Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

quote:
citat din mesajul lui nushulica

[quote]citat din mesajul lui miki68

Alea "intre-degete". Eu port 38,5-39. si cred ca mi-ar fi bune. Cu plata rezolvam loco, da?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

perfect!!!daca ziceai din prima nici nu mai trimiteam la posta

cu plata rezolvam noi miki sa ma vad eu nascuta" ca nu prea ies din casa, ma sufoc intr-una , maine am eco si mi-e groaza cand stiu ca ies dar asta e

dari fa-le pachet via iasi miki o sa-ti dea adresa ei

ok, fetele, s-a facut! miki, trimite-mi adresa ta si maine sunt cu ele la posta! te-ai facut cu niste sandalutze suuuper

aaa, trimite-mi eventual pe mail: cristy81@gmail.com ca pana ma dumiresc eu ce-are PM...trece baba cu colacii...

P.S. Nushu, no way n-as fi acceptat sa nu ti le returnez!!! Ti le trimteam cu recomandare si ti le aducea postasul acasa... cum adica??? Dar, ca intotdeauna esti o dulcica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Am primit azi si comanda din 03.07.
Majoritatea produselor au fost din acelea cu 1 euro,nu prea le mai gasesc.
Am avut primul pulover de sus,pe rosu,foarte fin si frumos
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-pull-sweat.aspx?categoryid=23110571&pagenumber=1&ps=asc
Prima vesta de sus,frumoasa,o mai aveam si pe verde:
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-t-shirt-debardeur.aspx?categoryid=32407794&pagenumber=1&ps=asc
Geanta Soft Grey,foarte frumoasa dar e de fapt verde cu manerele bej,a fost doar 4 euro:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-grand-format-soft-grey.aspx?productid=324101422&documentid=321408&categoryid=32816209&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Am mai avut o pereche de pantaloni de trening roz,tot cu 1 euro si un pulover gros cu guler pe-o parte ,ok ambele.
Cadou a fost geanta alba care-mi place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

quote:
citat din mesajul lui Inex

Geanta Soft Grey,foarte frumoasa dar e de fapt verde cu manerele bej,a fost doar 4 euro:

Inex, verde?? Cat de verde? O astept si eu si credeam ca e albastru inchis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

quote:
citat din mesajul lui Inex

Inex, verde?? Cat de verde? O astept si eu si credeam ca e albastru inchis...

E un verde -albastrui dar mai mult verde decat albastru,canard parca-i zice in lista de culori.Oricum nu e o culoare urata.
Edit:M-am uitat acum in lista de culori si parca ar fi "vert pin",poate o idee mai deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-soutiens-gorge-sans-armatures.aspx?productid=324105055&documentid=321408&categoryid=23110917

cine vinde sutienele astea marimea 90b? am citit din urma si nu mai tin minte, le vreau eu.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

[quote]citat din mesajul lui arcadia

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-soutiens-gorge-sans-armatures.aspx?productid=324105055&documentid=321408&categoryid=23110917

cine vinde sutienele astea marimea 90b? am citit din urma si nu mai tin minte, le vreau eu

eu le am si nu imi vin,alb si peau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata fetelor!
Mey ce vreme nashparlie e la Iasi! Ploua de rupe pamantul!
Dari, ti-am trimis e-mail cu adresa mea.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si la mine la fel
am un chef de munca de numa'

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dari, am primit mail-ul tau, notat adresa, azi nu stiu daca apuc, dar maine iti pun la posta balerinii albi, ok? banii ii pui tu dup-aia pe card, am incredere iti dau nr de cont pe mail mai incolo. acuma nu stiu de unde sa-l iau ca sunt adormita...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

eu savurez cafeaua,dupa aia dispar la banca ,tuna fulgera tre` sa ajung...
deci asa ramane site-ul pana se termina reducerile?? nu-mi surade ideea...parca as trece si pe la posta sa vad de am primit pachetoiul din 3,dar mi-e lehamite de acreala frustratelor de la ghiseu,sincer
miki ai imbolnavit-o pe mama cu bluza aia mov din pure soie ,nu stiam ca i-ai prezentat colectia..au bagat-o dupa ce dadusem eu comanda,si ma gandeam ca a doua zi intru iar la cotrobait,dar nu a mai fost sa fie...

Mergi la inceput