Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
Hellau!!! .
Nu stiu ce sa zic,,,mie ieri mi-a venit comanda din 26 si sunt super multumita. Este a doua comanda.
Lenjeriile sunt super
quote:
citat din mesajul lui Roxana Claudia
Am inceput si eu cu nerabdarea..Daca am facut comanda pe 3 iulie, cand sa ma astept sa vina pachetoiul?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
miki68 spune:
I'm back! Am masele noi de "portzolan", deci is mishtoaca!
Asta a fost number 1. Number 2: am fost la posta si am luat 3 colete din 26 si din 27. Chestii la 0 si un pic, 1,2,3 euro si altele
Coletele erau flenduri, in saci, cu p.v. de spoliere si neconformitate, dar nu-mi lipseste nimic.
www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134905&documentid=299108&categoryid=31522059&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">rochie rosie interesanta
www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134905&documentid=299108&categoryid=31522059&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricou ultimul de jos oranj e un caramiziu, dar e f.frumos. L-am luat 38-40 si-mi vine f.bine
www.laredoute.fr/vente-jean-regular-wyoming-long-36.aspx?productid=324140232&documentid=201208&categoryid=22904451&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">blugi i-am luat cu 16,44 - mar.40, f.frumosi, dar imi sunt largi pe picior
Lenjeria care am luat-o toate, insa am mai prins rosie. E f.frumoasa.
www.laredoute.fr/vente-rideau---semis-de-fleurs--prix-mini.aspx?productid=324126461&documentid=299108&categoryid=22930004&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">perdele, dar am aflat ce e ala "maille jaquard" (material de ala de perdele de pe vremuri). Eu credeam ca e din voal, dar...
Restul nu mai gasesc sau nu se mai deschid linkuri. Aaa, si cadouri trench-ul negru si poseta neagra care sunt ok.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anema_mica spune:
Am si eu aviz pentru comanda din 27 . Abia astept sa se trezeasca , sa-i dau sa pape si la posta!
Link-uri si pareri cand ma intorc!
madau spune:
Azi fac cinste..e ziua mea, schimb prefixul..asadar si la toata lumea!!!!!
Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui madau
Azi fac cinste..e ziua mea, schimb prefixul..asadar si la toata lumea!!!!!
Pupici
Madaaaa, La multi ani scumpo! Sa fii sanatoasa, FERICITA (da, da, cu majuscule) si sa-ti indeplinesti si cele mai ascunse dorinte! Sa te fereasca Doamne-Doamne de necazuri si boli!
A big hug at your birthday!
cristina d.
ANKA-iasi spune:
madau la multi ani si iti doresc ce-ti doresti!!!!
miki era culmea sa nu primesti si tu pachetele.macar au venit amandoua,sa nu dai ochii de 2 ori cu "doamnele" si bine ca ai tot.la mine era o gaura mica in cartonul ala si mi-a zis ca asa era ,uimitor mi l-a cantarit pt prima oara sa ma convinga "vedeti nu lipseste nimic" ba era mai greu decat scria
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
vreau si eu un coleeeeeeet!
Luni, draga, luni! Sau marti
cristina d.
mirunajr spune:
mdaa..vin de la banca...sint full de nervi..bineintels nu aveam bani pe card....banutii pe care i-au i-am bagat ieri ajunsese prin alte conturi...am stat o ora jumate la banca sa-mi recuperez banii meiii
si partea cea mai frumoasa e ca, dupa ce ma-au asigurat ca am baniui in cont, m-au intrebat cum de pot sa platesc comenzi exterhne cu cardul asta, ca ei stiu ca nu se poate....Cardul fiind facut la ei exact pentru asta> PLATI EXTERNE... iar euplatesc cu el de cand tot dau comenzi.....
La multi ani MADA, sa fii sanatoasa in primul rand, sa te bucuri de tot ce e frumos in viata ta!