Mamici martie-aprilie 2004

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

haideti fetelor, chiar asa nu mai sunteti azi nici una????? nu7 dati nici un semn?? Kiara, Cata, nu v-am auzit deloc!Sunt sola!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

'Neata fetelor,
Ce mai faceti, cum o mai duceti?
Chiar daca sunt ceva mai puturoasa la scris, sa stiti ca va urmaresc foarte atent.........
Despre mine ce sa va povestesc.......incepand cu saptamana a saptea am niste greturi absolut infioratoare care s-au accentuat din saptamana a noua, am slabit vreo 4 kg pt ca nu pot sa mananc aproape nimic, in fiecare noapte am cosmaruri.......in rest viata e frumoasa si totul este perfect!
Singurul lucru care ma mentine pe linia de plutire este fiinta care creste in burtica mea si pe care o iubesc din tot sufletul!
Deja imi vad bebelusul mergand ca o broscuta pe jos si tragand catelul de urechi sau de codita(am o fetita de Rottweiler).
Va pup pe toate si va doresc din suflet multa, multa sanatate!

Cosmy(10 saptamani)

Mergi la inceput

'Neata -'neata. Am facut si eu ochi..Cosmy eu azi am intrat in a 7 -a saptamana si simt in continuare aceeasi chestie ca si zilele trecute si anume ca trebuie sa mananc f. bine, mancare, consistent, nu iaurturi, fructe... mancare, nene!! Iaurturile si fructele, pe langa. Daca mi se goleste stomacul ma ia cu lesin si incep sa tremur si simt nevoia sa ma asez. Cum am mancat k-lumea, totul e ok. Nu am pofte, nu vreau nimic in mod deosebit ci doar sa fie consistent si des. Din pacate nu pot sa beau lapte, nu imi place si nici inainte nu imi placea, doar branza si iaurt consum ca si lactate. Ce supliment de calciu sa iau , oare?? stie careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

salve. eu am intrebat la medicul de familie daca sa iau supliment de minerale si vitamine, dar nu mi-a dat. o sa mai intreb odata cand vin rezultatele de la analize. daca vrei sa iei supliment cred ca cel mai bun este un prenatal, care are tot ce trebuie in dozele necesare. dar mai bine vorbesti cu un dr.

Mergi la inceput

bine ai sosit si tu , Malina! Eu nu mai am rabdare pana ajung la doctor saptamana viitoare...Tu cum stai cu mancarea, poti mnaca inca orice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Salut,
Va urmaresc de mult dar n-am apucat sa scriu.Noi avem 12 saptamini si ne simtim foarte bine.Starea de greata a disparut dar am rams cu mincatul si cu somnul.
Oare e vreun semn ca nu mai mi-e greata...stiti voi teama aceea din suflet...ca totul sa fie bine
Pupici pe burtici

Mergi la inceput

bine ei sosit in randul nostru, amelie! Cred ca trebuie sa astepti pana intra pe net celelelate mamici cu experienta, desi cum toata lumea spune, sarcina difera de la femeie la femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

sarutari pt. viitorele mamici!
cum sunteti azi?
diana76, am citit ca urmeaza sa mergi la medic. vreau sa-ti spun ca bine-ar fi sa mergi cu sotul tau sau o prietena buna. de ce?
si eu am facut prima ecografie si nu am reusit sa-mi vad bb-lul in direct, cum se misca, pt ca eram asezata pe spate, iar ecranul ecografului era paralel cu capul meu; din acest motiv nu am reusit sa vad pe viu ce se intampla in interiorul meu. dupa ce m-am ridicat de pe pat am vazut doar imaginea statica (poza) cu
asa, cei care te vor insoti iti vor putea povesti exact ce au vazut.

simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

am dureri de cap intense, mai ales inainte de . ieri am fost la medicul de familie si mi-a spus ca nu e normal sa ma doara capul. stie cineva ceva despre acest lucru??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

machetutza, e relativ normal sa te doara capul. explicatia ar fi ceva legat de tensiune si ca se schimba nu stiu ce in organism pentru a se adapta la sarcina.
acum, daca durerile sunt intense, e bine sa-ti verifici tensiunea sau sa te vada un medic, poate e ceva neinregula.
Si pe mine ma doare capul (eu care nu stiam ce este asta), dar pe langa starea de greata asta este floare la ureche.

Mergi la inceput