Nasici de 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
Bravooo Giova,sa va fie de bine si asteptam poze cu Marco si cu voi binmeinteles
.
Carmen nu am apucat sa-ti multumesc pt complimente ma simt flatata,pana la urma s-a convins sotul ca am 3 copii,si spunei ca-s si maritata de 15 ani![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi! 
Asteptam poze de la proaspetele nasici...
Finii (de anul asta) ne-au dat vestea ca or sa aiba un bb la anu
... deci botez vara urmatoare 
Abia astept.
Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Andra nu, n-a priceput, inca ii da cu virgula...artistii astia!![]()
Eliana felicitari pt nepotel/finut. Sa stea cumintel acolo sa se faca mare
si sa vina cand trebuie!
Giova spune:
poze de la nunta:http://entertainment.webshots.com/album/566599327gqyNYx
Proaspetelor nasici sa le traiasca finii!!!!
Elyanne felicitari pt. fericita veste!!! la anul te pregatesti de botez
!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralualexandrei spune:
Elyana felicitari pt viitorul fin!
Giova ati fost superbi si voi si finii dar mai ales Marco!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Din pacate a pierdut sarcina sau e vorba de o extrauterina
... inca nu se vede nimic la eco. In functie de ce ii iese la analize sau cum evolueaza situatia or sa-si dea seama... Eu sper sa nu mai fie, decat o extrauterina...
Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Nasica Giova ati fost superbi toti, voi,finii si mai ales nasicul cel mic si pitic cu suzi la purtator![]()
Rochia miresei era din Ro?
Eliana 

tinem pumnii sa fie mai bine data viitoare...
ralualexandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Din pacate a pierdut sarcina sau e vorba de o extrauterina ... inca nu se vede nimic la eco. In functie de ce ii iese la analize sau cum evolueaza situatia or sa-si dea seama... Eu sper sa nu mai fie, decat o extrauterina... Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |

Giova spune:
Carmen rochia miresei a fost cumparata din Sibiu, de la un designer local. a fost destul de scumpa, caci toata dantela aia a fost lucrata manual.
Elyanne imi pare asa de rau ca vi cu o asa veste
. sa dea DD sa fie bine la urmatoarea sarcina.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
arinaa spune:
buna fetelor,ma inscriu si eu in clubul nasicilor de 2008 ...marele eveniment va avea loc pe 1 noiembrie....noi abia de 2 saptamani stim ca vom cununa...deci nu tu rochie ,nu tu costum ....nimic.Ce ziceti ?ma ajutati?partea frumoasa a lucrurilor e ca finii nostri sunt niste dragalasi ....si noi o facem cu toata inima....dar acum am nevoie de incurajari
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png