Hipospadias(7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salutare, salutare.

Am revenit si noi din concediu, deja am inceput si serviciul de luni, dar plecam iar de pe 24 august la munte cateva zile apoi la o nunta in Eforie Sud, si ca sa nu facem drumul doar ptr nunta, mai stam si cateva zile acolo.

Am citit postarea lui Makaua, vazusem subiectul deschis de ea si pana sa-i raspund eu sa scrie aici am vazut ca o facuse deja. Totusi am o intrebare: cat de sigura esti de reusita din prima a operatiei? Iti garanteaza ca nu va mai fi nevoie de alta? Din ce stiu eu, poate ca nu-i asa, dar totusi cred ca depinde si de pacient, nu doar de dr. Doamne fereste, in caz ca trebuie alta, dai iar suma aceea de bani? Acum veti spune ca ptr copil te faci luntre si punte, asa este, dar totusi ....Nu dati cu rosii, am pus o intrebare doar, daca vrei sa-mi raspunzi bine, daca nu....nu raspunde, e ok.

Emilia, unde plecati, la mare sau la munte? Iti doresc vacanta placuta oriunde te vei duce, si timp frumos.

E cineva pe litoral in perioada 29 august-1 septembrie?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Yonacr, sa sun pt programare la operatie??? Asa se face acum? Eu as vrea sa ne vada intai si sa ne spuna el cand sa venim. Mi-ar conveni acum sa-l vada...ca in octobrie sa opereze...sigur ca as vrea sa ne intalnim...si TREBUIE sa-l operez atunci...am tot amanat 1 an, gata!

Noi gata cu marea.....tot tacamul: apa, soare, aglomeratie, mizerie, febra, voma, kk moale...ufffff

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna tuturor.Ieri ne-am intors si noi de la mare.Am terminat cu vacanta de vara pe anul acesta.Se apropie ziua operatiei,iar emotiile cresc de la o zi la alta.La inceputul lui septembrie ma duc sa-l caut la spital pe dl.dr.,ca sa ne programeze ptr.operatie.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anditati spune:

Va salut! Sunt taticul unui baietel de doua luni cu hipospadias distal baza glandulara(formularea doctorului). Am cautat toate cauzele care ar fi putut duce la problema asta. Nu am fumat, nu am facut exces de alcool, nu am baut o bere in perioada aceea, nevasta-mea a intrerupt anticonceptionalele acum vreo 3-4 ani, nu tratamente, ecografii f. bune, nu probleme de sanatate in familie, nu manca aia.. nu bea aia... singura chestie ar fi poluarea.. cred. Oricum nu mai citesc site-uri americane care rastalmacesc si interpreteaza... o forma usoara de intersex, anomalie nu stiu de care..bla-bla. Pana la urma e un mic defect de formare a uretrei din primele 3 luni care clar nu pun in dubiu masculinitatea unui baietel nou nascut, mi-a explicat neonatologul.Parintii nostri inca nu stiu, e greu sa le spui asta la departare de casa, am vrea sa afle dupa operatie.Prietenilor nici macar nu le-am spus pentru ca nu ar intelege la fel ca noi situatia si in general lumea interpreteaza gresit evenimente de genul asta.
De cand s-a nascut bebitza intram pe forumul vostru si incercam sa depasim situatia, sa gandim optimist citind experientele voastre. Nevasta-mea s-a dovedit ca e mai tare oricum ca mine in sensul asta. Sunt cu lucrul in Italia si legat de medici, ptr. ca se vorbea de faptul ca sunt expeditivi la vizita, si noi am avut aceeasi experienta aici. Medicul urolog aproape ca s-a enervat la intrebarile mele normale dar inconcise despre o chestie de care nu auzisem niciodata si de care eram socat. Trebuie sa programam prima vizita la 6 luni, cu 2 luni inainte, pentru ca este coada pentru interventiile de genul asta. Cred ca sunt doctori buni, e un spital universitar mare pentru copii. In caz ca incerci sa dai bani esti dat afara pe usa si denuntat. Poate pentru ca au salarii mari. Ne gandim insa ca alternativa si sa venim acasa vazand opinia voastra pozitiva despre doctori. Ma pune pe ganduri o chestie pe care ati discutat-o si voi aici, comportamentul personalului - asistente, infirmiere chestie vazuta in tara cand m-am operat de o banala apendicita. Eterna ciocolata bagata -pe sestache- in buzunarul infirmierei ca sa-i revina surasul pe buze si sa-ti schimbe lenjeria de pat... Poate s-o fi schimbat...
E clar ca ptr. bebei faci sacrificii dar e totusi dreptul lor la sanatate garantat de stat, mai ales cand parintii platesc statului impozite cum or fi mici, mari..
In rest noi ne bucuram in fiecare zi de bebitza, e simpatic foc, a inceput sa zambeasca smechereste si vrea doar in brate. Acum l-am dus
langa mine ca sa poata dormi si mamica lui un pic.
Bebitza ii saluta pe toti ursuletii de pe forum. Doamne ajuta sa fie bine pentru toti copilasi!
Sa fie sanatosi, sa mearga totul bine si sa se intalneasca cand vor fi mari -la gagici-(scuzati daca am fost vulgar) in discoteca!
Calin - bebe, Ioana -mami si Andi- tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makaua spune:

Buna!
Roxana, nu mi s-a garantat reusita dintr-o singura operatie.Dar totusi sper sa-l poata opera acest doctor pentru ca am mai multa incredere in el fata de doctorii la care am fost pana acum.In plus baietelul meu are forma cea mai severa de hipospadias, hp perineal plus testicole necoborate si o anomalie la scrot.
Doctorul de la Zalau care aranjeaza ca Hadidi sa vina sa-l opereze ne-a spus ca ar avea nevoie de trei operatii dar s-ar putea ca acest doctor sa le faca pe toate odata.
Cat despre bani, este o suma mare pe care noi inca nu o avem dar vom face tot posibilul pentru copilul nostru, totusi este o operatie extrem de delicata.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Aly, bine ar fi daca poti sa te duci intai sa-l vada si apoi sa te programeze la operatie, ( programarile le face cam la 1-2 saptamani), dar asta inseamna sa faci de 2 ori drumul la Bucuresti. Sau suna-l pe d-nul dr sau pe dr. Andriescu si iti va spune cand sa te duci, il vede, va interneaza si la 1-2 zile il opereaza( asta e aiurea ca va trebui sa stai mai mult in spital.....dar asta este, ce sa faci?) Daca nu mai ai nr de tel, spune si ti-l dau pe pm.

Andi, citind postarea ta m-am vazut pe mine acum aproape 2 ani, cand am iesit cu Calin din maternitate. Atat doar ca eu n-am stiut nimic si cand am aflat am dat si de o proasta de asistenta pe care daca as vedea-o acum i-as da si 2 palme si care numai prostii mi-a spus. Nici neamurile n-au stiut, unii au aflat dupa operatie iar altii nu stiu nici acum. In legatura cu operatia....faceti ce credeti voi, cum simtiti voi, cred ca si pe acolo sunt doctori buni, iar sistemul e altul, care nu se compara cu ce-i aici. Sincera sa fiu...n-am avut probleme cu asistentele, branula a avut-o doar in ziua operatiei si daca a scos-o l-a trecut pe antibiotic oral.


Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am apasat aiurea si mi-a plecat mesajul fara sa termin.

Pe la inceputul lui septembrie vreau sa sun la clinica ptr programare, nu stiu ce sa fac: pe o parte m-as duce la clinica la control, iar pe alta m-as duce la spital. Ma gandesc daca la clinica are...ustensilele pe care le are la spital si daca isi poate da seama daca totul e ok sau nu si fara ele. Nu va ganditi ca ma dau in vant dupa pensa aceea.... nu, nici vorba, dar ...nu stiu ce sa fac, voi ce spuneti, Emilia, parca tu ai fost la control la clinica. Nu prea m-as duce la spital, sa stau si sa astept cu copilul care fuge unde vrea muschiul lui....
Mi-e cam frica, dar asta este, trebuie sa mergem, singura chestie de care-mi este teama este ca uretra n-are iesirea chiar in varf, e ceva mai jos,cu vreo 2-3 mm, v-am mai spus.

Makaua, am citit de dr. Hadidi pe un site, sa v-ajute Dumnezeu sa fie bine dupa prima operatie, sa nu mai fie nevoie de alta. Te rog sa ne tii si pe noi la curent , sa ne spui cum a decurs totul.



Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anditati spune:

Roxana, iti multumim pentru sfaturi. Cred ca e bine sa procedam asa. Noi asteptam acum prima vizita la 6 luni sa vedem ce zice medicul. Pe fisa scrie interventie la 1 an de viata. Referitor la asistente, am generalizat un pic prin exprimare fara sa vreau. E clar ca sunt care isi fac meseria profesionist si cu daruire.

Makaua, cat m-am uitat pe net am vazut 3 nume de specialisti in chirurgie hipospadias care tot se repeta - Warren Snodgrass, Aivar Bracka si Ahmed Hadidi, toti cu imbunatatiri in ceea ce priveste tehnica de operare. E clar ca omul e tare si am vazut si pe site-ul lui(www.hypospadias-surgery.com)cazuri de hs de toate tipurile rezolvate f.bine(cat am dedus eu din foto post-operatie). Oricum sunt doctori de elita, au pricipii in ceea ce priveste un pacient,mai ales copil. Doamne ajuta sa iasa bine la bebe!

Sanatate tuturor ursuletilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

MAKAUA,am si eu cateva intrebari.Spuneai ca dr.AHMED HADIDI vine in Zalau.Unde va avea loc operatia?In Zalau?La un spital de stat sau intr-o clinica privata?Costul operatiei difera in frunctie de complexitatea ei?Cum as putea intra in leg.cu acest dr.?
Astept raspunsul tau.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Salutare tuturor!!! Revin cu vesti. Am ajuns la control la dr basca si...bb are hs glandular fara curbura. Din spusele d-lui dr este o forma usoara. Urmeaza sa ne programam pt operatie in luna noiembrie si speram ca totul va fi OK.
Aly 30 in per septembrie octombrie dl dr va fi mai mult plecat, cand nu e d-lui plecat e plecat anestezistul si ar tb sa coopteze un alt anestezist ceea ce nu il incanta. Asta mi-a spus mie dr pe 19.08.08 cand am fost la ctr. Cel mai bine e sa incerci sa iei legatura cu d-lui.

Mergi la inceput