Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
pai eu ma vad mare tare,si lata ma temeam ca nici asta nu o sa ma incapa..imi trebuie ori 42 ori chiar 40 ca asta nu e larga,chiar cade pe jos vai ce supla am devenit...mai bag o salata de varza ca vad ca ajuta
pantalonii din urmatoarea comanda is 42,am luat la ghici
Eu am 65 kg si 1,67 si fuste imi iau numai 40, la panataloni, daca au elasten, incap si in 38. De la LR.
ANKA-iasi spune:
vaiii,nu ma speriati,adica voi avea si 2 perechi de pantaloni la vanzare??? eu am numai 1.60m deci is mai rotunjoara,mai ales soldurile...totusi mai sper sa imi vina macar aia.aveam 65 kg cand am facut comanda
claujro spune:
Iar eu dupa 2 nasteri am si burtaaaaaa Asta e, toate am luat tepe , la inceput, pana ne-am dat seama cam ce marime purtam. Macar nu ai dat mult pe pantaloni, nu?
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui claujroquote:
citat din mesajul lui mirunajr
Mey au astia ceva cu mine oare????/ Nu pot valida comanda cand ajung sa selectez modul de plata imi cere American Express la tipul de card...nu-mi da voie sa selectez altceva a mai patit cineva????
Chiar daca ai bani suficienti pe card ei pot fi blocati. Lr are obiceiul si eu am patit-o de nenumarate ori, sa blocheze banii de 2 ori (ca masura de siguranta). In momentul in care-si trag banii pt comanda, cealata suma blocata se deblocheaza automat sau tb sa ceri tu asta bancii daca vrei sa mearga mai repede. Probabil ca asta e explicatia.
bani am sigur, miercuri am fost la banca si am alimentat cardul. le-am scris si lor. sa vad ce raspuns imi dau...ma enerveaza de mor faza asta, desi e prima data cand o patesc...
claujro spune:
Degeaba le-ai scris, ei nu-ti pot raspunde. Cel mai bine e sa suni la banca unde ai cardul si sa verifice ei ce sold diponibil ai si ce sume sunt blocate.
kokiy spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajrquote:
citat din mesajul lui claujroquote:
Mey au astia ceva cu mine oare????/ Nu pot valida comanda cand ajung sa selectez modul de plata imi cere American Express la tipul de card...nu-mi da voie sa selectez altceva a mai patit cineva????
Mama de Anca-Simona
Chiar daca ai bani suficienti pe card ei pot fi blocati. Lr are obiceiul si eu am patit-o de nenumarate ori, sa blocheze banii de 2 ori (ca masura de siguranta). In momentul in care-si trag banii pt comanda, cealata suma blocata se deblocheaza automat sau tb sa ceri tu asta bancii daca vrei sa mearga mai repede. Probabil ca asta e explicatia.
bani am sigur, miercuri am fost la banca si am alimentat cardul. le-am scris si lor. sa vad ce raspuns imi dau...ma enerveaza de mor faza asta, desi e prima data cand o patesc...
Mama de Anca-Simona
Mie mi s-a intamplat....aveam bani pe card ...am sunat si la banca ...erau dispo......abia a doua zi m-au lasat sa fac comanda... se pare ca de la ei e o problema...si la mine trecea pe American Expres ...ba imi cerea 4 cifre la codul cardului....m-am enervat si am incercat sa-mi fac si un alt cont...nu am reusit.....a doua zi abia dupa ora 16.00 am reusit imtr-un final sa dau comanda si sa-mi accepte cardul .....eu m-am gandit ca poate nu-mi mai recunoaste cardul ..ultima oara inaintea acelei comenzi facusem plata cu un alt card .....Mai incearca ....daca nu,sigur reusesti maine.....Bafta
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
mirunajr spune:
o sa merg la banca sa vad despre ce e vorba...si incerc mai pe seara! sper sa mearga
claujro spune:
quote:
o sa merg la banca sa vad despre ce e vorba...si incerc mai pe seara! sper sa mearga
Mama de Anca-Simona
suna la rel cu clientii, aia sunt mai competenti decat cei de la ghiseu.
Roxana Claudia spune:
Am inceput si eu cu nerabdarea..Daca am facut comanda pe 3 iulie, cand sa ma astept sa vina pachetoiul?
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)