Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

MAdic si mie mi s-a dublat o comanda, cu lucruri de 20 si 30 euro, dar le-am acceptat pe amimdoua si le-am vindut... dar daca sint mai ieftine si mai repede trec. Recuperezi mai repede banii asa, decit sa astepti dupa ei din Franta.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

sunt plina de spumeeee, m-a pus.......sa instalez exploraru 7 acu`cateva zile, nenee, nu ma lasa sa fac nimika, sa deschid poze, si altele.....asa ca ella nu reusesc sa-l vad pe david
Bebitza Alex nu merge de-a buselea ca e ...grasa ca tac`su si puturoasa in consecintza si sta placinta pe burta. Cu adormitu e nasol nene, la varsta asta v-a terminat.Cat despre burtoiul meu, nici nu cred ca-ti poti inchipui cata eram, m-am dus la 38 sapt sa imi provoc nasterea caci nu mai puteam, nu am dormit neam din luna a 5-a, basca cu cel mare mai mult la urgente noaptea cu burta la purtator si col deschis de 2 luni!!!!!!Fuse si se duse.......Tu, nr.2????Scuzati fetelor discutia ...particulara.

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Felicia eu l-am comandat, il am in comanda din 28 care inca nu a aparut, o astept azi maine si iti dau de veste.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

alinam, suntem din acelasi oras - si eu astept un colet din 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Multumesc de sugestiile referitoare la comanda mea dublata, asa ma gandeam si eu, sa iau ambele colete si, in cel mai rau caz, sa trimit unul inapoi cu confirmare de primire.

M-am mai uitat acum prin ce-am comandat si am multe pt fie-mea (5-6 ani) si pentru mine, ceea ce e mai naspa, ca eu port 34 si nu prea am cui le da. Al meu sot are, as usual, cele mai scumpe [si mai putine :)] articole, dar sper sa le "marite" repede. Daca erau mai mari, nu-mi faceam probleme, el mereu a gasit sa dea ce si-a comandat prea mare, chiar daca nu erau prea ieftine. Dar astea de-acum mi-e teama ca sunt chiar marimea lui (si el spre marimea minima).

Acu', ce-o fi o fi, daca o sa vedeti multe articole la mica publicitate, ale mele sunt :).

Edit : nu's ce are site-ul, de cate ori incerc sa pun un emoticon imi sterge jumatate de mesaj. La voi tot asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Feli,
eu nu-ti recomand termometru de ureche, s-ar putea sa nu aiba rabdare sa stea; cel de tampla e cel mai simplu de folosit; noi am luat din farmacie dar a fost vreo 1.5 mil.

Gama,
bebe 2 nici gand; raman cu David; eu am sora geamana , tata a avut frate geaman ,bine ca n-am facut si eu gemeni ca acum redouteam de la nr.9.
Ma rog de cand am nascut sa treaca timpul ca sa fie altfel; vreau si eu sa dorm o noapte cap coada; n-am mai dormit asa de cand am nascut.
Asta e jumatatea goala a paharului; exista si una plina si nu vreau sa crezi ca n-o vad si nu ma bucur de ea in fiecare zi.
Nushu, tu sa nu citesti ce-am scris, bine

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eh, nu o sa le dai asa de greu, eu aici iau bluzele 38 si la ei mi se potrivesc 34-36... la pantaloni un numar mai mare

Astept si eu comanda din 1, am costumul de baie acolo, deja nu mai am rabdare

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ella ce marca ai luat? si l-ai verificat cu alt termometru, sunt diferente mari?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
citat din mesajul lui felicia74

ella ce marca ai luat? si l-ai verificat cu alt termometru, sunt diferente mari?

Feli, noi il avem pe www.introlife.ro/Temometre-infrarosu/0/1/" target="_blank"> asta si eu sunt tare multumita ca am scapat de chin cu masurarea temperaturii. Se masoara temperatura in cateva secunde si la ce imi arata acolo eu mai adaug 5-6 unitati pentru a afla temperatura luata rectal (am verificat cu un term clasi). Eu pe asta il recomand. Eu l-am luat de la un Kidex, dar se poate lua direct de la ei (vezi ca sunt sediile lor afisate).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
citat din mesajul lui felicia74

Feli, sotul l-a cumparat nici nu stiu din ce farmacie , insa am cautat pe google, ca nu stiam ce marca e, ci doar stiam cum arata.
E asta:
http://www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=3&ProductId=4135&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=204

1 secunda iti ia ca sa vezi temperatura;

David a facut febra peste 39 cand avea 9 luni si abia atunci am cumparat din asta cu infrarosii fiindca nu statea sa-i luam temperatura cu ala digital iar suzeta cu termometru o scuipa.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput