Shoppaholicele Redouto-masochiste (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nu mai stiu cine zicea ca tre s aprimeasca treningul asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5390087&SizeCode=00174&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 ...geliza cumva??? ai primit coletul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Care-s conditiile lui 69507?? Am pus in cos si eu "escrimilla" de la le coq sportif dar nu mi-i reduce neam. Vl_ad parca spunea ca are adidasii aia in cos+tricoul de la adidas si reduce adidasii de la 39 la 22,4. EU am incercat doar cu adidasii, sau adidasii+alte produse, insa nu merge neam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa merge pe produse AH 2008 cumparaturi de minim 59 euro (din aceasta colectie).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

salutare si s-aveti pofta la cafea!!! scrisesem ieri la aide&service si azi am primit mail,destul de prompt cica sa nu ma nelinistesc pt comanda din 3 ca au trimis-o si "sous 10 jours" o primesc!!!adica .........au cam dormit pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-prix-mini-denim-stretch-large-taille-normale.aspx?productid=324131065&documentid=504008&single=false&categoryid=48583635

a luat cineva astia?
Cum sunt? Merita ,nu merita?Cum e culoarea si materialul?

Monikka

Eu i-am comandat, dar n-au sosit ... inca! Revin cu impresii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!
Inainte de plecare ma duc sa vad daca-au ajuns magarii sin-n orasul meu.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu am gecuta rosie pentru fiica-mea si sunt tare multumita ! As fi vrut si o marime mai mare, dar nu e ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Jasmine, asa e, din pacate, totul depinde de bunavointa madamei.

Eu am procedat asa: m-am legat de o zi anume, in care e mai natural sa oferi flori (cum a fost 8 martie). Acum vine Sf Maria, poate e vreuna Maria dintre ele si ii duci ceva ei. Nu trebuie sa-ti fie jena de oamenii de la rand, cand ajungi la randul tau, lansezi intrebarea si spui un text de genul: "asta e pt Dvs., ca v-am tot batut la cap in ultimul timp..." gasesti tu ceva. STii care e chestia? Nu sunt de acord cu fazeele astea, ma enervez pe masura ce scriu , dar cum naiba sa o scoti la capat in tara asta?

succes!

*** Tare de tot faza cu magarii!! La mine la pensiune nu-s, ca daca veneau pe aici, le dadeam cate un RedBull si-i trimiteam mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
citat din mesajul lui arleena

nu mai stiu cine zicea ca tre s aprimeasca treningul asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5390087&SizeCode=00174&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 ...geliza cumva??? ai primit coletul??

da eu, dar nu mi-a venit....magarii n-au ajuns pana la mine

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput