Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 5
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui Alinache
dupa cum am inteles eu 61425 merge daca se foloseste relais colis pt.livrare... care relais colis nu exista pe la noi...
Alina & Serena (18.10.2006)
Corect! Asta era explicatia!
rall spune:
quote:
citat din mesajul lui cristicross
desi produsele imi apareau cu preturile vechi (mai mici), cand au facut totalul au calculat cu preturile noi (mai mari), a.i. mi-au luat cu 11 eur mai mult.
Astept sa vina comanda si fac reclamatie,(nu fac mai devreme pt ca am folosit codul ala 45381 care da fdp 0).
cris
Banuiesc ca ai putut vedea totalul inainte de a da comanda. Deci, totusi, a fost alegerea ta... nu cred ca te vor despagubi in vreun fel.
Inex spune:
"Paletotul" gri este acum disponibil.
42/44 : 21083
46/48 : 21091
50/52 : 21105
54/56 : 21113
si poza:http://www.casimages.com/img.php?i=0806280552593854451.jpg
claujro spune:
Cadoul trenchul negru pare ok la prima vedere, aseara cand am vrut sa-l probez i-a cazut un nasture... si am mai dai si 6 euro pe el...
arleena spune:
mi-a sosit pachetul din 1
dar sunt dezolata(sa fiu in rand cu lumea) ca jumate din ce aveam in cos nu mai e pe site,azi dimineata imi apareau articolele numai cu modifier, nici macar X-ul nu mai era ....iar tre sa sap pe site si din pacate pana acum nu am gasit nimic interesant
am primit de la ei un cod de reducere de 18 euro din 60 dar la cumparaturi din noutati....
ANKA-iasi spune:
v-am zis ca mai primisem un mail de la ei cu titlul "votre colis gratui a Iasi" si cand l-am deschis era "votre colis gratuit en 24 h "in toata Franta si ma gandeam ca au facut ei o greseala..dar a functionat si inca pe 2 conturi...acum nu mai conteaza,oricum nu pregatesc nici o comanda ca sa disper ca nu il pot folosi...
colete de pe 1 deja??? pronosticul meu era vineri....da aici la ...cred ca le primim sapt viitoare
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Nici un colet din 1 la Bucuresti?!
inca nu
eu am avut 2 comenzi in 30 si a venit doar una marti;de atunci...pauza.
maria_alexia spune:
www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=48583631&opeco=enfant:zsa:soldes:prix_ronds" target="_blank">Prix ronds