Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Jas, deci zici ca baretele posetei sunt scurte...Eh, atunci am s-o port pe mana asa, ca o pitzipoanca afectata. Merge sau am sa par ca am iesit cu valiza la plimbare?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am vb mai devreme cu prietena mea, care deja a primit poseta alba si a zis ca nu e urata dar ca e musama si ca ea nu ar putea sa poarte asa ceva, ca se vede ca nu e ...piele. M-a speriat ca e de nepurtat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

multmesc jasminei ptr.parerea vis-a-vis de genata alba, chiar aveam un regret ca nu am luat-o si tot ma batea gandul, dar nici eu nu suport gentile de mana.

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Eh, atunci am s-o port pe mana asa, ca o pitzipoanca afectata.

super!

Eu stau cuminte ca astept comenzi de pe 7 si 14 iulie, ehei, vin ele pana la anul
Si n-as mai vrea sa dau alta, ca plecam in conced

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gama,

cum sa nu te tiu minte? pai aveai un burtoi de credeam ca nasti in august nu in noiembrie; nici nu pot sa-mi inchipui cum ai dus-o la termen.
Ce face bebita Alex? e cuminte? cred ca deja misuna in 4 labute...
Al meu inca nu doarme noaptea, acum ii ies premolarii si ne chinuim inca cu adormitul in brate; a capatat acest narav prost de cand avea colici si n-a mai fost chip sa-l reeducam.
uite si o poza cu David:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5218289739115475826

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui ella_74

Gama,

cum sa nu te tiu minte? pai aveai un burtoi de credeam ca nasti in august nu in noiembrie; nici nu pot sa-mi inchipui cum ai dus-o la termen.
Ce face bebita Alex? e cuminte? cred ca deja misuna in 4 labute...
Al meu inca nu doarme noaptea, acum ii ies premolarii si ne chinuim inca cu adormitul in brate; a capatat acest narav prost de cand avea colici si n-a mai fost chip sa-l reeducam.
uite si o poza cu David:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5218289739115475826

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Ha, te-am prins ! I-a mai treci pe la capsunei si mai povesteste-ne de Bobita! Cum stati cu socializarea?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

An@,

Ha, m-ai prins; ia sa mai trec si pe la capsuni...soon.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

CINE A CUMPARAT TERMOMETRU DE TAMPLA/URECHE DE LA LR? E bun de ceva? L-ati comparat cu unul normal, da erori mari?

ca sunt in mare belea, socrii mei refuza sa-i ia Ilincai temperatura in fundulet "ca a zis ca nu vrea" de fapt le e teama, asa ca azi am gasit-o cu temperatura, ei nici nu-si dadeau seama (ieri i-am facut vaccinul si le-am zis sa-i ia temperatura, dar ei imi ziceau ca n-are ca i-au pu mana pe frunte). Poate cu unul de tampla isi dau seama ce se intampla cu copilul asta, altfel ce ma fac?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Gresesc sau ar fi trebuit sa fie o alta runda de reduceri?
M-am trezit cu gandul ca n-o sa am timp sa validez niste cosuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
citat din mesajul lui danadc

Gresesc sau ar fi trebuit sa fie o alta runda de reduceri?
M-am trezit cu gandul ca n-o sa am timp sa validez niste cosuri...

se pare ca poti sa te culci la loc

da' de fapt de unde avem noi ideea asta,ca miercurea e musai sa apara noi reduceri?E cumva un reflex Pavlov?

Mergi la inceput