Prea multe subiecte triste pe DC....
Raspunsuri - Pagina 2
monixy spune:
io zic ca un subiect gen cea mai funny fantezie ar include cam tot , si cum ar fi paruita amanta , cum s-ar face de ras seful , cum ar fi daca-ar fi omul stapan pe tot ce vor muschii lui ,cum ar fi ca reclamele sa se transforme in realitate , samd
eu de ex as vrea sa-mi cumpar o matura 4x4 (la reducere , si full options ) si sa zbor cu ea in vacanta pe niste insule exotice .
pe o posibila amanta as transforma-o dintr-o singura privire intr-un patruped plin de purici ...
si as mai vrea sa fiu invizibila asa cam vreo saptamana ...
mai vedem ce mi-or spune visele si dau aici la stiri..
asi spune:
Ai dreptate Tzuni prea multe subiecte triste.Chiar si asta e un subiect trist.
Se pare ca nu mai stim sa fim amuzanti sau nu ne mai intereseaza.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Ramonika spune:
mai bine deschide tu unul vesel.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Ica 1975 spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Adica tu vrei un subiect vesel, funny, ne-serios care sa nu aiba legatura cu emigrarea, doctorii din romania, alaptatul, homeopatia, america, tiganii si tragedii?Crezi ca rezista mai mult de 20 de minute pe prima pagina?
Din pacate astea au priza, ca ne putem contrazice la inceput si apoi cu timpul subiectul degenereaza si vezi cateva tabere - ba eu, ba eu am dreptate si dai cu noroi ...
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Darria spune:
quote:
citat din mesajul lui DidiAlex
La un examen se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios:
- Cum a fost? il intreab#259; ceilalti.
- E… ca intre profesori…
- Adica…?
- Ei intrebau, eu raspundeam, ne completam…
Intra al doilea si la iesire aceeasi intrebare:
- Cum a fost?
- Ca de la profesori la elev… ei intrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei…
Intra al treilea… si la iesire:
- Cum a fost?
- E… cum sa fie… ca intre popi…
- Cum asa?
- Pai ei intrebau, eu imi faceam cruce, eu raspundeam, isi faceau ei cruce…
--------------------------------------------
LiaMaria spune:
Haideti sa ne destindem putin ascultimd aceste sfaturi "din batrini"
O dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana.
Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara.
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...
Judecata buna vine in urma experientelor rele, iar acestea vin in urma judecatii rele. (Biblia zice sa nu judeci...)
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala, atunci cand o repeti.
Este mai usor sa obtii iertarea, decat permisiunea.
Constiinta este aceea care sufera, atunci cand restul partilor fiintei tale se simt atat de bine.
Greutatea normala: nu trebuie sa cantaresti mai mult decat frigiderul tau.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai mai incercat pana atunci.
Nu testa niciodata adancimea apei, cu ambele picioare.
Dragostea "eterna" dureaza 3 ani.
Nu te baga in lumea drogurilor; suntem si asa destul de multi acolo
A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca, atunci cand o sa creasca, sa isi dezvolte ambele calitati.
Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.
Pestele care lupta impotriva curentului.. . moare electrocutat.
Nu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
Nu sunt complet inutil! Cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
A gresi este omeneste. A da vina pe altul este si mai omeneste.
Cel mai important nu este "sa stii"! Mai important este sa ai telefonul celui care stie.
Eu nu sufar de nebunie! Ma bucur de ea in fiecare minut.
Este bine sa lasi bautura. Mai rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta.
Inteligenta ma urmareste, dar eu sunt mai rapid.
Fugi de tentatii, dar incet, ca sa te poata ajunge.
Exista o lume mai buna, dar este foarte scumpa.
A studia insteamna a te indoiesti de inteligenta colegului de birou.
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni, dar de ce sa risti?
Alcoolul omoara incet-incet. Nu conteaza. Ce, te grabesti?
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: "trage" si "impinge".
De ce sa bei si sa conduci, cand poti sa fumezi si si zbori?
Nu bea la volan! Te lovesti de ceva si se varsa bautura.
Se spune ca inotul face bine la silueta... Spun cei care n-au vazut inca balena.
Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.
Sa cuceresti o femeie si sa nu povestesti la prieteni, e ca si cum ai trece Pacificul inot in secret.
Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel, sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred ca-i Costel.
M-am sculat cu stangul. Mi-am imbracat camasa, s-a rupt nasturele, am luat servieta, i s-a rupt toarta, deja mi-e frica sa ma duc la buda...
Prieteni sunt acele persoane care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.
Nu-ti cumpara nimic ce are coada sau toarta. Va trebuie sa lucrezi cu ele.
In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acum, chiar ca-s terminat!".
Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!
Daca esti in stare sa zimbesti cand ceva merge rau, este pentru ai gasit un tampit pe care sa arunci vina.
Ca sa-ti realizezi obiectivele, trebuie sa fii un visator... Asa ca nu mai pierde vremea, lasa totul balta si du-te sa te culci!
Daca inca n-ai gasit persoana ideala, distreaza-te cu cea care o ai la indemana!.
Nevasta e persoana ce-i mereu langa noi sa ne ajute in rezolvarea marilor probleme, pe care nu le-am fi avut, daca n-ar fi fost langa noi.
Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca ai doar coarne, nu si aripi!
Femeile sunt ca traducerile: cele mai bune nu-s fidele, si cele fidele nu-s bune.
Daca intr-o zi simti un gol mare in stomac... mananca, caci sigur ti-e foame!
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4
Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962
vikinga spune:
quote:Discutiile generale de pe DC arata de ceva timp exact ca stirile de la ora 5. Dar in fine, astea prind cel mai bine la romani, astea se vind, aduc birfe, bani si ochi beliti.Eu mai intru si pe forumuri nemtesti ce au ca teme copii/ parinti si nu zboara mortii de toti peretii virtuali p'acolo.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
citat din mesajul lui Tzuni
Nu vi se pare ca suntem cam tristi? Ma uit la "Discutii generale" si numai subiecte triste vad! Haideti sa gasim si o tema vesela de discutat.... E vara, e soare...hai sa gasim motive de ras!PS. Ma gandesc si eu la un subiect tonic!Tzuni mic si drag si scump si pisicos
nelia spune:
Gataaa, stiu, hai sa discutam despre extraterestri! Am putea deschide un subiect in care sa spunem fiecare ce credem, ce am citit, ce carti, ce articole, ce studii... S-a mai discutat?
Mie mi-a venit ideea cind am citit articolele (cam mult spus) asta si www.hotnews.ro/stiri-international-3692591-astronaut-din-misiunea-apollo-14-extraterestrii-exista-contactat-dar-nasa-tine-secret.htm" target="_blank">asta. Dar apoi mi-am dat seama ca in ultimul timp tot dau peste articole despre ei cam peste tot unde intru, indiferent ca sint in romana, engleza sau franceza. Ce ziceti?
Eu sint un simplu cititor, nu am nici un fel de cultura in domeniu, dar poate gasim printre noi persoane mult mai bine informate, care ne-ar putea da detalii picante despre ei... Sau o fi si asta subiect controversat pe DC si eu nu stiu.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
gabriella1 spune:
quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Nu vi se pare ca suntem cam tristi? Ma uit la "Discutii generale" si numai subiecte triste vad! Haideti sa gasim si o tema vesela de discutat.... E vara, e soare...hai sa gasim motive de ras!
PS. Ma gandesc si eu la un subiect tonic!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
DESPRE SOACRE.....
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.