Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu e nici o afacere la prix ronds.Eram precisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sunt foarte multe de copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vreau sa va intreb daca ati luat careva pt soti tricouri/plovere de la adolescenti? al meu are marimea L (96/103) la barbati si are 1.80m...oare marimea de la adolescenti de 180 i-ar fi buna??? ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

al meu are numai 1.76m ,tot L poarta.am luat un hanorac 180 de la baieti,era putin lung(pt 1.80m numai bun zic eu) dar il jena putin la umeri,era un pic mai ingust decat ar trebui.plus ca l-am spalat si a intrat la apa l-am trecut pe numele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Al meu sot are 1.83 si am luat tricouri normale, deci nu de la copii si ii sunt scurte, acum caut sa iau numai ce are lungimea mai mare de 70 cm. Am luat in schimb de la copii o pereche de pantaloni si nu i-au venit nici aia

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

A, am patit si faza cu intratul la apa la cateva....de atunci citesc fiecare eticheta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

asa e, lucrurile de la adolescenti nu vin sotilor nostru fiindca sunt, ma refer la tricouri, camasi, bluze, hanorace, foarte inguste.
Nici sotul meu nu e inalt, (1.76) dar tot ce-am luat de la ADO au fost prea stramte; le-am dat toate lu frate-miu care e genul skiny, adica chiar are alura de ADO.

altceva: ce faceti cu produsele din cos cu "X" ?
banuiesc ca tre' sterse ca sa putem valida.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Eu am sters tot ce am avut cu X.Initial imi apareau ca nu mai sunt disponibile dar acum vad ca le-au scumpit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

au imnebunit!sunt mai scumpe dupa"miercurea reducerilor"!mai bine le validam ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si eu le-am sters.....si am regasit cateva din ele dar mai scumpe.

deci sa nu-i comand tricouri de la ado la sot....mno....si asa faine sunt...la barbati sunt prea putine haine si nu am din ce alege...damn....

Mergi la inceput