Prea multe subiecte triste pe DC....
Nu vi se pare ca suntem cam tristi? Ma uit la "Discutii generale" si numai subiecte triste vad! Haideti sa gasim si o tema vesela de discutat.... E vara, e soare...hai sa gasim motive de ras!
PS. Ma gandesc si eu la un subiect tonic!
Ar fi bine sa incepi prin a schimba titlul, mi se pare sinistru...e ca si cum ai anunta ca a murit cineva!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
monica70 spune:
Si eu m-am speriat,exact la asta m-am gandit ca a murit cineva
... Asa e mult mai bine! Si ... ai dreptate !
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Andrada spune:
Adica tu vrei un subiect vesel, funny, ne-serios care sa nu aiba legatura cu emigrarea, doctorii din romania, alaptatul, homeopatia, america, tiganii si tragedii?
Crezi ca rezista mai mult de 20 de minute pe prima pagina?
buli spune:
hihihi - eu m-am prins - pb fiindca m-am obisnuit cu "analizele" lui tzuni
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Tzuni spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Adica tu vrei un subiect vesel, funny, ne-serios care sa nu aiba legatura cu emigrarea, doctorii din romania, alaptatul, homeopatia, america, tiganii si tragedii?
Crezi ca rezista mai mult de 20 de minute pe prima pagina?
Pai clar trebuie un subiect strong si tre' sa-l sustinem...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
monica70 spune:
Unul in care sa declare fiecare de cate ori s-a suparat/certat pe/cu careva de pe DC, cu cine,la ce subiecte , care au fost motivele,cand sau cum i-a trecut (daca i-a trecut ),de cate ori si-a sters contul si a revenit pe DC iar,de la ce subiecte a migrat si la care etc. Nu e prea de ras ,dar in final ar fi amuzant.Ar iesi un mare circ cred,replici la replici etc.
O idee tampita,stiu,dar la ora asta neuronii mi-s deja in vacanta
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Andrada spune:
Si tu crezi ca putem sa ne tupilam sa nu degenereze in discutii morale, despre credinta, politica, scoala...etc?
Ma gindesc ca daca vorbim de sex putem atinge toate cele de mai sus.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Happy_in_TO spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Ma gindesc ca daca vorbim de sex putem atinge toate cele de mai sus.
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Atunci confirmam ca decesul cuiva creeaza pofta de viata in cei ramasi. Cica la parastase lumea ar fi cel mei horny si mai cu pofta de mincare...
DidiAlex spune:
La un examen se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios:
- Cum a fost? il intreab#259; ceilalti.
- E… ca intre profesori…
- Adica…?
- Ei intrebau, eu raspundeam, ne completam…
Intra al doilea si la iesire aceeasi intrebare:
- Cum a fost?
- Ca de la profesori la elev… ei intrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei…
Intra al treilea… si la iesire:
- Cum a fost?
- E… cum sa fie… ca intre popi…
- Cum asa?
- Pai ei intrebau, eu imi faceam cruce, eu raspundeam, isi faceau ei cruce…
--------------------------------------------
Alo? Nu va suparati, zero sapte patru patru trei unu unu cinci doi opt?
- Da da da nu da nu nu da da nu.
Alina
nelia spune:
Andrada, ai uitat nasterea naturala vs. cezariana...
Sa stiti ca intr-o seara m-am gindit si eu la discutii generale, ca nu am deschis nicioadata un subiect nou aici, de fapt nici nu cred ca am deschis vreodata... si chiar m-am strofocat un pic sa gasesc un subiect nou, amuzant, la care sa participe multa lume, despre ceva care nu s-a mai discutat... dar din pacate nu am gasit. Mai caut... Auziti, dar despre barbati se discuta undeva, soti, amanti, prieteni, dar asa, ca intre femei, pardon mamici...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU