Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)
Raspunsuri - Pagina 7
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajrquote:
citat din mesajul lui claujro
Am aviz pt 3 colete!
in afara de 1, din ce data mai asteptai???
Mama de Anca-Simona
Eheee, cred ca-i in drum spre posta deja
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ella_74 spune:
hello,
a luat cineva astia, stiu sigur si a postat si o parere dar nu-mi mai aduc aminte daca de bine sau de rau; cum sunt?
la marime se potrivesc oare?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324135330&documentid=299108&categoryid=22907132&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
, mamica de David (24.04.2007)
lizzy spune:
quote:
Jasmine, nici nu stiam ca fumezi.
Care mai fumati?!
je
si as vrea sa nu... dar...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
stiu ca inca nu e sezonul dar cum vi se par astea? oare merita banii?
http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-sangles.aspx?productid=324141429&documentid=346108&categoryid=32411212&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
claujro spune:
nu sunt la posta ca vin la sot la birou, mi le aduce el cand binevoieste la noapte sa vina acasa... da poate vine mai devreme ca are de calcat in seara asta
Edit: astept 3 colete din 1 , unul din 2...
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui dianarus78
stiu ca inca nu e sezonul dar cum vi se par astea? oare merita banii?
http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-sangles.aspx?productid=324141429&documentid=346108&categoryid=32411212&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Sunt plastic, eu nu le-as lua.
miki68 spune:
quote:
da poate vine mai devreme ca are de calcat in seara asta
cristina d.
lizzy spune:
iar fac astia marketing pe mine iaca mesaj pe mail:
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".
l-am testat, conditie min 43 euro comanda, Votre cadeau : TASSE ET SOUS TASSE
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
da poate vine mai devreme ca are de calcat in seara asta
cristina d.
Nu rade ca eu i-am calcat o singura data de cand suntem impreuna. Si dupa ce m-am straduit cum am putut mai bine, cand a luat tricoul din dulap si l-a mai calcat el o data. A fost prima si ultima data. Nu-ti place, calca-ti singur! Si m-am tinut de cuvant!
miki68 spune:
Ei, incearca si ei marea cu dejtu' Daca le merge, bine, daca nu... tot bine
cristina d.