Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 13
miki68 spune:
Jas, deci zici ca baretele posetei sunt scurte...Eh, atunci am s-o port pe mana asa, ca o pitzipoanca afectata. Merge sau am sa par ca am iesit cu valiza la plimbare?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Am vb mai devreme cu prietena mea, care deja a primit poseta alba si a zis ca nu e urata dar ca e musama si ca ea nu ar putea sa poarte asa ceva, ca se vede ca nu e ...piele. M-a speriat ca e de nepurtat
gama spune:
multmesc jasminei ptr.parerea vis-a-vis de genata alba, chiar aveam un regret ca nu am luat-o si tot ma batea gandul, dar nici eu nu suport gentile de mana.
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
felicia74 spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Eh, atunci am s-o port pe mana asa, ca o pitzipoanca afectata.
super!
Eu stau cuminte ca astept comenzi de pe 7 si 14 iulie, ehei, vin ele pana la anul
Si n-as mai vrea sa dau alta, ca plecam in conced
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
Gama,
cum sa nu te tiu minte? pai aveai un burtoi de credeam ca nasti in august nu in noiembrie; nici nu pot sa-mi inchipui cum ai dus-o la termen.
Ce face bebita Alex? e cuminte? cred ca deja misuna in 4 labute...
Al meu inca nu doarme noaptea, acum ii ies premolarii si ne chinuim inca cu adormitul in brate; a capatat acest narav prost de cand avea colici si n-a mai fost chip sa-l reeducam.
uite si o poza cu David:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5218289739115475826
, mamica de David (24.04.2007)
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui ella_74
Gama,
cum sa nu te tiu minte? pai aveai un burtoi de credeam ca nasti in august nu in noiembrie; nici nu pot sa-mi inchipui cum ai dus-o la termen.
Ce face bebita Alex? e cuminte? cred ca deja misuna in 4 labute...
Al meu inca nu doarme noaptea, acum ii ies premolarii si ne chinuim inca cu adormitul in brate; a capatat acest narav prost de cand avea colici si n-a mai fost chip sa-l reeducam.
uite si o poza cu David:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5218289739115475826
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Ha, te-am prins ! I-a mai treci pe la capsunei si mai povesteste-ne de Bobita! Cum stati cu socializarea?
mami de Ana (22 mai 2007)
ella_74 spune:
An@,
Ha, m-ai prins; ia sa mai trec si pe la capsuni...soon.
, mamica de David (24.04.2007)
felicia74 spune:
CINE A CUMPARAT TERMOMETRU DE TAMPLA/URECHE DE LA LR? E bun de ceva? L-ati comparat cu unul normal, da erori mari?
ca sunt in mare belea, socrii mei refuza sa-i ia Ilincai temperatura in fundulet "ca a zis ca nu vrea" de fapt le e teama, asa ca azi am gasit-o cu temperatura, ei nici nu-si dadeau seama (ieri i-am facut vaccinul si le-am zis sa-i ia temperatura, dar ei imi ziceau ca n-are ca i-au pu mana pe frunte). Poate cu unul de tampla isi dau seama ce se intampla cu copilul asta, altfel ce ma fac?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
danadc spune:
Gresesc sau ar fi trebuit sa fie o alta runda de reduceri?
M-am trezit cu gandul ca n-o sa am timp sa validez niste cosuri...
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui danadc
Gresesc sau ar fi trebuit sa fie o alta runda de reduceri?
M-am trezit cu gandul ca n-o sa am timp sa validez niste cosuri...
se pare ca poti sa te culci la loc
da' de fapt de unde avem noi ideea asta,ca miercurea e musai sa apara noi reduceri?E cumva un reflex Pavlov?