxe e f ok.
o zi frumoasa
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.